IsaDora Berry Baroque

Lisää syksyn IsaDora-geelilakkoja! Tällä kertaa kynsillä on klassinen ja ajaton sävy Berry Baroque.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Laitoin ohjeen mukaiset kaksi kerrosta, mutta kolmas, ohut lisäkerros ei olisi ollut pahitteeksi. Se, minkä lakka peittävyydessä häviää, se voittaa kiillossa. Crellykoostumus tuo kynsille todella mehukkaan pinnan. Lyhytkyntisempi selviää varmasti kahdella, itselläni jäi havaittavaa läpikuultavuutta vapaan kasvun alueelle.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aksenttikynsiksi päätyivät vaihtelun vuoksi etu- ja keskisormi. Pohjalla on kaksi ohutta kerrosta Ginan valkoista ja leimaus on Über Chicin laatasta 5-03. Pikkurilliin laitoin vielä kaksi pikkuista niittiä lisätwistiksi.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Perinteisen berrysävyn, mustan ja valkoisen liitto viehättää kovasti omaa silmää. Leimauskuvio on muuten jälleen yksi sellainen, joka ei laatalla näyttänyt ollenkaan niin kivalta kuin kynsillä.

IsaDoran lakka saatu. 

18 thoughts on “IsaDora Berry Baroque

 1. Upea väriyhdistelmä! Onneks saan just tänään noi uberin vitoskokoelman laatat, tämäkin leimauskuvio on niin kaunis ja toimii mustavalkoisena tosi hienosti.

  1. Viitoskokoelmassa(kin) on tosi paljon kivoja kuvioita!
   Mä olin kaivanut jo valmiiksi sopivan sävyisen vesivärilakan esille mutta tykkäsin tästä kuitenkin enemmän näin:)

  1. Näillä laatoilla on ikävä taipumus aiheuttaa ostospolttelua:P Mä en juuri muita kauheasti enää käytäkään, nämä on niin käyttiksiä:)

 2. Järkyttävän kaunis leima♥ Hitsit ku tekis mieli tilata tämäkin setti :D Ennakkotilasin MiNailsilt nelosen ja heti ku sain sen kotiin ni tilasin kutosen. Meinasin samalla tilata myös tän vitosen, mut en halunnut kerralla pistää niin paljon rahaa leimauslaattoihin :D

  1. Setti kyllä kertahankintana kirpaisee, saati sitten kaksi settiä. En mäkään pystyisi:D Ihan kiva, että näitä saa nyt Suomestakin niin ei tarvi kauaa pakettia odotella:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *