Isadora Holiday Collection

Postauksen tuotteet saatu ilmaisnäytteinä (pr-samples)

Sain ihasteltavakseni koko kasan tuotteita Isadoran Holiday Collection-kokoelmasta sekä myös muutaman Velvet Comfort Liquid Lipstickin aiemmin julkaistusta Autumn Collection-syyskokoelmasta. Tämän syksyn aikana olen käyttänyt lähes yksinomaan joko kevyitä huulikiiltoja tai velvet-tyyppisiä mattapunia, jotka toimivat myös maskin alla käytettyinä.

Kasvomaskien käyttö ei ole merkittävästi vaikuttanut meikkausrutiineihini, vaikka moni on vähentänyt meikkaamista, kun suurin osa kasvoista on kuitenkin piilossa.
Itse kiinnitän tavallista enemmän huomiota meikkipohjan kestoon ja huulille valitsen mieluiten miellyttävän tuntuisia mattapunia. Vaikka pidänkin maskia kaikissa julkisissa sisätiloissa ja liikennevälineissä, kadulla kävellessä haluan edelleen käyttää huulipunaa ja siksi valitsen punia, jotka eivät suttaannu maskin allakaan.

Panostan myös mielelläni silmämeikkiin tavallista enemmän. Meikkaaminen on itselleni ihanaa omaa aikaa, tilaisuus testailla uusia tuotteita ja huoliteltu olemus tuo myös itsevarmuutta.
Ennen kuin juttu lähtee rönsyilemään liikaa, palaan takaisin näihin saamiini tuotteisiin:D


IsaDoran juhlakauden kokoelmaan kuuluu kolme kynsilakkaa, jotka ovat ajanhenkisesti kimaltavia. Sävyt vasemmalta oikealle Frozen Raspberry, Amethyst Glow ja Golden Glow. Viimeksimainittu sopii myös päällyslakaksi.


Perfect Glow Highligteriin rakastuin ensisilmäyksellä. Sävy Champagne Glow on täydellinen shampanjakultainen, ei liian keltainen eikä liian vaalea. Tämä on erittäin lähellä lähes loppuun kuluttamaani iki-ihanaa Beccan Moonstonea, joka kesti mulla päivittäisessä käytössä yli vuoden. Tykkään kompaktista pakkauksesta ja kauniin kuultavasta, luonnollisesta lopputuloksesta <3

Kokoelmaan kuuluu kaksi pressattua luomivärinappia, Golden Frost ja Vintage Gold, joissa on hyvä, kermainen koostumus. Erittäin hyvät sävyt, etenkin Vintage Gold puhuttelee nyt, kun silmämeikkiin tulee panostettua hieman tavallista enemmän.


Nestemäiset rajausvärit ovat vähän haastavia mulle, mutta aion kyllä yrittää, siinä määrin kaunis tuo oikeanpuoleinen Glossy Eyeliner sävyssä Vintage Gold on. Vasemmalla sähäkkä sininen Blue Dazzle.


Skin Tint Perfecting Cream on kevyt, sävytetty meikkivoide, josta on saatavilla kolme sävyä: light, medium ja deep. Mulla on näistä sävy light, jota annostelin varsin reilulla kädellä saadakseni sen erottumaan kuvassa. Käytän mieluiten juuri tällaisia kepeitä, hyvin ihon sävyyn sulautuvia meikkivoiteita, joten tätä testaan todella mielelläni. Mitä enemmän ikää tulee, sitä ohuemmaksi meikkipohjani on käynyt. Pienet virheetkin saavat näkyä ja haen meikkivoiteelta lähinnä ihon sävyn tasoitusta. Pohjustuksella ja meikinkiinnityssuihkeella ohuempikin meikkipohja pysyy siistinä eikä katoa kasvoilta päivän aikana.


Nyt sitten näitä punia! Velvet Comfort Liquid Lipstickit tulivat kauppoihin jo aiemmin syksyllä ja näissä on juuri sellainen unelmankevyt, pehmeä koostumus kuin pitääkin. Tämän tyyppiset punat eivät välttämättä kaipaa kaveriksi huultenrajauskynää, mutta sen käyttö kyllä pidentää kestoa.
Vastoin odotuksia suosikkisävyni ei ollutkaan turvallinen Nude Blush vaan tumma Deep Rose.
Myös keskimmäinen Berry Blush on todella kaunis. Hajusteettomia punia on yhteensä kahdeksan eri sävyä.Holiday Collectioniin kuuluu neljä kimaltavaa Explosive Shine Lip Gloss-huulikiiltoa. Sävyt ylhäältä lukien Amethyst Glow, Diamond Crush, Pink Sparkle ja Frozen Raspberry. Nimensä mukaisesti nämä ovat mehukkaita ja kiiltäviä mutta tuovat myös sävyä huulille. Miellyttävän tuntuinen, kevyt koostumus. Näissäkään ei ole mukana tuoksua, mikä on kiva, sillä itse en ainakaan halua voimakkaita tuoksuja kasvomaskin alle.


Vasemmalta Diamond Crush, Pink Sparkle, Frozen Raspberry ja Amethyst Glow.

Pikkujouluja tai muita juhlia ei taida nyt olla kenelläkään kuin korkeintaan etänä. Vaikka elämä on aika eristäytynyttä ja ankeaa, on silti kiva hemmotella itseään ja ainakin tällaista kauneushömppääjää uudet tuotteet piristävät. Itse asiassa mun joulukuun kohokohta on joka-aamuinen joulukalenteriluukkujen avaus ja muiden luukkujen aukomisen seuraaminen instassa:D

IsaDoran säihkyvä Holiday Collection löytyy jo kaupoista. Kivaa alkavaa viikkoa kaikille!

2 thoughts on “Isadora Holiday Collection

  1. ooohhhhh noi luomivärinapit ja highlighter näyttää ihanilta!! iso plussa huulituotteiden tuoksuttomuudesta. En oo koskaan ymmärtänyt miksi niihin pitäisi lisätä tuoksua. moni puna jää käyttämättä kokonaan jos tuoksu on liian voimakas :(

    1. Highlighter on ihana, sillä tulee sellainen maltillinen ja luonnollinen kuulaus, ei näytä discopallolta <3 Ja tuoksuttomuus on todellakin iso etu etenkin, kun punaa saa nyt nuuhkia maskin alla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *