Jos omat ideat loppuu, kopsaa kaverilta

Minulla on ollut hitusen ideapulaa ja välillä tuntuu, että pyöritän viikosta toiseen samoja lakkauksia kynsillä, lakat vaan vaihtuu ja siinä mielessä kynnet tietysti näyttää aina erilaisilta. En nykyään välitä tai ehdi tehdä tuntikausien askartelua vaativia kynsiä ja uudet, suht nopeasti toteutettavat ja kivat ideat ovat hyvin tervetulleita.

Tällä kertaa olen apinoinut Teannaa, jonka herkemmät versiot näistä kynsistä on nähtävissä täällä :)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Valitsin sentään eri värit ja leiman, joskin alkuperäinen suunnitelmani oli käyttää samaa laattaa mutta kuvio ei suostunut nousemaan laatalta. Ei sitten.

Tein liukuvärin aina joka toiseen kynteen eri päin. Valitsemani lakat olivat hyvin pigmenttisiä ja niillä oli aika vaikea tehdä saumatonta liukua ilman, että lakkakerroksesta tulee tosi paksu – tai sitten en vaan osannut. Jotenkin lopulta onnistuin ja pääsin leimausvaiheeseen.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kun BPS:n laatta kieltäytyi yhteistyöstä, selasin taas koko 150 laatan valikoimani läpi ja poimin sieltä Pueenin laatan numero 80 ja siitä kivan ruusukuvion.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimaus onnistui kivasti mutta lisäsin seuraavaksi kerroksen Inmin holotopperia, joka levitti leimoja ikävästi. Sen tosin huomasi lähinnä kuvista ja normaalilta katseluetäisyydeltä nämä kynnet näyttivät ihan hyviltä.
Kyllä ei pitäisi mitään muuta lakkaa laittaa leimausten päälle kuin HK Girliä.

Vielä sananen Picture Polishin Flirtistä. Se on todella peittävä lakka, oikeastaan yksiki kerros riittäisi, joten se on todellista turvalakka-aineista helpolla koostumuksella ja peittävyydellä. Picture Polisheja on näkynyt täällä aika paljon viime aikoina mutta tämän jälkeen testaamattomissa ei ole kuin yksi, Wisterian reborn-versio. Ajattelin tehdä vertailupostauksen uudesta ja vanhasta kun satun omistamaan molemmat.

picture_polish_flirt_4
Tein toisetkin kopiokynnet heti näiden jälkeen, niihin palaan ensi viikolla. Viikonloppuni hurahtaa taas rattoisasti geelikynsien parissa….ja arvatkaa, olenko ehtinyt harjoitella? No en sitten ollenkaan. Mutta kaipa sitä ehtii kurssin jälkeenkin:)

18 thoughts on “Jos omat ideat loppuu, kopsaa kaverilta

  1. Ihanat<3 Valitsemasi värit sopivat hyvin yhteen tuon leiman kanssa, ehkä oli onni onnettomuudessa ettei sama kuvio toiminut sulla:)
    Olen niin otettu että pääsin kerrankin sun inspiraation lähteeksi, kun itse olen ammentanut sulta ideoita lukemattomia kertoja<3

  2. Kauniit on, kauniisti olet tehnyt itsesi näköisen lakkauksen vaikka inspiraation lähdekin näkyy :) Flirt pääsi (pitkälle) picture polish- himotuslistalle :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *