IsaDoran syksyn geelilakat

Sain maahantuojalta kaksi IsaDoran syksyn geelilakkauutuutta. Tuotteet olivat minulle entuudestaan tuttuja ja aiemmin alkukesällä teinkin niillä viikon mittaisen kestotestin. Tuolloin tuli todistetuksi, että tarvittaessa lakka kyllä kestää kynsilläni sen minkä lupaa ja sopii hyvin esim. reissuun. 

Kumpikin saamani lakkasävy on vuodenaikaan sopiva mutta aivan erityisesti rakastuin tummaan Marron Glacéen. Pullossa lakka näytti viininpunaiselta, kynsillä tummalta ruskealta jossa on häivähdys punaista. Aivan mieletön sävy ja ennen kaikkea KIILTO. Siis katsokaa nyt: 

Melkein silmiin sattuu. Kuvissa on kolme kerrosta lakkaa ja päällyslakka, ohjeen mukaan kaksi riittää mutta levitin ensimmäisen niin varoen, että se hieman kaljuuntui. En halunnut päästää pigmenttistä lakkaa kynsinauhoille ja ollakseni täysin tyytyväinen, laitoin lopuksi vielä kolmannen kerroksen. Lakkaaminen oli helppoa, siistittävää ei juurikaan jäänyt.

Toinen sävy on lämmin oranssinpunainen Orange Zest. Kuvissa kaksi kerrosta ja päällyslakka. Tosi nätti tämäkin mutta jää tällä kertaa hopealle koska rakastuin Marron Clacéen.

Lakkasin molemmilla lakoilla kerrokset lähestulkoon peräjälkeen eli en juuri odotellut välissä. Lakka ei vaadi päivänvaloa kovettuakseen, itsekin tuhrasin iltamyöhään keinovalossa ja hyvin kuivui.

Olisin keksinyt monta muutakin tapaa yhdistää lakat keskenään mutta pilkut kuuluvat ilman muuta näiden kaveriksi <3

En ole vielä nähnyt näitä herkkuja kaupoissa mutta saatanpa hyvinkin hankkia pari sävyä lisää itselleni. Olen tykännyt käyttää geelilakkoja etenkin varpaankynsillä, koska kestävyys on tavallisia parempi ja ero vain korostuu nyt, kun ei enää voi tepsutella varvastossuissa (harmi). Jalkojen hautominen sukissa ja kengissä kuluttaa lakat kärjistä aika nopeasti ja varpaankynsien lakkaaminen on viheliäistä puuhaa kun on saanut geenilotossa osakseen rautakangen notkeuden. Silti haluan, että kynnet ovat aina siistit ja lakatut joten suosin hyvin pysyviä ratkaisuja:)

Lakat on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.

19 thoughts on “IsaDoran syksyn geelilakat

    1. Tutkin näytteilleasettajalistaa ja Berner on kyllä paikalla mutta ilmeisesti IsaDora ei ole edustettuna. Eiköhän näitä piakkoin ainakin ala kaupoistakin löytyä:)

  1. Uuuh, ihan mieletön kiilto! :O Mulla ei ainakaan se aiemmin testattu pinkki kestänyt juuri kynsillä, joten en ehkä sorru näihin, mutta ihastelen nyt sun kynsilläsi kuitenkin :)

    1. Näiden kanssa tuntuu oman kynnen kunto vaikuttavan aika paljon, jos on yhtään taipumusta liuskottumiseen niin ei lakka välttämättä kestäkään.

  2. Ajauduin leikkipuistoreissulla stockalle (vessaan) ja jotenkin päädyin myös kosmeosastolle ja siellä ainakin oli! Aivan mieletön kiilto kyllä, pullossa tuo MG näytti miltei mustalta, tässä paljon kivemmalta. Damn, miksi jätin mokomat kauppaan, ei niitä täällä takahikiällä kuitenkaan mistään saa.

  3. On kyllä tosi nätti toi marron :) sain juuri synttärilahjaksi rakastamani Aquaticin geeliversion sekä Ocean Driven, täytyypä laittaa testiin!

    1. Mullakin on Ocean Drive sekä tavallisena että geeliversiona:) Olen käyttänyt ihan tavallista aluslakkaa. Näihin tummiin kannattaa kyllä laittaa kaksi kerrosta kaiken varalta.

  4. Wau! Upea kiilto ja mikä väri! Sitäpaitsi noi oranssit pilkut sopii tuon toisen lakan kanssa ihan käsittämättömän hyvin. En olisi ikinä osannut yhdistää noin. =) Nyt mä en kyllä voi ostaa mitään ennen niitä messuja, mutta ehkä sieltä löytyy!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *