Kahvia koko kropalle: BodyBoom

Jokainen vartalonkuorintapurkki lupaa pehmeää ja sileää ihoa ja olen testannut niitä n+1 kappaletta todeten, että lupaukset täyttyvät vaihtelevasti. Heinäkuun Bette Boxissa tuli uutuuskuorinta, jossa eron todellakin huomaa ihan konkreettisesti. Ihastuin tai jopa rakastuin!

BodyBoom on kesän aikana Suomeen rantautunut puolalainen merkki. Tuotteet eivät ole luonnonkosmetiikkaa, mutta raaka-aineet ovat luonnollisia, kasviperäisiä ja eläinkokeettomia

Kuorivina partikkeleina on kahvin lisäksi himalajan suolaa, tummaa sokeria, suklaata ja erilaisia öljyjä.
(kuvat alla BodyBoom FI)Yllätyin siitä, miten hellävarainen kahvikuorinta on iholle, eli rouheudestaan huolimatta se ei raavi ihoa. Paras tulos saavutetaan antamalla kuorinnan vaikuttaa 10 minuuttia, mutta itse olen käyttänyt tätä myös ilman vaikutusaikaa. Tuotelupaukseen kuuluu ihon kosteutuksen ja pintaverenkierron virkistymisen lisäksi venymäarpien ja selluliitin vähentyminen sekä ihon sävyn tasoittuminen. Mun raskausarvet ovat 20 vuoden takaa, joten niihin ei tepsi enää mikään, mutta iho näyttää varmasti paremmalta säännöllisellä kuorinnalla, kun kuollut ihosolukko on poistettu ja kosteuttavat ainesosat pääsevät imeytymään paremmin.

BodyBoom sopii myös kasvojen ihon kuorintaan, jos oma ihotyyppi kestää mekaanista kuorintaa.


BodyBoom-kuorintoja on seitsemää erilaista: original, mansikka, banaani, mango, kookos, greippi ja minttu. Sain pr-paketissa minttua ja greippiä lukuunottamatta muut kuorinnat tuoksuteltaviksi ja pidin jopa kookoksesta. Yleensä kookos on mulle kosmetiikassa täysin nounou, enkä pidä kahvin tai suklaankaan tuoksusta, mutta näihin kuorintoihin tuoksut sopivat. Banaani ja mansikka ovat ehkä aavistuksen liian makeita ja suosikikseni tuoksuvista kuorinnoista nousi mango. Original on kuitenkin ykkönen.


Heinäkuun loppuneet-postauksen kommenttikentässä nousi esille kosmetiikan aiheuttama ympäristökuormitus myös pakkausten osalta. Mua kieltämättä surettaa muovin määrä, joten arvostan BodyBoomin konstailematonta ja ympäristöystävällistä pakkaustapaa, vaikka se ei käytössä olekaan kaikkein kätevin. Mulla ainakin jää suljinnauhan väliin murusia vaikeuttamaan pussin tiivistä sulkemista.
Mikään ei tietenkään estä laittamasta kuorintaa kotona vaikkapa hyvin pestyyn ja kuivattuun lasipurkkiin.

Kuorintaa suositellaan käytettäväksi 2-3 kertaa viikossa. Normaalikokoisesta 200g pussista pitäisi riittää 10-15 käyttökertaa vähän käyttäjästä ja tottumuksista riippuen. Mulla on niin paljon kuorittavaa pinta-alaa, että mun käytössä pussi tyhjenee taatusti nopeammin, sillä Bette Boxin 30g pakkaus meni aika tarkalleen yhdellä kertaa, tosin en mitenkään säästellyt levityksessä. Iho kannattaa pestä saippualla ennen kuorintaa, koska siten pääsee nauttimaan sen jättämästä kosteutetusta tunteesta parhaiten. Oma ihoni ei kaipaa käytön jälkeen enää vartalovoidetta.


Mä olen kyllä aivan myyty tästä tuotteesta! Ihanaa, että kahvia, tuota elämän eliksiiriä, voi nauttia myös ulkoisesti mitä miellyttävimmällä tavalla <3

BodyBoom-tuotteita myyvät oletkaunis.fi ja Sokoksen verkkokauppa sekä tavaratalot.


Tuotteet saatu pr-näytteinä

14 thoughts on “Kahvia koko kropalle: BodyBoom

 1. Mulle nuo on vielä turhan suolaisia kuorinta-aineita, joten taidan tyytyä kotilabran tuotoksiin. :-D Tykkään kuitenkin siitä että purut on kierrätetty!

  1. Olen myös tehnyt itse kahvikuorintaa ja sehän toimii myös. Iho ei jää ihan niin kosteutetuksi kuten tällä mutta kuorintapuoli tulee kyllä hoidettua:)

 2. Tykkäsin kans kovasti Bette boxissa tulleesta kuorinnasta ja sen ihotuntumasta. Meillä ongelmaksi muodostui vain kuorinnan iholle jättämä tuoksu. Mies kielsi ehdottomasti ”haisemasta” ja vaikka pesin kuorinnan jälkeen ihon hyvin pesuaineella, silti tuoksua oli kuulemma liikaa. Eli jollen halua pysyvää sohvamajoitusta niin mun on parempi olla käyttämättä näitä :(

  1. Aijai, on kyllä painava ukaasi ja en ehkä itsekään tuollaista uhmaisi:D Yllätyin siitä, miten hyvältä kahvi omaan nenään tässä tuoksui, koska yleensä en pidä kahvintuoksusta muuten kuin kahvissa. Mutta makuasioitahan nämä:)

 3. Mä rakastan Lushin Cup O`Coffeeta, ostan sitä aina ison pönikän niin siitä riittää kropallekin pitkästä aikaa. Tykkään siitä, että se ei jätä ihoa kosteutuksi tai mun sanoin ”limaiseksi” vaan huuhtoutuu iholta. Iho on silti pehmeä, eikä sitä kiristä. :D Mut kiva, et näitä kahvijuttuja on alkanut tulemaan enemmän, ikivanhaa kikkaa alettu vihdoin hyödyntämään myytävissäkin tuotteissa.

  1. Tuota Lushin versiota en olekaan kokeillut, täytyypä tutustua kun seuraavan kerran käy myymälässä. Kiitos vinkistä!

 4. Nämä on just niitä tuotteita, mitä olisi kiva kokeilla, mutta omia rahoja en laittaisi näihin ennen tuoksutestiä, koskaan ei tiedä onko liian voimakas tuoksu vai ei. :)

  1. Sokoksella oli ainakin tuoksutesterit, tosin sieltä puuttui kaksi versiota eli juuri ne, mitä en saanut pr-lähetyksessä ja joita olisin halunnut nuuskutella, damn:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *