Jumitusta!

En käsitä. En pääse jättämään uusia kommentteja tai kommentoimaan jätettyjä viestejä täällä. Kokeilenpa nyt, saanko edes jätettyä uutta postausta.

Olen tyhjentänyt selaushistoriaa ja vaikka mitä. Käytössäni on Google Chrome -selain.

Apua?

6 thoughts on “Jumitusta!

  1. Veikkaan että vika on bloggerin päässä >: Tuntuu olevan monenlaista ongelmaa tällä palvelulla. Jos näin on, et voi oikein muuta kuin odottaa, valitettavasti.

  2. Onko kyseessä siis se, että kommenttisivu ei aukea? Et pysty avaamaan yksittäisiä postauksia, blogeja kylläkin? (Apua, kuulostan ihan ostos tv:n myyjältä.. :D) Jos näin, niin mulla oli sama hetki sitten. Ei siinä oikein mikään auttanut, piti vaan odottaa. Parin viikon jälkeen kommentointi rupesi toimimaan normaalisti.

    Tsemppiä ongelman ratkaisemiseen!

  3. Jäin miettimään tätä ja mulle tuli yks juttu mieleen. Mulle aukesi ne kommenttisivut, jotka avautui erilliseen ikkunaan ,mutta ei ne jotka tulee postauksen alle. Jos kokeilisit vaihtaa omaan blogiisi sitä kommentinilmestymistapaa (?) niin voisit päästä ainakin omaan blogiisi kommentoimaan :)

  4. Mulla toimii nyt Safarilla. Jane, mä en pääse kirjautumaan sisään tänne tolla Chromella. Jossain on varmaan tehty joku päivitys tai muu koska aikaisemmin on toiminut hyvin.
    Voisin tietenkin vielä kokeilla muuttaa tuota kommenttien näkymää juurikin omaan ikkunaansa. Tai odottaa, ehkä ongelma poistuu kun joku muukin huomaa sen….

  5. Hip hei, selvisi nyt tämäkin. Joku evästeiden kieltämis-ruksi oli mennyt itsestään(?) päälle ja muillakin sivuilla alkoi olla ongelmia ja oli pakko selvitellä mistä johtuu. Nyt taas toimii:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *