It’s a boy!

Olin pitkään etsinyt Täydellistä Baby Blue -lakkaa. Taannoin moinen osui käsiini Sokoksen tarjouslaarissa ja onnessani kotiutin sen kokoelmaani. Kynsillä sävy oli sitä mitä odotinkin, nätti pastellinsininen. Ei harmaa, eikä liian tumma. Himoitsin Essien Borrowed and blueta mutta olihan tämä monin verroin edullisempi:)

Kuvat tosin olisi pitänyt ottaa vasta saunan jälkeen. Jossain vaiheessa näet ajatus katkesi koska olin ajatellut tehdä niin enkä sitten kuitenkaan tehnyt. Suoritin kynsinauhojen siistimisen puolihuolimattomasti ajatellessani, että saunassa ne siistiytyvät itsestään. Näin toki tapahtuikin mutta samalla onnistuin ruttaamaan kahdesta kynnestä lakat:D

Kerroin edellisen postauksen kommenttiosiossa vasemman käden etusormen kynttä kohdanneesta onnettomuudesta. Paikkasin siitä repeämän ja siivotessa kynsi katkesi oikein kunnolla toisesta reunasta, varmaankin sen vuoksi ettei kovaksi liimattu kynsi antanut yhtään periksi. Poistettuani aiemmat lakat pääsin tutkimaan vaurioita tarkemmin ja ne olivat pelättyä vielä pahemmat, kestää viikkoja ennen kuin toivun tästä:/ Repeämä on syvällä ja ihossa asti, oli pakko laittaa teepussipaikkaus ettei irrallaan repsottava pala lähde enempää irti.

Tämän episodin myötä jouduin heittämään hyvästit lakkauskilpailuille joihin olin suunnitellut osallistuvani, en kuitenkaan saisi oikean käden kynsiä lakattua yhtä nätisti.

Päätin taas yrittää leimailla Magno Nailsin laatalta vaikka siinä on ollut hieman epäonnea. Joku kirous päälleni on langetettu koska taaskaan en saanut niistä siistejä. Kuvio vaan ei tartu stamperiin kunnolla eikä siitä edelleen kynnelle:(
Luulin edellisellä kerralla, että vika on lakassa tai stamperissa mutta luultavasti ei koska taaskaan en onnistunut.

Tykkäisin näistä ellei lopputulos olisi noin suttuinen.
Goshia kolme kerrosta, kaksi melkein olisi riittänyt. Lakka oli peittävää mutta kuivui vähän hitaanpuoleisesti.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-GOSH 24 Baby Blue
-leimat Dependin 223 -lakalla Magno Nailsin laatalta A44
-Seche Vite -pikakuivattaja
-Konad Top Coat
Pitäkäähän varanne huomenna, on pahuksen aprillipäivä *hate*

13 thoughts on “It’s a boy!

    1. Kiitos! Tuo Dependin lakka toimii leimailussa erittäin hyvin. Aika usein vaan tuntuu olevan lopussa liikkeistä joten kannattaa hamstrata vaikka pari pulloa jos enemmän tarvii:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *