Joulukalenteriyhteenveto: Nivea

Postauksen kalenteri saatu ilmaisnäytteenä

Mulla oli tänä jouluna kaksi joulukalenteria; itse ostamani Cult Beautyn kalenteri ja lahjaksi saatu Nivea. Nyt kun kaikki luukut on avattu, on aika käydä kalenterien sisältö läpi totuttuun tapaan. Nivean kalenterissa oli osittain samoja tuotteita kuin viime vuonna, mutta se ei haittaa, sillä tuotteet ovat tuttuja ja miltei kaikki jäivät omaan käyttöön. Itse asiassa Nivean kalenteri taitaa olla ainoa, josta mulla ei ole jäänyt tuotteita roikkumaan ja odottelemaan mahdollista käyttöön päätymistä.

Avasin kalenteriluukut päivittäin instastoryissa ja päiväkohtaiset tallenteet löytyvät mun instan kohokohdista. Tässä kuitenkin vielä yhteenveto ja arvio koko sisällöstä!


Huulivoiteita oli tänä vuonna kolme, joista kahdessa on mukana hieman sävyä. Labellot ovat tyttäreni luottotuotteita, joten annan nämä hänelle. Viime vuonna huulivoiteet olivat Nivea-tuotenimen alla, sillä eri maissa samaa tuotetta myydään hieman eri nimillä. Neljäs, eli kuvan alimmainen puikko on huulikuorinta, joka on myös mulle entuudestaan tuttu.


Nivea Soft on yksi mun lemppari-vartalovoiteista, mutta sopii käytettäväksi myös kasvoille. Soma pikkupurkki ilahdutti. Nivea Creme ei paljon esittelyjä kaipaa, sininen peltipurkki on varmasti kaikille tuttu. Meikinpoisto/puhdistusliinat tulevat aina tarpeeseen, käytän itse näitä lähinnä meikkisotkujen siivoamiseen sekä tuotteita swatchatessa.


Kasvonaamioita oli neljä erilaista, kaksi kangasnaamiota sekä kaksi pussiin pakattua. Näistä haluan erityisesti hehkuttaa oikealla olevaa kuivalle iholle tarkoitettua naamiota, johon ihastuin jo vuosi sitten ja olenkin ostanut näitä aina välillä sen jälkeenkin. Pussissa on reilusti naamiota kahteen käyttökertaan.
Luulenpa, että myös epäpuhtaan ihon naamiot jäävät omaan käyttööni, sillä maskne, eli kasvomaskien käytön aiheuttama akne on tuttu, joskin ei-toivottu vieras täälläkin.


Silmämeikin poistoaineen annan kaverille, sillä itse käytän myös silmämeikin puhdistamiseen öljyä tai balmia. Ikääntymisen myötä sy-alueen iho on tullut niin herkäksi ja ohueksi, ettei se kestä juuri mitään mekaanista hankausta.
Matkakokoinen misellivesi oli erittäin mieluisa. Silmänympärysvoide menee niin ikään eteenpäin, koska kiitos Ipsyjen, mulla on nyt niin monta sy-voidetta varastossa, etten millään ennätä käyttää niitä kaikkia itse. Suihkuvoide on kiva, tätä voisin ostaa isommassakin koossa. Riisipohjainen kasvokuorinta päätyy myös uuteen kotiin, koska mulla on näitä entuudestaan parikin kappaletta, plus n+1 kappaletta muita kasvokuorintoja.


Nivean täyskokoiset deodorantit annan myös tyttären käyttöön. Mun oma luottodödö on Nivean Dry Fresh, enkä halua luopua siitä:)


Piskuinen pesukinnas löytyi myös viime vuoden kalenterista. Mulla on sen verran isokokoinen käsi, että tämä on vähän liian kittana. Pieni lasinen kynsiviila päätyy ystävän tyttärelle, sillä heillä on ollut oikein etsinnässä tällainen. Mulla on jo yksi, joka kulkee mukana meikkipussissa hätätilanteita varten ja lasiviilahan on tosi pitkäikäinen, ellei sitä pudota. Kynsiä lyhentäessäni käytän taas pelkästään hiekkapaperiviiloja.
Myös viime jouluna kalenterissa oli meikkisieni. Näitä ei mielestäni myydä Suomessa. Yritin muistella, millainen sieni oli käytännössä, mutta en löytänyt sitä tietoa edes blogista etsimällä.
Hohkakivi on kätevä korppukantapäiden huollossa, joten tämän sujautan saunakoriin.
Kirkkaat ponnarit olivat kiva ylläri ja on hauska testata, millaisia nämä ovat Invisibobbleihin verrattuna.


Kaiken kaikkiaan kalenterin sisältö oli mukava kattaus helppokäyttöistä ja tarpeellista arkikosmetiikkaa. 24 tuotteesta vain muutama lähtee eteenpäin, eli suurin osa jää oman perheen käyttöön. Kaupassa Nivean joulukalenterin hinta oli 39,90€, joten yhden luukun arvoksi muodostui 1,66€. Taisinpa nähdä tämän jossakin peräti 29,90€ hinnalla. Mielestäni rahalle sai hyvin vastinetta ja suuri osa tuotteista oli täysikokoisia. Itse kalenteri oli kokonaan pahvia/kartonkia ja päätyy pahvinkeräykseen. Mitään ylimääräistä muoviroskaa ei ollut mukana, mikä on hienoa.

Mielestäni mun tämän vuoden kalenterikombo oli mielenkiintoinen, sillä toisessa kalenterissa oli juurikin näitä arkisia perustuotteita ja toisessa taas kallista, melkeinpä luksuskosmetiikkaa ja suurin osa merkeistä oli mulle entuudestaan tuntemattomia. Cult Beautyn kalenterin sisältöön palaan omassa postauksessaan.

Letkeitä joulunpyhiä itse kullekin <3

6 thoughts on “Joulukalenteriyhteenveto: Nivea

  1. Tämä oli kyllä yllättävän hyvä kalenteri, vaikka kosmea kulkee munkin käsissä vuoden mittaan melko paljon :D Itse ostin omani noin kahdella kympillä 50% alesta joulukuun toisena päivänä ja sai kyllä rahoilleen vastinetta :) Paljon perustuotteita arkeen, mille varmasti suurimmalle osalle tulee käyttöä. Etenkin ilahduin itse varmaankin naamioista, huulikuorinnasta (en tiennyt ennen, että marketista saisi, mut nyt olen kyllä nähnyt sielläkin!) ja pesukukasta, koska sellainen on puuttunut multa tovin :’D

    1. Teit kyllä hyvät kaupat! Tuo huulikuorinta saisi olla rouheampi, mutta toisaalta on mukavan hoitava. Niitä on kahta eri makuista ja molemmat on mielestäni kivoja. Pesukukkaa en ole koskaan oppinut käyttämään, mutta ehkä sillekin pitäisi antaa mahdollisuus:D

  2. Täytyypä harkita tuota Nivean kalenteria ensi jouluksi. Oon tykännyt Nivean tuotteista. Nytkin on joku sensitive cleansing milk, joka jäljiltä iho ei todellakaan kinnaa. Sain ystävältäni Lumenen joulukalenterin lahjaksi ja se on kyllä sisällöltään myös mieluinen.

    1. Lumenessa oli tosi kiva sisältö, mitä netistä ja muiden somesta katsoin. Mulla on ollut se parina vuonna eikä ole koskaan tuottanut pettymystä. Erityisen kiva on ollut se, että kaikki tuotteet ovat järkevän kokoisia eikä mitään näytepussukoita.

    1. Jos mulla ei olisi niin tolkuttomasti vartalovoiteita, ostaisin varmasti Nivea Softia. Ihana on, imeytyy nopeasti ja tuoksu on tosi miellyttävä <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *