It’s Party Time

Viimeinen Wow Prism!-lakka eetteriin. Eipä sillä, että olisin kyllästynyt koska mieli tekisi aloittaa kierros alusta, mutta 50+ muuta testaamatonta lakkaa odottelevat lakkaajaansa.

Party Time on kivakäytöksinen ja kahdella kerroksella peittävä tapaus. Vaikka se on tällä hetkellä loppu Mi Nailsilta, kannattaa klikata ”haluan ilmoituksen kun tuotetta on varastossa”, niin putiikinpitäjä näkee, että siitä ollaan kiinnostuneita.

Siinä missä Danger Danger on selvästi punainen, Party Time on reilusti pinkki vaikka ne äkkivilkaisulla pulloissa muistuttavat jonkin verran toisiaan.

Samalla, kun tein näitä kynsiä katsoin toisella silmällä Uuno muuttaa maalle-elokuvaa. En ole koskaan erityisemmin välittänyt Uunoista mutta nyt päätin katsoa ihan kulttimaineen takia edes tämän yhden. Väitän, että niistä tykättiin silloin uusina koska meillä raukoilla ollut juurikaan muita elokuvia.

Siinä määrin leffa kuitenkin varasti huomiotani, että päätin leimailla random-suuntiin samaa kukkakuviota sekä mustalla että valkoisella. Olen ehkä hieman ihastunut tähän leimaustyyliin:)

Leimoissa on taas jonkun verran reikiä mutta eipä se ole ennenkään menoa hidastanut. Jonkinlainen analysointi ilmiöstä olisi kyllä paikallaan, Emma tätä miettikin blogissaan muutama päivä sitten.
Aika varmaan hoitaa tämänkin ongelman, minulla on nyt jo vaikeuksia nähdä lakkojen nimiä pullojen pohjista joten kohta reiätkin lakkaavat näkymästä. Tässä kuviossa isommat kukat nousivat selvästi paremmin kuin nuo pienemmät ja ohuemmat.

Käytin leimaukseen Rican Blackout ja Whiteout-lakkoja ja MoYoun Pro Collection XL-22-laattaa. Musta lakka sotkee, joskin tällä kerralla jaksoin jopa peel offata kynsinauhat ennen leimaushommia.

Tämä olikin helmikuun ensimmäinen postaus. Siis helmikuu! Mitä ihmettä, mihin aika menee? Kohta on taas joulukin, onneksi en ole vielä ehtinyt ottaa kyntteliköitä pois ikkunoista…

Dance Legendin lakka on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

38 thoughts on “It’s Party Time

 1. Tällaiset leimaukset on minunkin tämän hetken suosikki, eikä näillä prism- lakoilla voi kyllä koskaan mennä vikaan <3

  Noita testaamattomiahan on vielä ihan maltillisesti, ainakin kun erästäkin fb-keskustelua luin niin sain aika nopeasti synninpäästön omalle 16:lle lakalle :D

  1. Huomautan, että pääsin myös hetkellisesti alle 20 mutta sitten …..jotain tapahtui:D Kyllä ne siitä taas nopsaan hupenee kun ei osta mitään ja ahkerasti lakkailee:)

 2. Käsin katselemassa näitä Wow Prism! -lakkoja Mi Nailsilta, mutta ne olivat lähes kaikki jo loppuunmyyty =( Laittelin jopa muutamia ”ilmoita tästä, kun saatavilla” infoja sinne.
  Nämä kynnet ovat taas aivan upeat! Sulta löytyy silmää ja taitoa =) Katselin eilen inspiraatiota hakien sun pinterest kuvia, mutta silti jotenkin onnistuin sössimään lakkauksen =P Suunnitteletko kokonaisuuden etukäteen vai teetkö sillälailla hetken mielijohteesta?

  1. Niitä kannattaakin klikkailla niin toiveissa on saada lisää:) Harmi vaan, kun tuolta venäjältä kestää niin kauan tulla nuo lakat:/

   Mulla on hyvin harvoin selkeää visiota kynsistä. Joskus olen bongannut jossain kivat ja yritän toteuttaa samanlaiset tai -tyyliset mutta useimmiten teen niin, että otan jonkun lakan pohjaksi ja etenen sen sanelemana. Siinä tulee tikkuviuhkoja välillä pyöriteltyä pitkäänkin:) Kun tykkään eniten simppeleistä lakkauksista, niin harvemmin menee pahasti pieleen vaikka improvisoikin homman edetessä. Lisäksi se on aika vaivatonta siksikin, että _melkein_ kaikkea löytyy lakkalaatikoista:)

  1. Tämä on kyllä namu! On viereisetkin numerot, niitä vaan ei tainnut MiNailsilla olla ja Llaroweltakin ne oli loppu kun olisin halunnut:P

  1. Kiitos! Ei viidestäkymmenestä vielä mutta silloin, kun niitä oli 80 alkoi jo ahdistaa:D Oon sittemmin kyllä opetellut maltillisemmaksi ja nykyään on pakkokin, kun oikein mitään ei saa kirppiksellä menemään.

 3. Skrollasin juur oman blogimi läpi kun en muistanut joko olin lakanut Party Timellä, oli siellä jossain alussa pari kynttä…eli voin hyvin lakata pian uudelleen kun näyttäs niin hyvälle nää. Vietin muuten tovin sunnuntaina klikkaillen kyseisen kaupan lakkoja, saas nähdä kuin hiton monta ilmotusta on kohta? mun postilodjussa :) Kiva leimaustyyli tämä!!!

  1. Aivan mainiosti voi lakata uudelleen vaikka heti *auliisti lupaa* :D Kiusallisen paljon on kyllä tehty tän kokoelman lakkoja, mua vielä pari kiinnostaisi mutta niitä ei nyt taida saada mistään atm. Ehkä ihan hyväkin.

 4. Aivan ihanat kynnet, voisi äkkiä luulla, että näin kimaltavan lakan päällä leimaukset olisivat jotenkin sekavat, mutta ei. Nää on ihan täydelliset. <3

  1. Mua vähän arvelutti ensin myös, sen vuoksi uhrasin kyseisen lakan tikun testattavaksi ja kun homma toimi, lakkasin sitten uuden tikun viuhkaan:D

 5. Ihanat! Mulle tulee retro vibat näistä.

  Just tänään kauhistelin, että kohta alkaa koululaisilla kesäloma ja mun pikkuveli aloittaa syksyllä ammattikoulun (toivottavasti pääsee)! Ja sit on taas talvi ja uus vuos xD

  1. Ei joulua! Ei taas!
   Mutta mitä koululaisiin tulee, niin kesäkuussa mulla ei ole enää yhtään yleisen oppivelvollisuuden piirissä olevaa lasta, eli noi on miltei aikuisia kohta. Apua. Onneksi en ite vanhene.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *