Jääkausi

Huh, tänne tulikin oikein jääkausi, pakkasta on lähemmäs 20°C ja sisälläkin saa istua paksu fleecetakki päällä. Aika hullua, koska ei tästä montaa päivää ole kun satoi vettä solkenaan.

Laitoin teeman mukaisesti kynnetkin. Sinisiä lakkoja ei juuri tule käytettyä mutta tämäkin holo on odottanut vuoroaan aika pitkään. Värivalinta ei mennyt täysin nappiin koska mix-hileissä on ihan saman sävyistä glitteriä joka ei nyt kunnolla erotu lakasta ja vaikka kärjet on kuorrutettu glitterillä, sitä  äkkivilkaisulla katsottuna on jotenkin harvan oloisesti.

Nauratti, kun huomasin kuvista että niissä näkyy isoissa hex-glittereissä olevat painaumat, jotka tulivat taottuani niitä dotting toolilla että ne painuisivat paremmin kynteen kiinni:D

Tämä holo olisi kaivannut alleen sitä Aqua Basea jota en toistaiseksi omista. Ensimmäinen kerros jätti aika tavalla kaljuja kohtia jotka onneksi peittyivät kohtuullisen hyvin toisella ja viimeistään kolmannella. Lakan koostumus on jellymäinen ja muuten helppo levittää. Siistittävää ei lopuksi ollut juuri lainkaan.

Dependin holoja ei saa Suomesta, mikä on hiukan harmi koska näissä on ihan kivoja sävyjä. Itse tilasin tämän ja vielä testaamattoman kaverinsa Beautycosmeticilta. Muistelen jonkun ostaneen näitä Tukholmasta joten siellä käyvien ja lakkojan haluavien kannattaa pitää silmät auki.

Dependit  ovat scattered-holoja joista tykkään, toisin kuin esim. Nfu Oh:n lakoista. Pullo on pikkuinen (5ml), sillä lakkaa kynsien pituudesta riippuen ehkä 3-4 kertaa.

Sininen mix-hile on peräisin Mimaxilta.

Depend Holographic 2033

Näin viimein Skyfallinkin ja olihan se ihan katsomisen arvoinen, ei vähiten Javier Bardemin vuoksi joka teki hienon roolin Silvana. En ole mikään Bond-fani tosiaankaan mutta kiinnostavat leffat täytyy käydä katsomassa.
Muuten viikonloppu ei itselläni tällä kertaa mennyt ihan putkeen auto- ym. ongelmien vuoksi. Kotiin palatessa odotti melkoiset lumityöt ja muistin taas, kuinka vihaankaan talvea.

Toivottavasti teillä lukijoilla on kuitenkin ollut kiva ja rentouttava viikonloppu ja toivotan myös  mahdollisimman hyvää alkavaa kaikille:)

25 thoughts on “Jääkausi

  1. Kuvissa muuten noi turkoosit hileet erottuu paremmin kuin livenä:) Mulla on ollut vain jäätäviä ajatuksia tänään mutta tosiaan, eihän noi ehkä kauhean jäiset ole:D

  1. Ainiin, piti vielä sanomani että tännekin tuli yhtäkkiä talvi ja pakkasta jo 22,2! Hrrr, onneksi leivinuuni lämmittää:) Ja nyt vasta huomasin että oot muuttanut omaa esittelytekstiäsi, kivoja pikku faktoja sinusta!:)

  2. Ihan törkeen kylmä! Mun makkarissa oli äsken 17C kun tosiaan oon ollut viikonlopun pois ja lämmöt pienemmällä, menee aikaa ennen kuin torppa lämpiää, varsinkin kun on noin kylmä ulkona. Tai ainahan täällä on ainakin lattiat viileät kuten vanhoissa taloissa tuppaa olemaan.

   Noi on kyllä ihania glittereitä, suosittelen! Mulla on ehkä hienoin kaikista, pinkki/fuksia mikälie, vielä testaamatta.

   Voi ollapa leivinuuni <3

 1. Todella kauniit kynnet, ihanaa toi glitteri :) Kylmää on täälläkin, -22 ku piti äsken käyä tarkistaan, tulet pesässä niin jospa se tästä lämpiäis. Ihtellä oli lämpömittari aika lähellä lattiaa tuola mun sängyn vieressä ja se näytti vaan +15 astetta :D Ja kaiken lisäksi munki autossa on vikaa :/ en tällä hetkellä tykkää autoista yhtään :D

  1. Kiitos! Mutta siis autot on s**tanasta jos saa suoraan sanoa, mutta kun on pakko pitää >:(
   Ja teit kyllä enkat tossa ”lämpö”tilassa:D Ihan kauheeta…

  1. Toinen sävy, jonka tilasin on semmoinen enemmän violetti, se on oikeastaan kivempi kuin tää mutta glitterit sopi paremmin tähän. Vähän turhankin hyvin osa, kun eivät oikein erotu:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *