Jouluperinne

Noudatan jälleen jo perinteiseksi käynyttä ”en ehtinyt tehdä mahtavia joulukynsiä joihin olisin käyttänyt viisi tuntia aikaa ja kaikkia mahdollisia koristelutekniikoita” -linjaani.

Aikakirjoihin merkittäköön, että tämäkin aatto menee simppeleillä kynsillä joissa on kolme ohutta kerrosta OPIn Over & Over A-Gweniä ja vähän sinne päin leimatut lumihiutaleet Bundle Monsterin laatasta BM-323.

Onpahan punaista ja jotenkin jouluista, kokeilen jälleen vuoden kuluttua josko ehtisin teippailla hienot joulukuuset tai jotain muuta vaikuttavaa:)

Tämän pitemmittä tarinoitta oheinen kuva puhukoon puolestaan <3

24 thoughts on “Jouluperinne

 1. Mun niin piti kehua tuota hienosti kohdistettua leimausta ja Instassa udellakin millä valkoisella leimasit.. Toisen vaatimaton on taas toisen vaikuttava, mulla noihin menisi varmasti se viisi tuntia :D

  Hyvää Joulua sinnekin <3

  1. Se mikä näissä meni pieleen mutta ei näy kuvissa on leimauksen peittävyys. Valkoinen leima jäi joista kohdin aavistuksen läpikuultavaksi mikä oli vähän häiritsevää koska kohdistus meni yhtä kynttä lukuunottamatta nappiin.
   Vaan eipä se joulua pilannut, onneksi:)

 2. Kauniithan ne on :) Hyvää Joulua! Ja toivottavasti uusi vuosi tuo tullessaan onnea, terveyttä, rakkautta, mitä kaikkea ihminen voisi haluakin elämäänsä <3

 3. Älä herran tähden ala nykertää mitään viiden tunnin kynsiä, jos yksinkertaisilla tekniikoilla saa aikaan näin täydelliset joulukynnet! ♥ ♥ ♥ Ei tästä jouluisammiksi kynnet edes tule :)

  Ihanaa joulunaikaa, ystävä rakas!

  1. Tein mä sitten vielä yhdet mutta käytin ehkä tunnin joten jatkoin yksinkertaisella linjalla:)
   Oikein hyvää ja rauhaisaa vielä tätäkin kautta teille <3

  1. Kiitos! No, tuleehan näitä jouluja, mulla tuppaa kyllä olemaan vähän sama juttu aina kaikkien teemakynsien kanssa että ne vaan jää….sen takia en osallistu mihinkään haasteisiin tai vastaaviin kun en sais kuitenkaan tehtyä mitään ajoissa – tai tulis luomisen tuska:D

   Joulua teillekin, tytöt <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *