Itseruskettavat: tämä arpa ei voita

Okei, luovutan. Tätä hommaa ei ole tarkoitettu mun kohdalla onnistumaan vaikka tekisin mitä.

On kosteutettu, kuorittu ja käytetty levityskinnasta ja tiettävästi laadukkainta saatavilla olevaa tuotetta. Seuraavana iltana laitoin toisen kierroksen, mutta se ei tuonut apua eli kintut oli vain tummemmat ja kirjavat.

Ei vaan perkele toimi.


Plussat:
+ ei perinteistä itseruskettavan tuoksua
+ imeytyy nopeasti
+ ei tahmaa
+ ei sotke vaatteita tai petivaatteita

Miinukset:
– kts. kuvat
– korkeahko hinta (n. 30€)

Dear Eki, mitä teen väärin? T: seeprasääri -72

19 thoughts on “Itseruskettavat: tämä arpa ei voita

 1. Ainakaan puhelimen näyttö ei paljasta sääristäsi laikkuja :) Mä itse ostin Vita Liberataa viime kesänä ekan kerran. Hankin sävyn medium, mutta sillä ei juuri väriä mun vitivalkoiseen ihoon saanut. Nyt ostin uhkarohkeasti darkin ja sillä jo sain vähän väriäkin. Lopputuloskin on jopa tasainen. Mä en laita kosteusvoidetta ennen levitystä. Kuorin ihon suihkussa ja ihon kuivuttua levitän rusketusvaahdon. Oletko tehnyt näin vai laitatko ensin kosteusvoidetta?

  1. Mä en laittanut kosteusvoidetta ennen itseruskettavan levitystä ja tein samalla tavalla kuin sinäkin, että kuorin ihon just ennen laittoa suihkussa ja kuivalle iholle sitten kintaalla aine. Olisin varmaan saanut vielä enemmän tuhoa aikaan sillä darkilla:D

 2. Mä katoin joskus Youtubesta ensin tutoriaalivideoita (LOL) ennen levittämistä koska pelkäsin että ensikertalaisena onnistun sössimään koko homman :D Yksi pumppaus tuotetta, puristelee sen kintaaseen, levitys pyörivin liikkein ja lopuksi hieman taputellen. Ja muistaa pitää sormet harallaan siellä kintaan sisällä :) Olisiko noista vinkeistä jotain apua? :)

  1. Kiitos, tässä tuli hyviä neuvoja. Mun olis kans pitäny kattoa tutoriaali:D Ehkä mä uskallan vielä kokeilla, kun toi näyttää aika nopeasti kuitenkin lähtevän iholta ilman voimakeinoja.

   1. Ollos hyvä! :) Mullakin meni aikaa ennen kun uskalsin testata (tai lähinnä ”pitäis testata.. ainii taas unohtu..”) just epätasaisuuden pelossa, ja tohon alle tosiaan ei kosteusvoidetta vaan ihan puhtaalle iholle :) Eiköhän seuraava kokeilu onnistu! :)

    1. Mä en vielä ole uskaltanut yrittää. Ekan kokeilun väriä on tietenkin vielä jäljellä ja tottakai se on tosi epätasainen. Pitää koittaa hinkuttaa ensin vanha väri pois jollain alkoholipitoisella ja kuorinnalla ja aloittaa ns. puhtaalta pöydältä:)

 3. Mun on pakko sanoa, mut noi kintaat on takapuolesta. Oon kokeillut niitä vaikka miltä merkeiltä ja ne ei vaan oo ollenkaan mun juttu, jos haluan täysin tasaisen lopputuloksen. Mulla on iso 100kpl:n säästöpakkaus sellaisia kumisia (ei muovisia) kertakäyttöhanskoja joilla saan omasta mielestäni aina tasaisen tuloksen. Kintaan kanssa pitää mun mielestä olla tarkempana, kun levittää. Se kun kuitenkin imee itseensä sitä tuotetta jajajaja… Kumihanskathan ei ime vaan se kaikki menee sun iholle. Joten tuotteen kulutuksen kannaltakin parempi. :p

  1. Mä taas kuvittelin, että juuri kintaan puute on syy siihen, että mulla on aina tullut laikullinen rusketus. Kertishanskoja löytyy kyllä, joten laitan tämän harkintaan mikäli Sallan vinkeistäkään ei ole apua:)

 4. Tärkeintä on käsitellä kroppa tarpeeksi pienissä osissa ja jokainen osa tarkasti. Eikä saa läntätä sitä isointa määrää kuivimpaan kohtaan eli polviin tai kyynärpäihin vaan käsitellä ne jo lähes kuivalla kintaalla. Kolmas tärkeä juttu on hieroa mousse ihoon tarpeeksi ronskisti, pienellä sivelyllä ei pitkälle pötki. Niin ja pitää myös olla nopea, ettei mousse ehdi jymähtää :D

  1. Mä onneksi tajusin vältellä polvia aikaisemman kokemuksen perusteella, mutta voi olla, että olen läärännyt ainetta liian suurpiirteisesti. On tää kyllä melkosta! Ehkä koklaan kerran vielä sitten kun on taas housukelit:D

 5. Mulla on Mousse Dark ja ilman mitään kuorintoja tai kosteuttamisia saan tasaisen sävyn. Levityskintaalla levitän yhden pumppauksen verran per raaja, jalkoihin toisen pumppauksen taakse. Tasaista tulee kun tarpeeksi hieron kintaalla. Hassua miten käyttäytyy noin eri tavalla :/

  1. Luulen, että mä vaan en osannut. Ilmeisesti olen käyttänyt liian ”märkää” hanskaa ja yliannostellut tuotetta, koska kuvittelin että enemmän on enemmän. Kiitos vinkeistä, yritän vielä jossain vaiheessa uudelleen:)

 6. Mä käytin itseruskettavaa joskus yhden kesän, mutta se on niin rasittavaa et ei jaksa :D jossain vaiheessa väri muuttuu laikulliseks, vaatteet on ihan ruskeat, se kuluu pois niistä kohdista mistä hikoilee/joku hiertää (esim tissien väli :DD) ja sit se itseruskettavan haju on ihan kauhea. Sen haistaa monen metrin päähän :D

  1. Käytin joskus Doven semmosta ruskettavaa vartalovoidetta ja siinä oli juuri tuo ongelma. Se pinttyi polviin, nilkkoihin, rystysiin ym. alueille mutta sen hyvä puoli oli se, että sillä ei saanut kovin pahoja rajoja aikaiseksi. Tuoksu oli kyllä aika jäätävä. Tässä Vita Liberatassa ei onneksi ole sitä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *