Jäniksiä kynsillä = pääsiäinen

En oikein ole teemakynsi-ihmisiä mutta sen verran ryhmähenkeä löytyy kuitenkin, että yhdet pääsiäiskynnet piti toteuttaa.
Näitä samoja siirtokuvia on näkynyt noin joka toisessa kynsiblogissa joten jännitysmomentiksi jää enää se, mitä lakkaa alle on laitettu.

Minulla China Glazen Sunshine Pop ja aksenttikynnessä Models Ownin Endamame. Kummassakin lakassa on shimmeriä jonka kamera jätti toistamatta, mutta sainpahan kaksi lakkaa pois syntilaatikosta. Siirtokuvat Adeninasta. Jätin arkista käyttämättä tiput jotka mielestäni muistuttivat enemmän kylpyankkaa kuin pääsiäistipua:)

Ainakaan en saanut munattua näitä kynsiä kuin pikkurillin osalta;)

Ihan tulee mieleen….pääsiäinen, eikö? Joten hyvää sellaista itse kullekin:)

49 thoughts on “Jäniksiä kynsillä = pääsiäinen

 1. Oma blogi kynsien maalaamiselle … en ollut tiennyt tällaistakaan olevan olemassa, mutta nyt tiedän. Kunnioitan kovin kaunista ja hiottua taitoa, jota sinulla selvästi on. Katselin jonkin matkaa vanhempiakin postauksiasi.

  1. Kiitos paljon:) Meitä ”hurahtaneita” on itse asiassa yllättävän paljonkin ja omassa tuttavapiirissäkin on muutama, jotka ovat innostuneet kun ovat aiheeseen tutustuneet.

 2. Haha, kylpyankkoja pääsiäisenä. :D Mua kiinnostaa toi China Glazen lakka, montako kerrosta sitä on ja oliko se kuin työläs levittää? Itsellä on vain OPIn keltainen, ja muistaakseni se vaati neljä kerrosta että se peitti tarpeeksi.

  1. Tässä on nyt kolme kerrosta. Lakka oli vähän haastava työstettävä ja jätinkin sen pöydälle yön yli muutaman ohentajatipan kanssa lepäilemään. Aamulla kokeilin, olisiko se notkistunut ja kyllä, levittyvyys parani huomattavasti mutta miinuksena vähän kehnompi peittävyys….eli kyllä tätäkin saisi sen neljä kerrosta laittaa että tulisi hyvä. Nättihän tuo on mutta ei taitaisi tuoda helpotusta ainakaan OPIin verrattuna:/

 3. Ihanan suloiset ja pirteät! Todella kauniin keltainen tuo Sunshine Pop! :) Mun kynnet jäi munattomiksi tänä vuonna :D Mutta onneksi saa tällaisia ihanuuksia katsella silti!

 4. Ihanat! Etenkin tuo Sunshine Pop. Harkitsen juuri, lisäänkö sen Must have-listalleni. Etsinnässä edelleen se täydellinen creme, mutta jos tuo peittää hyvin, niin ei kai se pieni shimmer siinä haittaa? Eihän?

  Haluaisin nähdä kylpyankannäköiset pääsiäistiput :D

  1. Ankat nähtävissä täällä http://www.adenina.fi/koristelutuotteet/paasiaiskoristeet/k151.html :D

   Tuota noin….ei tästä taida olla täydelliseksi cremeksi, Belegwenille tuossa jo avauduinkin vähän. Nyt ohentajan pelastettua paksuudelta, lakka saa jäädä toistaiseksi asumaan meille mutta eilen olin kyllä jo vähällä nakata kirppislaatikkoon. Shimmer ei kyllä näy kynsillä juurikaan jos sitä pelkää :)
   Ehkä vähiten ärsyttävä keltainen on tähän asti ollut Gina Tricotin Aspen Gold, jota pitäisi olla vielä saatavilla myymälöistä.

  2. Päätellen siitä, että oma pulloni on vajunut liki puoliväliin, se on ihan hyvä keltainen:) Olen muuten tainnut joskus vesimarmoroidakin sillä.

  3. Muistatko käyttäytyikö tuo Aspen Gold hyvin? Kokeilin sitä nyt ja olen pettynyt. Taidan muuttaa suunnitelmaa ja kokeilen sitä myöhemmin. Lieneekö asiaa sotkenut se, että kynnenkovettajan ja värilakan välissä oli mattalakka?

  4. Ei mitään ongelmia, tarkisitin oikein blogista ja olen lakannut sillä ainakin kaksi kertaa -mikä on jo saavutus:D Miksi sulla oli siellä mattalakka välissä?

  5. Halusin lakata feikkinakut :D eli laitoin ensin kaksi kerrosta kynnenkovettajaa (as usual) ja pikakuivattajan. Kun nuo olivat kuivat, lakkasin mattalakan. Ihan hauska lopputulos. Ehkä se mattalakka ei sitten vain toiminut siellä välissä, vaikka sekin oli jo täysin kuiva ennen Aspen Goldia. Erikoista oli se, että Aspen Gold oli likimain kuiva, mutta alemmat kerrokset kuin vastalakattuja, eli ihan lirua. Kyllähän alemmat kerrokset normaalistikin pehmenevät, mutta tuollaista en ole nähnyt koskaan! No, Aspen Gold saa tilaisuutensa myöhemmin ilman mitään mattalakkapelleilyjä :)

  6. Kyllä mäkin mielelläni syyttäisin mattalakkaa siellä välissä, ei tosin ole moisesta kokemusta. Mutta mielestäni Aspen Gold on ehkä paras keltainen creme mitä olen kokeillut :)

 5. Nää on kyllä oikein suloset pääsiäiskynnet, tykkään :D Itseltä jäi vallan pääsiäiskynnet tekemättä kun ei ole oikein ollut aikaa panostaa niin paljoa koeviikon takia :(

 6. No on nuo kyllä suloiset siirtokuvat :) Tämä lakkaus saa kyllä tosiaankin hymyn huulille. Ihana tuo Sunshine Pop! …Minkäköhän takia juuri keltaisten lakkojen kanssa on monesti ongelmia?

  1. Älä muuta virka….jos joku tietäisi pomminvarman keltaisen lakan, niin ostaisin oitis! Kaikki on enemmän tai vähemmän ärsyttäviä:D

 7. Onpas todella kivan näköinen keltainen tuo Sunshine Pop! Hauskat pääsiäiskynnet kaikkinensa, mutta minä kyllä ihastuin nyt tuohon keltaiseen jotenkin tosi paljon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *