Jotain uutta, vanhaa ja lainattua vaan ei mitään sinistä

Otsikoksi olisi sopinut Papua mukaillen myös ”toisen laatikolla” sillä visiteerasin Emman luona ja muun höpöttelyn ja puuhastelun ohessa sain illan aikana jopa kynteni lakattua.
Menin vieraisille nakuna (tosin sentään vain kynsien osalta) eli pelkillä aluslakoilla ja sain valita Emman Helmeristä jotain kivaa kynsilleni. Eräs mukanani kulkeutunut glitteri poltteli kovin ja harmittelin, kun en itse tilannut lakkaa mutta silti valitsin lakkaukseen järkevästi OPIn My Very First Knockwurstin, jota olin itse halunnut tosi pitkään mutta jostain selittämättömästä syystä lakka ei ole ikinä kokoelmiini asti päätynyt.

Kahdella vaivattomalla kerroksella saavutettu peittävyys, vikkelä kuivuminen yhdistettynä mahdottoman kauniiseen mummonkalsari nude-sävyyn. Tällainen lakka on vaan pakko omistaa ja niinpä illan päätteeksi klikkailimme itsemme ebayn ihmemaahan ja nyt se on tulossa luokseni, hip hei.

Nail art-rajoittuneena ihmisenä olin toki ottanut omat decalit mukaan ja valikoin sieltä hieman erikoisemmat lintu-kukka -kuviot kynsilleni. Kansioni oheni Emman päästyä kokoelmani kimppuun (”käytätsä muka tällasia ikinä?” ”ei kukaan tartte näin paljon romanttisia ruusuja!”) mutta vastaiskuna armoton luutani lakaisi parikymmentä lakkaputelia Helmeristä kirppislaatikkoon ja minunkin matkaani lähti muutama lakka, kuinkas muutenkaan.

En tietenkään tajunnut ottaa kynsikuvia paikan päällä jolloin olisin saanut pullon mukaan kuviin. Näin ollen vain lopputulos on nähtävissä ja kuvausrekvisiittana toimi tyhjä SV-pullo.

OPI My Very First Knockwurst
Onni on kynsihöpsähtäneet ystävät <3

EDIT. lukijan toiveesta pari kuvaa tuosta ”kynsipuusta” joka on toiminut tänä kesänä monien kuvien taustana:)
Kuvan taustalla tapahtuu salaojitusta….jännää, kerrankin on jotain seurattavaa ikkunasta;D

30 thoughts on “Jotain uutta, vanhaa ja lainattua vaan ei mitään sinistä

 1. Olis joku kerta kiva saaha täysikokoinen kuva tuosta koivusta, joka vilahtelee näin kesäaikaan aika usein kynsien taustakuvana! :)

  *Ei näe metsää puilta – näkee kynsien takaa puun*

 2. Joskus on tosiaan mahdottoman kivaa vierailla toisen lakkalaatikolla :) Oikein mukavan lakan olitkin sieltä löytänyt! Ja hirmuisen nätit decalit siihen päälle, taas kerran :D

 3. Tuota lakkaa itsekin olen halunnut jo pidemmän aikaa mutta ei ole tullut vielä ostettua. Mutta täytynee ostaa jossain vaiheessa, näyttää kyllä sen verran hyvältä näissäkin kuvissa :) Ihanan erilaiset decalit, sopivat niin hyvin tuon lakan kanssa(niinkuin sinulla aina sopivat) :)

  1. Mä en kans tajua miksen ole tätä hankkinut! Olen kaupoissakin hypistellyt monta kertaa ja netissä sujauttanut ostoskoriin mutta aina se on saanut väistyä värikkäämpien lakkojen tieltä.

 4. Hurraa-huuto kynsihöpsähtäneille ystäville! HURRAA! :D

  Olipas kiva nähdä sun kynsillä hyvin ei-sun-näköiset-decalit =) (tai siis usein sulla ruusuja/koristeellisia kiemuroita; jotka aina kyllä kauniita, en mä sillä ;-) )

  Mikään ei ole kivempaa kuin samanhenkisen tyypin kanssa istua iltaa ja lakkailla, ja toinen innostuu samalla lailla jostain koostumuksesta tai glitteristä!

  1. Mä joskus sentään vielä yllätän teitä vakkarilukijotakin:)) Voi kun malttais jättää siihen iltaan mutta meillä tuppaa menemään aina pikkutunneille nää sessiot:D

 5. Upealta näyttää sulla tuo lakka. Sulla on niin vaalea iho, että se on melkein mannequin hands -sävy sulle! Omilla kynsilläni se on liian vaalea ja vaaleanpunertava siihen, keltanahkainen kun olen :D. Mutta julmetun kaunis sävy, yksi suosikeistani silti (sekin) <3.

  1. Aikanaan kotiutin Steady As She Rosen enkä tätä vaikka olisi kyllä pitänyt, koska SASR on kurjan koostumuksensa takia muuttanut pois. Tässä ei ollut mitään vikaa <3 Mä olen harmaanahkaisen kelmeä niin tuntuisi sopivan tällaiset sävytkin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *