Joulukalenterit: Lumene Nordic Beauty Advent Calendar

Hellou! Olettekos selvinneet pyhistä ja takaisin arjessa vai vieläkö sulattelette kinkkuja kotisohvilla?
Päätin tehdä jokaisesta joulukalenterista viikoittaisten yhteenvetojen sijasta yhden koontipostauksen, jossa käyn kalenterin sisällön läpi ja kerron mielipiteeni kokonaisuudesta.

Ensimmäisen vuoron saa Lumenen kalenteri, jonka hankin muutaman ystävällisen välikäden avustamana Lumenen tehtaanmyymälästä puoleen hintaan. Kalenterit katosivat kauppojen hyllyiltä marras-joulukuun vaihteessa ja päättelin, että myymättömät on ehkä kerätty pois kaupoista ja tuotu tehtaanmyymälään sen sijaan, että niitä olisi myyty alennuksella liikkeistä suoraan.


Noh, sain kalenterin käsiini 18.12. ja osoitin aikuismaista itsehillintää avaamalla kaikki luukut kerralla.


Kasattuani koko kalenteriannin yhteen kuvaan ja verrattuani sitä muihin omistamiini kalentereihin, voin vain todeta, että vaikka olisin ostanut sen 89€ normihinnalla, olisin saanut hyvin vastinetta rahalle.

Normaalikokoisista tuotteista suurin osa oli odotetusti kynsilakkoja: kolme värilakkaa ja alus/päällyslakka (eli aluslakka, koska nämä ei koskaan toimi päällyslakkana).

ISO plussa tulee siitä, että meikkituotteita oli mukana näin monta. Beautyblenderiä ihmettelin, sillä tietääkseni Lumenella ja sillä ei ole mitään kytköstä. Enivei, todella mieluinen yllätys kuitenkin. Musta rajauskynä, huuliöljy, minihuulipuna, silmämeikinpohjustaja, ripsivärinpohjustaja ja sokerina pohjalla 24.12. luukusta paljastunut 15ml sävyseerumi medium-sävyisenä. Tämän sujautan ilolla reissu-meikkipussiin. Pelkästään Beautyblenderin ja sävyseerumin yhteisarvo on n. 35€ normaalihinnalla hankittuna.

Erilaisia kasvovoiteita tuli viisi, reilun kokoisina 15ml purkkeina. Sisu on todella mieluisa, samoin Valo-sarjan päivä- ja yövoide. Lähde-sarjan päivävoiteesta en erityisemmin ole perustanut, koska se on mulle liian kevyt, mutta yövoidetta en ole testannut.

Naamioita oli kolme: Sisun syväpuhdistava, jota olen halunnut kokeilla, Kirkas pikakasvohoito sekä Lähde Hydration Recovery joka mulla on täysikokoisena.

Sekalaista seurakuntaa edustivat matkakokoiset silmämeikinpuhdistaja ja misellivesi, 15ml Glow Boost Essence, huulivoide ja Lähde -silmänympärysgeeli.

Mielestäni kalenterin sisältö oli loistava, antaisin tälle viisi tähteä ihan heittämällä ja miltei kaikki tuotteet päätyvät omaan käyttöön. Itse kalenteri oli tukevaa pahvia ja luukut helppo avata. Lisäksi se on tosi kaunis. Sisältö inceineen on listattuna takakannessa. Mukana ei ollut mitään ylimääräistä rompetta ja kaikki pakkaukset olivat järkevän kokoisia. Erinomainen suoritus Lumenelta, toivottavasti kalenteri on saatavilla myös ensi vuonna!

28 thoughts on “Joulukalenterit: Lumene Nordic Beauty Advent Calendar

 1. Lumenen kalenteri on kyllä ihan loistava nyt, kun näkee kerralla mitä kaikkea siellä olikaan. Toivottavasti ensi vuonna Lumenelta tulee kalenteri, niin voisin vakavasti harkita sellaisen hommaamista. Onhan tuo saalis huomattavasti parempi kuin joissakin muissa paljon kalliimmissa kalentereissa!

  1. Vaikka olisin ostanut kalenterin normaalihinnalla, olisin mielestäni saanut hyvin vastinetta rahalle. Mielestäni sisältö oli kivan monipuolinen, vaikka kaikki tuotteet olivat samalta merkiltä pl. Beautyblender. Ensi vuonna uudestaan:)

 2. Harmi kun Lumenen tehtaanmyymälä on niiiiin kaukana, muuten olisin ehdottomasti itsellekin puoleenhintaan napannut mukaan – melkein kun sen jo täydellä hinnallakin meinasin ostaa. Toivottavasti Lumene tuo myös ensi vuonna kalenterin markkinoille, koska tämä jos mikä on saanut paljon kehuja – eikä kyllä syyttä! :)

  1. Mä uskon myös ostavani kalenterin ensi vuonna ja jos sisältö on yhtä monipuolinen, normaalihintakin on varsin kohtuullinen:)

 3. Mulla oli työkaverin kanssa aamuisin kuvavaihdot kalenterisaaliista, mulla LF ja hällä Lumene. Ensi vuonna mullakin Lumene mikäli sellainen tulee! Ihan älyttömän hyvä!

  1. Kalenterit tosiaan katosivat kaupoista enkä nähnyt niitä missään myynnissä alehinnoin, paitsi sitten tuolla Lumenen omassa tehtaanmyymälässä. Harmi, ettei sieltä ole mahdollisuutta ostaa netin kautta, koska multakin olisi jäänyt ilman auttavia käsiä kalenteri saamatta.

 4. Siis wau mikä kalenteri! Kaikki tuotteet olisivat kelvanneet paremmin kuin hyvin itselle, eikä seassa ollut turhaa krääsää. Iso peukku Lumenelle!

 5. Mä pohdin tätä kalenteria sillon syksymmällä, sillä Lumene on aika perusvarma :) Meikkipuolen tuotteet itselle olisi ehkä olleet hieman mjeh-luokkaa, mutta kaikki muu vaikuttaa tosi hyvälle! :) Kävinkin tästä kalenterista spoilaamassa itseni joskus joulukuun alussa ja kokonaisuus vaikutti jo silloin hyvälle ja myös mua hämmensi toi beautyblender :D Ensi vuonna voisin päätyä tähän, mikäli Lumene tekee kalenterin myös silloin! Tästähän jäi kuitenkin vaikka tuotelinjoja pois, eli sisältöäkin pystyisi helposti muokkaamaan ensi vuodelle :) Peukku tälle, jeij! ??

  1. Olin myös vilkaissut pintapuolisesti jotain kuvaa netissä joten ihan sokkona ei kalenteria tarvinnut ostaa. Beautyblender tuli ihan puskista, sillä en ollut bongannut sitä kuvista:D
   Arvelen, että sisältö on päätetty niin aikaisin, että nyt loppuvuodesta tulleita uusia tuotteita ei ole ollut mahdollista ottaa siihen mukaan mutta oispahan sitten materiaalia ensi vuoden kalenteriin:)

  1. Toivotaan, että joku, jolla on mahdollisuus vaikuttaa asiaan, lukee tätä palautetta ja saadaan ensi vuonnakin kalenteri:)

 6. Jäin odottamaan liian pitkään hyvää alea ja sitten lopulta jäin ilman :/ No, ensi vuonna sitten uusi yritys! Sisältö vaikuttaa hyvältä, joskin monet tuotteet on tullut kokeiltua jo muuta kautta.

  1. Toivon kovasti, että tänä vuonnakin Lumenelta tulisi kalenteri, sillä olihan tämä todella hyvä. Osa tuotteista oli itsellenikin tuttuja, mutta järkevän kokoiset pakkaukset pääsevät varmasti käyttöön -ja osa on jo päässytkin:)

 7. Todella kiinnostavia tuotteita ja tämän kalenterin olisin kyllä voinut hankkia! Toimisi nimenomaan siihen, että saisi kokeiltua tuotteiden sopivuutta ilman täysikokoisten ostamista. ??

  1. Todellakin näin ja vielä kun tuotteet on järkevän kokoisia eikä mitään testeripussukoita, niin pääsee kunnolla testaamaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *