Japanialaisia kynsillä

Jokin aika sitten fb:n Kynsikoristelut -ryhmässä oli kysely, miten päin kukin asettelee koristeita kynsilleen, ovatko ne itseen vai katsojaan päin. Tajusin vasta valmiista kynsistä, että nämähän ovat nyt eri tavoin kuin yleensä laitan. Tavallisesti näet laitan juuri toisin päin, siis siten, että omia kynsiä katsoessa käden ollessa nyrkissä kuvat ovat oikein päin.

Voiko tätä enää hankalammin selittää? :D Joka tapauksessa yritän sanoa, että nämä ovat ehkä kuitenkin tavallaan väärin päin. Mutta siinähän ne nyt ovat eikä pois saa, olkoot.

Pohjalla on kaksi kerrosta OPI Tickle My France-y -lakkaa joka asettui kynnelle kuin itsestään. Jollain muulla koristelulla olisin laittanut vielä kolmannen kerroksen, mutta koska tiesin laittavani lähes kokonaan lakan peittävät water decalit, en viitsinyt nähdä vaivaa. Tickle My France-y on Ranska-kokoelmasta neljän vuoden takaa ja kaunis maitokahvin sävyinen nudelakka.

Siirtokuvat ovat aika suuria joten ihan lyhyille kynsille näitä ei kokonaan saa mahtumaan.

Viikonloppu on ollut oikein kiva vaikka en vieläkään (!!) päässyt näkemään Skyfallia. Tämä oli jo toinen kerta kun olemme yrittäneet sinne kaikkien näytösten ollessa loppuunmyytyjä. Pitäisi kai varata liput jo hyvissä ajoin mutta ehkäpä kahden viikon kuluttua suurin alkuinnostus olisi jo laantunut ja teattereissa olisi tilaa. Arkisin ei ole mitään mahdollisuutta ehtiä leffaan ja joka toinen vkl menee taas nuorison ehdoilla. 
Toisikohan alkava viikko viimein kaipaamani lakat vai näinköhän ne jäävät saapumatta? Tilauksesta on nyt 4 viikkoa. Jos en ole jo muistanut mainita, niin epäsuosittelen mBeautyloungea. Odotellessa voin katsella vaikkapa tätä videota…

34 thoughts on “Japanialaisia kynsillä

 1. Mullaki on tuollaisia decaleita ja täytyy yrittää vähän kasvattaa ensin kynsiä ennen kuin raatsii nuita käyttää ja miettiä täydellinen pohja niille, ne vaa on nii nättejä :D

 2. Todella upeat kynnet! Niin ihania nuo siirtokuvat, mistä oot ne hankkinut? Mä laitan koristeet niin päin kuin miltä sattuu tuntumaan :D Yleensä ehkä noin päin kun sulla nyt :) Mun mielestä nuo kuvat ei välttis olisikaan sopineet toisinpäin ;)

  1. Mä olen odottanut jotain erityishetkeä näitä käyttääkseni mutta ei semmoista taida tulla joten samapa tuo:) Taitaa tää lakka olla muuten sieltä sulta peräisin myös :D

 3. Nää on niiiin hienot, näin samat kuvitukset joskus sellasen vaaleenpunasen lakan päällä ja niistä tuli mieleen Geisha suklaa. Ne oli hienot mut nää on kyllä jotenkin vieläkin upeemmat, hienostuneemmat :)

  Lähetetäänkö porukalla ilmaisu epäsuosiosta kyseiselle puljulle? Ainakin jonkin sortin kirouksen laitan ilmoille, saa luvan lakat tulla!

 4. Voi noi decalsit on ihan super ihanat ja kynnet tosi kauniit! Mäkin hankin vähän aikaa sitten tommosia ”japsikuvia”, mutta en vaan oo raaskinut vielä käyttää. Johonkin vaaleanpunaiseen/nudeen ajattelin ne yhdistää. Ja mitä tohon koristeiden suuntaan tulee, niin itsekin yleensä vaan ihan vahingossa laitan kuvat noin päin, vaikka mä haluaisin monesti laittaa just toisin päin. Mut niitä kynsiä tehdessä ne koristeet vaan aina lipsahtaa jotenkin tolleen päin. :P

 5. Minä laitan kuvat aina noin päin, että ovat itselle oikein päin. Ihan niin kuin ranskiksetkin on minulle itselle oikein päin. ;-D

  Ihanat kynnet, tykkään tosi paljon! En ole mikään Japani-fani sen kummemmin, mutta nää kyllä viehättää aivan erityisen paljon!

  1. Tää kyllä jakaa mielipiteet kahtia:D Enkä minäkään ole japani-fani mutta nämä kuvat on kyllä kauniit. Tai oli, otin ne tänään pois:)

   Kiva muuten ”nähtä” suakin pitkästä aikaa:))

  1. Kiva, että löysit tänne:) Mä kävin just sun blogissa ihastelemassa ja tuli ranskiskuume välittömästi, niin hienoja toteutuksia olit tehnyt:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *