Joku osui kohdalleen

Muutamat tuplaleimatut kynnet tehneenä halusin asettaa itselleni korkeampia tavoitteita ja koettaa leimata siten, että toinen leimaus näyttäisi toisen varjolta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Jos katsotte vain pikkurilliä, ymmärrätte paremmin, mitä tarkoitin:)

Mutta ei se mitään, vallan veikeät kynnet kuitenkin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pahlishin Sugar Venom päätyi minulle heräteostoksena kirpputorilta. Tajusin vasta lakan saatuani, että sehän on ihan identtinen Jindie Nailsin KISSin kanssa ja vaikka marjapuurolakat on ihan söpöjä, ei niitä nyt sentään tarvi useampia kappaleita omistaa. KISS lähti eteenpäin ja tähän lakkaukseen laitoin pohjaksi kerroksen OPIn Lucky Lucky Lavenderia ja sen päälle kaksi ohutta kerrosta kivalaatuista Sugar Venomia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pahlishin lakoissa on esiintynyt jonkin verran epätasaista laatua, värien erottumista ja muuta mutta tämä oli moitteeton yksilö.

Leimasin tutusta Winstonian W315-laatasta ensin China Glazen Rendezvous With Youlla ja sen päälle Rican Whiteoutilla. Ylläripylläri myös oikean käden peukalon leimaus osui ihan nappiin, yleensä koen suurimmat leimaushaasteet juuri peukaloiden kohdalla. Voi olla, että jokin muu väriyhdistelmä olisi ollut helpompi kohdistaa, nyt en erottanut valkoista leimaa stamperista ja hädissäni vaan lätkäisin sen kynnelle. Tällä taktiikalla sain kaksi kymmenestä oikein:D

pahlish_sugar_venom_4
Huomenna on yksi kevään odotetuimmista -ellei odotetuin- päivä, kun reilut 50 kauneusbloggaajaa kokoontuu miittiin Turussa. Ihan mahtava päivä varmasti tulossa, hyvä kun olen jännitykseltäni saanut nukuttua:)

Sunnuntaina ilmestyy taas BND:n sunnuntailiite eli jotain muuta kuin kynsijuttuja teille lukijoillekin. Mitä parhainta viikonloppua itse kullekin!

20 thoughts on “Joku osui kohdalleen

  1. Oho, nyt oot melkoisen haasteen itselle langettanu. Pystyin vain kuvittelemaan tuon hädissään valkoisella leimaamisen, heh :D

    Ja miten mahtavalta noin iso miitti kuullostaa! Aivan varmasti mukava ja mieleenpainuva päivä :)

    1. Suurin vaikeus toli tosiaan värivalinnan myötä mutta ei tuo leimausten kohdistaminenkaan ihan helppoa mulle ole:D
      Meillä oli valtavan hieno miittipäivä, jäi kyllä pitkäksi aikaa kivoja muistoja:)

  2. Minä en ole vielä tuplaleimausta kokeillut, mutta suunitelmissa se on ollut jo jonkin aikaa. Ja nimenomaan, niin että toinen leima olisi toisen varjo. Joo, taidan ensin tehdä ihan summittaisen tuplaleiman :D Ongelma on vain siinä, ettei minulla oikein ole tarkoitukseen sopivaa kokokynnen leimaa. Hyvä syy ostaa lisää laattoja?

  3. Hihi, ”hädissäni lätkäisin sen kynnelle” kuulostaa ihan mun leimaustyyliltä! Tuo pohjalakka on aika hauska. Menisi tällaiselle laiskemmalle ihmiselle yksinäänkin. =) Hyvää miittipäivää!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *