IsaDoran uudet geelilakkasävyt

Sain maahantuojalta kasan IsaDoran uusia Gel Nail Lacquer-lakkoja syksyn kauniissa väreissä. Olen käyttänyt näitä tavallisissa lakkauksissa, mutta myös käytännössä testannut luvatun viikon kestävyyden ja testituloksia voi kurkata täältä ja täältä.

Geelilakat ovat mitä parhain apu heille, jotka eivät välitä lakata kynsiä kovin usein tai aktiivilakkaajallekin esim. matkalle. Lakat eivät tarvitse uv-uunia kovettuakseen eivätkä edes päivänvaloa, itsekin lakkasin illalla keinovalossa. Alle kannattaa laittaa värjäytymien välttämiseksi ja paremman keston takaamiseksi aluslakka. Lakkauksen saa helposti poistettua tavallisella kynsilakanpoistoaineella.

Uudet sävyt ovat trendikkäitä ja kaikki tähän asti kokeilemani lakat peittävät kahdella kerroksella. Värilakan lisäksi tarvitset Gel Top Coatin.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tällä kertaa inspiroiduin omistani. Jos muistatte tämän lakkauksen, toteutin sen vähän helpommalla tekniikalla eli kelmuttelemalla. Kelmutteleminen tarkoittaa sitä, että tavallisesta talouskelmusta tehdään pieni tollero jota dipataan alustalla olevaan lakkatippaan ja töpötellään kynnelle. Apuna voi ja kannattaa käyttää pinsettejä ettei sotke sormia tai toisen käden pohjalakkausta.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pohjalle lakkasin kaksi ohutta kerrosta ihanan vaaleaa harmaata Turtledovea ja päälle laitoin IsaDoran oman geeli-Top Coatin. Sen jälkeen töpöttelin elmukelmutollerolla Lovely Lilacia ja Purple Passionia sen kummemmin suunnittelematta kynsille. Lisäsin vielä pientä hopeista twistiä A Englandin Excaliburilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopuksi leimaus MoYoun Pro 06-laatasta. Leimauksen päälle laitoin, kuten tavallista, Glisten & Glown HK Girl-päällyslakan.
Pidin lakkausta lähes viikon (joo-o, vähän kiireitä) eikä siihen tosiaan ilmestynyt minkäänlaisia kulumia tai lohkeamia. Onneksi oli mieleinen lakkaus:)

Tietenkin pitää muistaa, että ihmisillä on erilaiset kynnet ja joillakin ei vaan pysy mikään lakka kun taas itselläni kestää melkeinpä mikä vaan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Huomaa kyllä, mitkä on mun lempparisävyjä!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Viikonloppu oli ihan sietämättömän kiva! Postausta tulossa:)

Lakat saatu maahantuojalta esiteltäväksi. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä. 

28 thoughts on “IsaDoran uudet geelilakkasävyt

 1. Kauniit kynnet ja ihanat värit! Noi sun lempparit on kyllä ehdottomasti myös mun lempparit noista syksyn väreistä. Harmikseni kysyinen kynsilakka ei pysynyt mun kynsillä yhtään normaalia kynsilakkaa pidempään mutta se kun on niin yksilöllistä. Noita kuitenkin muutama laatikossa kun on ollut niin kivat värit :)

  1. Siksi munkin oli mainittava postauksessa, ettei viikon kestoa voi _luvata_ koska meillä kaikilla on niin erilaiset kynnet. Joka tapauksessa näissä on niin nättejä ja hyvin peittäviä sävyjä, että näitä voi hyvin käytellä tavallisen lakan tapaan:)

 2. Ehdottomasti samat lakat olisivat myös mun lemppareita. Ihanat kynnet sait taas aikaan! Mä viihdyin koko viime viikon pelkkä PP Cherish kynsillä kun ei vain ehtinyt! :-)

 3. mä kattelin kaupassa noita sävyjä ja joukossa on kyllä todella monta kivaa! Se shimmerinen oranssi jäi vähän kalvamaan, se oli ihana. Lakkaus on taas ihan mahdottoman hieno, tätä on kyllä matkittava vielä joskus.

 4. Aivan upeita sävyjä! Voisin jopa kokeilla noita oranssiin meneviä lakkoja, vaikka nämä liilat ovatkin eniten omaan silmään sopivia. =) Kylläpä teit näistä hienon lakkauksen! Jotenkin talvisen oloinen, sellaisia huurrekukkasia =)

  1. Mustakin nää oli jotenkin talviset! Oranssi on shimmerinsä ansiosta ihan tosi nätti, joskaan en ole vielä lakannut sillä mutta ihastelin tikulla:)

 5. Tosi hieno lopputulos, vaikken violetin suuri ystävä olekaan. Mutta nuo monet käytetyt sävyt tuovat mieleen jotenkin helmiäisen. Mun mieleen näistä lakoista olisivat Berry Baroque ja Dark Temptation.

  1. Tässä kokoelmassa on kyllä monta tosi kaunista, tai oikeastaan kaikki ovat. Yksikään ei ole sellainen, jota en voisi kuvitella laittavani kynsilleni.

 6. Hei, nyt on pakko vielä kysyä selailtuani tuolta avainsanoista sun jumalaisia lakkauksiasi, että mistä olet tilannut Ella & Mila -lakkoja? Katselin itse niitä jostain jenkkiputiikista netistä, mutta olisivat postikuluineen tulleet maksamaan mansikoita. Onksulla vinkata niistä jokin tietty nettikauppa?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *