Kaikki on glitteriä mikä kimaltaa

Nyt lähti vähän mopo käsistä. En muista, kenen blogissa oli hiljattain peilipallokynnet (en löytänyt ainakaan viimeisimpien postausten listauksesta, saa ilmoittautua:)) ja innostuin apinoimaan ideaa.
Edit. Sticky White Champagnehan se oli:)

Käytän tosi harvoin irtoglitteriä, lähinnä laiskuuttani ja koska se sotkee kaikki paikat. Olen aika varma, että muuan herrahenkilöltä tulee palautetta kun menen kynsineni sinne karisemaan, koska viimeistään nukkuessa ihan varmasti lähtee irtoilemaan ainakin noita isompia hex-glittereitä. Taitaa olla syytä laittaa vielä yksi päällyslakkakerros.

Mielestäni näistä tuli aika hienot, vai mitä pidätte? Ainakin on blingiä:)

Pohjalla on liukuvärjäys kahdella hololakalla ja päälle ripottelin viuhkasiveltimellä kahta eri glitteriä. Nämä jäivät puuttumaan kuvasta, hups. Sen sijaan kuvat onnistuivat aika kivasti, luulenpa, että alan olla  oikeilla jäljillä:)

Käytetyt lakat:
-Seche Base -aluslakka
-Eveline Hologram Shine 402
-Catherine Arley 805
-Inm OTD -pikakuivattaja
Eikä vieläkään TD:n pakettia, murh.

20 thoughts on “Kaikki on glitteriä mikä kimaltaa

  1. Sopii saikkupäivään tällaiset hippakynnet:D Hain varastosta sellaisen työmaavalaisimen, vaikuttaa varsin toimivalta ellei lasketa sitä, että se on tiellä ja ruma kun sitä ei käytä:)

 1. Nonni!! Juu on Bling, hassua nähdä sun käsissäs. Mä haluisin nähdä sun muut asusteet mitä nyt on kun aina on kaikki yhteen sopivia ;) Nämä on niin mun näköset, et taidampa apinoida itsekkin jossain vaihees =) Tänään täällä on vuorossa Angry Birds-teema =D

  1. Etkä halua, mähän olen siis *piip*verkkareissa, villasukissa ja tukka on pesty viimeksi lauantaina xD Ajattelin kyl kömpiä suihkuun oikein kun pitää käydä kaupassa. Jään odottelemaan sun tuotoksia;)

 2. Tosi kauniit! Jos värit ois räikeämmät, nämä voisivat olla jo överit, mutta tuollaisilla neutraaleilla ja hillityillä väreillä tämä idea toimii tosi hienosti ♥

 3. Komppaan Papua! Nää on aivan ihanat, mäkin haluan tuollaset! Pitäis opetella käyttään noita irtoglittereitä, niitä nimittäin löytyis tuolta kaapista. Sais kivaa vaihtelua:)

 4. Nää on taas niin hienot! Tuosta Seche aluslakasta kysyisin, onko se kirkas kuten pullossa lukee? Näyttää vähän valkoiselta kuten mun OPI:n ridge filler joka siis jää valkoisen kuultavaksi kynnelle.

 5. Mä oon jotenkin ihmeellisesti onnistunut skippaan tän postauksen… :O Nää on todella kauniit, mä tykkään niin paljon tummista sävyistä. :D

  1. Mulla harvoin näkee tällaisia mutta taitaa olla aika laajentaa repertuaaria, pois sieltä tuttujen ja turvallisten pinkkien ääreltä:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *