Jotain uutta, vanhaa ja sinistä

A England Excalibur Renaissance (uusi), Cadillacquer Morning Comes (sininen), Julie G Santorini (sininen) ja Kiko 329 (vanha) sekä MoYou Pro Collection 02 ja muutama niitti. Niistä on nämä kynnet tehty.

Koska Morning Comes on hyvin ohut lakka, se sai alleen kerroksen Julie G Santorinia. Hassua, että odotin kuin kuuta nousevaa tämän kesäkokoelman julkaisua ja kiire loppui siihen paikkaan kun lakat (tullin kautta) saapuivat.
Tässä on mennyt kai parisen kuukautta ennen kuin ensimmäinen lakka pääsi kynsilleni. Santorini olisi yksinään peittänyt kahdella helpolla kerroksella vaikka suti onkin aika kapea ja pienikokoisena ei parhaiten isoon kouraani istuva. Lakassa on hienonhieno shimmer joka ei kovin hyvin kynsillä näy mutta helpottanee levitystä. Yllättävänvaivatonta siitäkin huolimatta, että Orange is the new black varasti huomiotani ja unohdin laittaa aluslakan:D Lakkasin suoraan Trindin Nail Repairin päälle ja muutaman kynnen ehdin sutia ennen kuin huomasin mokani. Enkä jaksanut korjata asiaa.

Santorinin päälle laitoin kaksi kerrosta Morning Comesia joka oli siis ohut, mutta muuten kiva. Sävy on hieman harmaaseen taittava sininen ryyditettynä sinisillä isommilla hexeillä ja hopeisilla pienemmillä ja lisäksi ainakin sinisellä pikkuhitulalla. Oikein kaunis.

Kahteen aksenttikynteen tuli pohjalle kolme ohutta kerrosta vaaleanharmaata Kikon 329:ää ja sen päälle pääsin ensimmäistä kertaa testaamaan A Englandin kolmatta versiota Excaliburista. Se on täydellinen hopeinen leimauslakka kuten ensimmäinenkin oli, välissä tapahtui jotain kummallista ja kenties yleisön painostuksesta julkaistiin tämä Renaissance. Mahtavaa, sillä myöhästyin ensimmäisestä Excalibur-junasta.

Sinisiin kynsiin lisäsin niittejä jonkinlaiseen kaarevaan muodostelmaan, päälle päällyslakka ja menoksi. Kuvissa tällä kertaa pääosaa näyttelevät lähinnä lakkapullot, sillä lähes kaikki kynsistä ottamani kuvat epäonnistuivat ja fiksuna tyttönä purin kuvat kamerasta vasta kun kynnet olivat jo historiaa. 
Älkää tehkö kuten minä tein, kannattaa siis siirtää kuvat koneelle silloin kun lakkaus on vielä hengissä. Josta tulikin mieleen, että tänään on perjantai 13. päivä, mutta toivotan siitä huolimatta kivaa viikonloppua kaikille ja varokaa mustia kissoja, tikapuita ja mitä niitä nyt onkaan:)

22 thoughts on “Jotain uutta, vanhaa ja sinistä

  1. Ihanaa sinistä, jotenkin sellainen utuinen tunnelma näissä kyllä! :) mun perjantai 13. Alkoi viemällä auto huoltoon, saas nähdä tuleeko kuntoon vai hajoaako lisää :D

  2. Jotenkin harmoninen tunnelma tulee näistä kynsistä =) Ja ihana tuo hopeinen leimauslakka! Itse olen etsinyt hyvää kultaista leimauslakkaa. Konadin kultainen osoittautui ihan luruksi. En sitten tiedä oliko vain minun versio huono. =/

    1. Kiitos! Konadin kultainen ei leimaa, Barry M Gold Foil tai China Glazen Passion on ehkä ne parhaat ja helpoiten saatavissa olevat kultaiset. Ne ei ihan täydellisen sävyisiä ole kumpikaan mutta itse en ole toistaiseksi löytänyt parempiakaan:/

    1. Mä yritin jotain merellistä mutta ei näistä nyt ihan tullut, ehkä valkoinen lakka aksenttikynsissä olisi tuonut enemmän sitä fiilistä. Vaihteeksi kuitenkin halusin jotain muuta:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *