Joulukuun LivBox

Joulukuun LivBox on täällä – ja samalla se on viimeinen LivBox, sillä tammikuusta 2017 boksi tuntee nimen Bette Box.

joulukuun_livbox_artikkelikuva

Laatikko tuntui mukavan painavalta. Etukäteen oli paljastettu, että mukana on meikkituote merkiltä, jota ei saa Suomesta. Jännää!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sisältö näyttää kokonaisuudessaa tältä ja tästä voimmekin siirtyä yksityiskohtiin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Hammastahnaa ei ole tullut pitkään aikaan (olen taas joutunut kaupoille!) ja tähän boksiin oli pakattu vaihteeksi apteekissa myytävä Jordan Clinic Total Protection-hammastahna. Tässä kiinnostuksen herätti inci; tahnassa ei näet ole lainkaan SLS:ää eli natriumlauryylisulfaattia. Mä olen epäillyt ainesosaa syylliseksi suupielteni ajoittaiseen aukeiluun ja aftoista kärsivien tulisi erityisesti välttää sitä.
Boksista tuli tuote myös alakerran pesuun: RFSU Intim Daily Wash on intiimialueille tarkoitettu hellävarainen pesuaine. Varmasti hyvä ja tarpeellinen tuote, jos pelimestoilla on ärtyvyysongelmia, itse en koe tällaista tarvitsevani koska itselläni ne seudut ovat erämaaksi luokiteltua, hiljaista ja unohdettua Natura-aluetta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
No sitten! Mulle uusi tuttavuus Nivealta, Caring Shower Silk Mousse eli suihkumousse, jota käytetään suihkusaippuan tavoin. Kaikki vaahtoava on aina jännää ja ylipäätään jo vaahdon tursottaminen on musta kivaa, joten tätä kokeilen suurella mielenkiinnolla. Boksin tuote on matkakokoinen, mutta täysikokoisenkaan hinta ei päätä huimaa alle neljän euron arvoisena.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Nyt kun ollaan saatu käsiteltyä arkisemmat tuotteet pois alta, mennään laatikon timanttisimpaan antiin: Lumene Invisible Illumination Nordic Light-Valopisarat. En avannut pakkausta, koska se päätynee pukinkonttiin, mutta laitoin kuvaan tyrkylle entuudestaan omistamani pullon. Mä rakastan tätä tuotetta! Olen käyttänyt Valopisaroita yhdessä Lumenen Sävyseerumin kanssa, eli näitä voi sekoittaa meikkivoiteen joukkoon tai käyttää sellaisenaan tuomaan kuulautta korostustuotteen tavoin. Ihan helmi! En tiedä, onko bokseissa tullut kaikille tämä sama sävy, näistähän on olemassa toinenkin vaihtoehto.
Myönnän, että oikeastaan arvasin tämän löytyvän laatikosta, sen verran vihjeitä oli tiimin taholta annettu sisällöstä ennakkoon.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viimeisenä mutta ei vähäisimpänä se salainen meikkituote: Manna Kadar-merkin Radiance Split Pan Bronzer And Highlight Duo. Mä en ole Manna Kadarista kuullut aikaisemmin, vaikka seuraan jossain määrin kauneusgenreä, mutta on tosi kiinnostavaa saada käsiinsä jotain ihan entuudestaan tuntematonta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pikkuinen paletti käy varjostusten ja korostusten lisäksi esim. luomiväriksi. Sävyt on kivat ja varmasti useimmille sopivat. Pikkuinen duo on kätevä reissussa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Joulukuussa muistettiin myös pitkäaikaistilaajia ja nyt meille on oikeasti kiva tuote mukana: Manna Kadar Liplocked Priming Gloss Stain. Mulle tuli sävy Lucky. Lahjan arvo on $24, eli ihan mistään edullisesta tuotteesta ei ole kysymys. Tuotteen luvataan sopivan niin huulikiilloksi kuin primeriksikin. Tämä on kiinnostava!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Laatikon pohjalla oli vielä pari näytettä; Lumenen Hydration Recovery Oxygenating Gel Mask ja Maraboun tummaa suklaata. Molemmat menevät käyttöön:)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sanoisin, että vallan hyvä päätös LivBoxin uralle. Boksin arvo ylitti reilusti tilaushinnan ja mukana oli erikoisempia juttuja arkisten perustuotteiden lisäksi. Nyt voi jättäytyä hyvillä mielin odottelemaan tammikuuta ja uusia tuulia.


LivBox saatu blogin kautta

21 thoughts on “Joulukuun LivBox

 1. Boxi on oikein kiinnostava ja arviointi siitä kerrassaan mainio:)
  Manna Kadar on minullekin aivan tuntematon suuruus. Pitääpä laittaa Google hommiin;)

  1. Minäkin vähän googlettelin ja tutkailin, tuntuu vaan olevan vähän turhan hankalasti saatavilla vielä ja ColourPop-huuma vie mun kaikki rahat tällä hetkellä:D

 2. Aivan fantastisen upea boksi Tuo highlighter/bronzer on sekä monikäyttöinen että ajankohtainen. Manna Kadar on myös ensimmäinen merkki, joka on todella onnistunut yllättämään! Ymmärtääkseni tuo on myös laadukas, tai ainakin kallis ;D

  Lumenen hinnat ovat nousseet, enkä olisi itse tuota meikkiä raskinut ostaa, mutta odotan innolla että pääsen sitä testaamaan. Mulla oli joskus vuosia sitten jotain Lumenen meikkivoiteeseen tai meikin alle käytettäviä valoa ja kuulautta tuovia voiteita, ja tykkäsin niistä kovasti.

  Tämä oli sekä arvokas että hauska päätös Livboxille, jota tilasin 2014 vuodesta asti. Olen joskus valittanut boksien sisällöstä, mutta nyt en keksi mitään ikävää sanottavaa. Toivottavasti boksi saa hyvän vastaanoton. Tuntuu vähän että valittamisesta on tullut tapa, eikä mikään enää kelpaa… (en viittaa tässä lokakuun boksiin, se oli kyllä ymmärrettävästi harmin aihe)

  1. Jostain syystä osa edellisestä kommentista hävisi, alkuun kommentoin tuota hammastahnaa ja intiimipesuainetta :D Ottaen huomioon minkä vastaanoton aiemmin vastaavat tuotteet sai, minusta oli suorastaan hauskaa että juuri viimeiseen Livboxiin tuli nämä. Hammastahnalle löysin kyllä itse aina käyttöä, joten annoin niistä positiivista palautetta. Oli mukavaa kun boksista tuli myös arkista käyttötuotetta.

   Tuo Nivea on ihan mielenkiintoinen, en ole aiemmin testannut suihkuvaahtoja. Muutenkin vartalonhoitotuotteet on aina tervetulleita, koska uinninharrastajana niitä menee paljon. Superhyvät fiilikset jäi, ja kiitos sulle nopeasta bloggauksesta ja hyvästä esittelystä :)

   Pisteillä saatu tammikuun tuleva Bette box saattaa olla viimeiseni, nyt on kertakaikkiaan niin paljon tuotteita varastossa etten tiedä voinko ottaa enempää vastaan. Kiva silti katsoa vielä ensimmäinen Bette box :)

  2. MK:n hinnat ei tosiaan olleet sieltä ihan edullisimmasta päästä ja jostain luin, että postikulut on aika kovat jos Suomeen tilaa. Tietysti kaiken saatavuus helpottuu koko ajan, mutta kieltämättä juuri tällaisia yllätyksiä olisi kivempi saada jatkossakin boksista. Merkkejä, joiden olemassaolosta ei tiedä tai tunne paremmin.
   Mulla on myös ollut Lumenelta jotain valoa tuovia tuotteita takavuosina, silloin en vaan oikein osannut niitä käyttää. Valokynää en muuten osaa vieläkään:) Niinpä en taida omistaa ainuttakaan, mutta sen sijaan tykkään näistä Valopisaroista ihan tosi paljon.
   Kaikkiaan mielenkiintoinen boksi, tuotteita laidasta laitaan ja onneksi näitä helmiäkin joukossa!

  1. Se kieltämättä nauratti muakin, mutta en keksinyt muutakaan kuvausta alueelle, jossa kukaan ei ole pitkään aikaan vieraillut;)

 3. Mulle mieluisin tuote olisi ollut tuo Lumene, mutta muista en ehkä olisi ollut hirvittävän innostunut. Paras käydä vain ostamassa tuo Lumenen tuote itselle. Edelleenkään ei hirvittävästi harmita tilauksen lopettaminen, sillä hammastahnaa löytyy vieläkin! :D

  1. Mä yliannostelen hammastahnoja ja niinpä niitä kuluu mulla ihan käsittämättömiä määriä. Tää oli sikäli kiva, että ei sisällä tuota parjattua ainesosaa:)

 4. Oli pakko tulla kommentoimaan koska ”itse en koe tällaista tarvitsevani koska itselläni ne seudut ovat erämaaksi luokiteltua, hiljaista ja unohdettua Natura-aluetta.” <—- reps! :'''——-DDD

 5. Minä tuota Lumenea heti kokeilin, nyt jo parina päivänä enkä huomaa juurikaan mitään eroa! Laitoin sen viimeisenä poskipäille ja kokeilin myös kulmaluuhun.
  Jos oisin tuon tuohon hintaan ostanut niin olisi kyllä huijattu olo. Voiko olla että teen jotain väärin?!

  1. Ei sitä kyllä väärin voi käyttää, mutta tuotetta voi kerrostaa jos kaipaa enemmän efektiä. Voidemaisilla tuotteilla saa mun kokemuksen mukaan näyttävämmän lopputuloksen, mutta tässä se jää kyllä varsin maltilliseksi. Toivottavasti löydät itsellesi sopivan tavan käyttää tuotetta, ettei jää harmittamaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *