Just failed that

Aloittaessani tämän postauksen kirjoittamista minulla oli kaksi vaihtoehtoa: joko kirjoittaa tosi pitkä vali-vali -teksti siitä, miten kaikki meni pieleen tai sitten vain lyhyesti esitellä kuvat jotka kuitenkin näyttävät ihan kivoilta.

Taidan valita jotain sieltä väliltä ja ainakin moittia tuota lakkaa: se ei kuivu ikinä. Laitoin eilen illalla kaksi hyvin ohutta kerrosta ilman päällyslakkaa. Sen jälkeen olin hereillä vielä ainakin 1,5 tuntia ja silti aamulla peukussa oli lakanankuvat. Lakkasin kolmannen kerroksen riittävän peittävyyden saavuttamiseksi ja pikakuivattajan jälkeenkin odottelin tunnin verran, ennen kuin uskalsin ryhtyä koristelupuuhiin. Just Lilac That ei ole creme vaan kaiketi pearl(?), hiuksenhieno shimmer ei näy kuvissa. Eikä se ole lilakaan vaan vaaleanpunainen. Helppo lakka levittää eikä tarvi juuri siistiä mutta se kuivumisaika. Argh.

Siirtokuvat ovat taas näitä Mimaxin askarteluversioita jotka joutuu itse leikkaamaan irti arkilta.
Nuo pilkut (lakkana Essie Blanc) olisi saaneet jäädä vaikka tekemättäkin, ainakin oikeassa kädessä ne menivät mihin sattuu ja lopuksi laittamani kirkas lakka sotki niistä osan.

Valivali. Se lyhyt versio tulee tässä: tosi kaunis lakka, joka kuivuu älyttömän hitaasti. Lopputulos on kaukaa kaunis:)

Sation Just Lilac That

 
Vasen käsi

Tämä viikonloppu on varmasti tylsin tänä vuonna, KAIKKI paitsi minä ovat jossain. En tavoistani poiketen osaa nauttia tästä yksinolosta vaan olen pitkästynyt, pahantuulinen ja kärttyinen. Tai no, lapset ovat kotona mutta sekin ottaa päähän koska muuten olisin itse viettämässä tyttöjen iltaa.
Ärsyttää. Ärsyttää. Lähden kohta kauppaan, jospa sieltä tai vuokraamosta löytyisi vaikka joku leffa joka saisi vähän paremmalle tuulelle.
Toivottavasti teidän lukijoiden viikonloppu sujuu paremmissa merkeissä:)

22 thoughts on “Just failed that

  1. On ne nätit kyllä mutta ei kovin käytännölliset kummatkaan:) Mä kerran muuten lakkasin jo tällä lakalla ja ajattelin, että ei _voi_ kestää näin kauan kuivua ja otin ne pois. No nyt oli aikaa oikein kunnolla testata ja tosiaan, ei se kuivu. En tiedä mitä tuolle teen…

 1. Ihanat! Et oo ainut joka on kotona ja kiukkuinen. Mun ärsytys laantui hetkeksi kun kävin yksin shoppaamassa uuden paidan :) Mukavaa viikonloppua kaikesta ärsytyksestä huolimatta.

  1. Mä shoppasin kaksi hömppäleffaa; The Holiday ja Love Actually, luulisi näiden auttavan:D Yleensä en edes katso tuollaisia elokuvia:)
   Ja parempaa viikonlopun jatkoa sinnekin!!

  1. Nätti lakka mutta en suosittele, on varmaan huonoin kuivumaan mitä olen käyttänyt piiitkään aikaan. Mukaanlukien kaikki halpislakat myös.

 2. Kauniilta näyttää lopputulos kuvissa, joten eipä ois heti arvannut, että toteutuksen kanssa oli tuommosta ”draamaa”. :D Se on kyllä niiiiin ärsyttävää, jos herää aamulla lakanan kuvat kynsissä… Vaikka on just illalla sen takia yrittänyt vielä hetken valvoa, että ehtis kynnet kuivua.

  1. Olis varmaan pitänyt laittaa pikakuivattajaa mutta en tykkää pistää kerrosten väliin kun sitten tulee niin paksusti lakkaa. Lopputulos on ihan kiva vaikka olikin vähän hankalaa:)

 3. Mä oon harkinnut tilaavani kans tuolta Mimaxilta niitä XL-arkkeja water decalseja.. Mutta mutta, tarkoitatko siis, että se koko arkki on sitä decal-kalvoa, eli jos leikkaan siitä ihan mistä tahansa neliön muotoisen alueen irti ja kastelen, niin se kalvo siirtyy siitä kynnelle neliönmuotoisena? Vai onko nuo kukat kuitenkin siellä välissä oikean muotoisena, ettei tarvitse sentään koruommelsaksilla väkertää terälehtiä ja varsia, jos haluaa siistiä ja tarkkaa :D?

  Ja niin, on kyllä ihan mielettömän kauniit kynnet. Taas. Käyn sun blogissa aina saamassa pahan mielen, kun itsellä ei resursseja moisiin :D.

  1. Kyllä, näissä on koko arkilla se liimapinta eli kuvat joutuu leikkaamaan muotoonsa arkista. Aika rasittavaa puuhaa vaikka nättejä kuvia onkin. Mimaxilla on kyllä sellaisiakin XL-arkkeja joissa liimapinta on vain kuvion kohdalla eli voit leikata pelkästään sen neliskanttisen palan irti arkilta ja silti kuviossa on muotoilu. Kylläpäs selitin vaikeasti :D Mä luulen, että ne kyllä kertoo jos kyselee vaikka meilitse, että onko jossain tietyssä arkissa kuviot mitenkin.

   Voi sentään, en mä haluaisi että kukaan täällä mieltään pahoittaa;D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *