Jotain sinistä

Huomasin sattumalta eilen, että minulla on aika monta vaaleansinistä lakkaa ja päätin huvikseni esitellä ne teille. Lakat on kauniita pulloissa mutta jostain syystä päätyvät harvoin kynsille.
Ehkä se johtuu siitä, että minulla ei ole juuri lainkaan sinisiä vaatteita tai asusteita joten väri tuntuu kynsilläkin vähän vieraalta.

GOSH Oh My Gosh Baby Blue
Models Own Beth’s Blue
Essence Absolutely Blue
Flormar 446

GOSH Lavender Love
MIYO Tropicana
Golden Rose 181
OPI What’s With The Cattitude?

Miyossa on shimmeriä

Tälläinen kokoelma  – joka muuten kasvaa yhdellä yksilöllä kunhan kusti polkee fb-kirpparilta ostamani China Glazen Secret Periwinklen laatikkooni saakka:)

Löytyikö joukosta juuri sinun suosikkejasi?

18 thoughts on “Jotain sinistä

    1. Se ei muuten ole koskaan päätynyt kynsille asti vaikka siitä on tosi kauan kun sen olen hankkinut:o OPI on tosin vielä vanhempi, sillä olen sentään lakkaillut.

  1. Tummansinistä en osaa käyttää, mutta turkoosit, mintut, harmaansiniset, sinivioletit ym. on ihan mun lemppareita! Ja koska pukeudun mielikuvituksellisesti lähinnä harmaaseen ja mustaan, ei vaatteiden yhteensopivuuskaan ole ongelma :D

  2. Miyo on lenppareita, sitten piti tilata kans tuo models ownin lakka. Ensimmäinen tuoksuu ja ihana salahohde siinä, jälkimmäinen peittää kuin tikkurilan ulkomaali kahdella kerroksella! Laventelin sininen on ihana väri, kelpaisi nuo kaikki :D

  3. Tykkään kovasti tuollaisista sävyistä, mutta mulla on tosi vähän sinisiä lakkoja, kun ei ne oikein näytä mun kynsillä hyvältä. Se on vaan jotenkin vieras väri mullekin. Noista sun lakoista mulla on vain Flormar 446, mutta se on kyllä kiva ja hyvälaatuinne :)

  4. Tuo Miyon tuoksulakka on kyllä valtavan ihana (: Samoin tuota Flormaria olen katsonut vähän sillä silmällä, mutten ole vielä itselleni hankkinut. Sininen on kyllä ihana väri <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *