Juhannustaikoja

Mitä näitä uskomuksia nyt olikaan, poimitaan kukkia ja unessa nähdään kummia… No, en poiminut kukkia mutta kynsille halusin niitä laittaa. Tänään käyttämieni water decalien tarina on sellainen, että sähläsin Cesarsshopin tilauksen kanssa kun keksin haluta vielä yhden lakan jo tilauksen tehtyäni. En voinut siihen hätään (oli viikonloppu) muuta kuin tehdä uuden tilauksen ja maksaa toiset postikulut. Cesarsilla ystävällisesti hyvitettiin tapahtunut kahdella arkilla water decaleja:)

Tykkäsin näistä kovasti, oli helppo laittaa kynsille eikä näiden kanssa tarvinut menettää hermojaan. Decaleissa on tosi paljon eroja, jotkut menee ruttuun kun niitä vain katsoo päin, jotkut eivät tahdo millään irrota taustapaperista vaikka niitä liottelisi ikuisuuden mutta nämä yksilöt toimivat hyvin.

Voisin aluksi esitellä Cesarsin tilauksen vaikka tässä nyt ei mitään kovin ihmeellistä olekaan. Kuvat on taas mitä sattuu tulemaan -laatua, pahoitteluni niistä. Ulkona tulee vettä ihan justiinsa, en viitsinyt lähteä sinne kuvailemaan.

Color Club Blue-Ming ja Wild at Heart, Cesars- ja Inm OTD -pikakuivattajat. Blue-Ming on ihana, lähes dupe IsaDoran Ocean Driven kanssa mutta aavistuksen vaaleampi. Inm:iä olenkin käyttänyt kohta yhden kokonaisen pullon ja tulen sen kanssa ihan hyvin juttuun vaikka alkuun en niin kovasti tykännytkään. Mielestäni sen kuivatusteho ei ole Seche Viten veroinen mutta eipä se pilaa lakkauksiakaan kuten SV. Yritän kuluttaa Seche Viteäni pois käyttämällä sitä varpaankynsissä, niissä ei ole niin justiinsa vaikka lakat vähän vetäytyvät.
Laitoinkin Blue-Mingiä innoissani heti varpaankynsille Mavalan Sparkling Silverin kera:)
Sitten varsinaisiin kynsiin. Lyhensin niitä eilen aika reippaasti ja jätin vähän neliömäisemmiksi kärjestä kuin yleensä. En ole varma, pystynkö olemaan näissä koska reunat tuntuvat aika teräviltä ja raavin koko ajan sekä itseäni että muita. No, saahan ne pois jos alkavat tosissaan häiritä. 
Ensimmäisenä MO:n lakkakokoelmasta kokeiluun pääsi aivan ihana Utopia. Tykkään tästä tosi paljon, sävy on likainen vaalea lila joka lisäksi levittyi ja kuivui hyvin, peittäen kahdella kerroksella. Tämän sävyiset lakat ovat aina olleet lemppareitani ja niinpä tämäkin oli rakkautta ensilevittämällä. Hypistelin hetken dotting toolia käsissäni ja mietin, laittaisinko noihin pieniä pilkkuja mutta päätin jättää näin. Vähemmän on enemmän:)
Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Models Own Utopia
-Inm OTD -pikakuivattaja
-water decaleja
-Lumene Top Coat -päällyslakka
Laitoin siis vielä tavallisen päällyslakan decalien päälle kun ei voi olla varma, kestävätkö ne pikakuivattajaa, siksi tuo Lumene on mukana.
Ottaa päähän tämä vallitseva säätila. Missä ne ihanat, aurinkoiset kesäpäivät viipyvät? Vai onko niitä mutta ne menevät minulta ohi koska istun pimeässä toimistossa kaiket päivät? 
Siitä huolimatta kivaa viikonlopun jatkoa kaikille, itse pakkaan kamani ja suuntaan bf:n luo leffailtaa viettämään:)

5 thoughts on “Juhannustaikoja

  1. Tuo Utopia näyttää jännältä lakalta. Ihan kuin harmaa, mutta toisaalta violetti, joten onkohan se sitten violetinharmaa :D

    Itse laitoin kerran water decalsit ja olin laiska, enkä laittanut päällyslakkaa niiden päälle. Seuraavana aamuna tarrat toki olivat vielä paikoillaan, mutta kuvien värit oli kadonneet :D

  2. Mun kuva huijaa aika lailla mutta MO:n sivuilla siitä saa totuudenmukaisen kuvan, se on juuri sellainen kuin odotinkin. En kestä, mitä mä teen sitten kun se loppuu? :( :D

    Laitoin kaks kerrosta päällyslakkaa ja laitan vielä yhden kun tuo Lumene on aika lirua. Näillä kynsillä täytyy pärjätä ainakin tiistaihin asti:D

  3. Pakko mun on julkaista myös epäonnistuneita kynsiä, koska täytyyhän lukijoilla hauskaakin olla (ja mulla kans). Ehkä pitäisi harrastaa vain helppoja manikyyrejä, niin kellään ei olis hauskaa :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *