Jonkinlainen skittlette

Joidenkin lähteiden mukaan skittlettessä on tietyt koristelut tietyssä järjestyksessä mutta itse sovelsin tavoitteena saada puoli ikuisuutta purkissa lymynneitä lakkoja käytettyä. 
Valkoinen lakka on jälleen Essie Blanc ja unohdin ottaa sekä sen, että hopeisen leimauslakan, joka on Depend 223, mukaan kuvaan. Tai siis ajattelin, että muistan ne muutenkin joten työnsin pullot heti käytön jälkeen takaisin Helmeriin muiden jäädessä pöydälle odottelemaan kuvausta *seli*
Kolme kynttä valkoiseksi, pikkurilliin ILNP:n Glass Slipper ja kahteen muuhun leimat. Kuvissa vaaleanpunainen, Girly Bitsin Hot Shotilla MoYoun laatasta leimattu kuvio erottuu tosi huonosti mutta livenä paremmin. Keskisormen leima on toivottoman vinossa, suorakaiteen muotoinen löllöstamperi meni välittömästi akuutille ostoslistalle, ehkä sillä kohdistaminen on vähän helpompaa. 
Etusormeen ja peukaloon laitoin tosi kauan sitten hankkimani Gina Tricotin Candy Pinkin. Lakka on aika nätti ollakseen vaaleanpunainen ja siinä on nätti kullanvärinen shimmer. Levittäminenkin oli yllättävän helppoa mutta kolme kerrosta tätä sai sutia riittävään peittävyyteen. Väri on paljon kivempi kynsillä kuin pullossa tai tikulla, ainakin näin yhdistettynä muihin lakkoihin. 
Peukun jätin yksiväriseksi ja etusormikin sai ylleen vain pari niittiä. Vähemmän oli tällä kertaa enemmän:)

Girly Bits – Hot Shot, ILNP – Glass Slipper, GT- Candy Pink
MoYou Tourist Collection -07, Messy Mansion MM18

Vallan söpöset kynnethän nämä. Purkin tikkumäärä on tällä hetkellä 56, joten en mitenkään ehdi saada kaikkia pois ennen kuin seuraavat himotuksen kohteet julkaistaan….

36 thoughts on “Jonkinlainen skittlette

  1. Oo, tosi ihanat! <3 Ei ollenkaan liian imelät, vaan juuri sopivan söpöt, kun vaaleanpunaista ei ole jokaisessa kynnessä. :) Heh, eikö tämä muuten sitten olisi skittlette, jos peukalossakin olisi kaksi niittiä? :D

  2. Mä en osaa ees sanoa mitään. Huokailen vaan taas ihastuksissani. Voi että mä niin tykkään aina tulla kurkkimaan ihania uutuuksia.
    Tykkään ihan kympillä!

  3. Tosi kauniit taas! Skittlette on kyllä sekoittanut bloggaajien pään (positiivisella tavalla siis). Ja mä en edelleenkään osaa tehdä niitä! :D

  4. Voi luoja, että sulla on sitten kauniinmalliset kynnet. Oon ihan kade :).Eihän tuollaisia oikeesti voi olla olemassa. Luonnonkynnet ja noin suorat. Ihan käsittämätöntä. Lakkauskin on taattua laatua, samoin kuvat. Ei opettais mullekin tuota kuvaamista? :)

    1. Voi ei, häkellyn ihan tästä:) En mä nyt oikein osaa sanoa mitään? Kuvaamisesta ehkä sen verran, että mähän kuvaan pokkarilla jonka optiikka ei päätä huimaa mutta olen koittanut sitten panostaa muihin asioihin tasapainottaakseni epäkohtaa. Valoa tarpeeksi (3 päivänvalolamppua) ja selkeä, yksinkertainen tausta:)

    2. Se on mentävä sit lamppukauppaan ja siivottava taas vaihteeksi se työpöytä, että sinne mahtuu lisää lamppuja :D. Kiitos ajatuksista :).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *