Ipsy Glam Plus tammikuu

Tammikuun Ipsy Plus teki totuttuun tapaan matkaa pitkään ja monen mutkan kautta, mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Valitsin tällä kertaa boksiin tuotteita meikkipainotteisesti johtuen ihonhoitotuoteruuhkasta, joka on pitkälti joulukalenterin ansiota. Tuttuun tapaan sain valita kolme tuotetta ja kaksi tuli oman kauneusprofiilini mukaan.

Tämä Douccen Freematic Limited Edition Smokey Pro Palette -luomiväripaletti on ollut tarjolla mielestäni jo useamman kerran munkin lyhyehkön tilaushistorian aikana. En ole koskaan valinnut sitä boksiin, mutta nyt se sitten tuli mulle tahtomattani. Joskus Lookfantasticin Beauty Boxin aikaan muistan saaneeni merkin highlighterin, joka oli aivan susi. Itse paletti on sinänsä ihan nätti ja sisältää helppoja sävyjä kaltaiselleni yllätyksettömälle meikkaajalle, mutta kun en tosiaan olisi tarvinnut enää yhtään uutta tällaista palettia.

Päätin kuitenkin swatchata sävyt ja yllätyin shimmeristen sävyjen hyvästä laadusta. Valkoinen oli vähän heikompi lenkki, mutta muut varsin hyviä. Mattasävyissä musta oli aika heikkopigmettinen, mikä ei haittaa mua koska en oikeastaan käytä ikinä mustaa. Paletti on magneettimallia, eli kaikki napit ovat irtonaisia. Oikeassa laidassa on swatchattuna highlighter, joka ei odotetusti laadultaan päätä huimaa. Se on kuiva, sisältää rapisevaa glitteriä ja sävykin on liian kultainen. Noh, tää jää nyt mulle käyttöön luomivärien osalta, koska menin sorkkimaan pannuja. Paletin arvo on $65, mikä on mielestäni yläkanttiin.

Ipsyn toinen valinta oli Callyssee Better Bean Clean Face Coffee Scrub. Kahvia sisältävä geeliputsari lupaa kuoria ja kirkastaa kasvoja, syväpuhdistaa ihohuokoset sekä tietenkin poistaa meikin. Mua jännittää, onko tää kovinkin ihoa raapiva, kun sisällä näkyy olevan jotain nökkösiä. Arvo $21,95/125 ml.


Sitten omiin valintoihini. Joudun jättämään nyt ja jatkossa vaihtoehtokuvat pois, sillä mulla on ollut teknisiä haasteita blogin kanssa. Sisältöä alkaa olla sen verran runsaasti, että http-pyyntöjen määrä on kasvanut tosi suureksi ja jokainen kuva tarkoittaa aina lisää pyyntöjä. Palveluntarjoajani haluaa tästä syystä nostaa kuukausittaiset palvelinmaksut kolminkertaisiksi, enkä millään pysty maksamaan niin kallista pakettia. Tulen luultavasti poistamaan vanhoja postauksia ja myös rajoittamaan hieman kuvien määrää siinä toivossa, että pystyisin säilyttämään nykyisen kohtuuhintaisen sopimukseni.

Mua olisi kiinnostanut näissä vaihtoehtotuotteissa tavattomasti kannabisöljyä sisältävä silmänympärysgeeli, mutta arvelin sen päätyvän tullin takavarikkoon, enkä uskaltanut valita sitä. Niinpä päädyin Anastasia Beverly Hillsin Lash Brag Volumizing Mascaraan, jonka arvo on $25. Tää on käsittääkseni ihan hyvä ripsari ja Anastasia tuotteet ovat muutenkin mieleeni, joten kiva päästä kokeilemaan.

Toisena vaihtoehtona otin vähän yllätyssektorin tuotteen, nimittäin Cover FX Shimmer Veilin sävyssä Celestial. En ole ikinä käyttänyt voidemaisia luomivärejä, joten tää voi olla ihan floppi mun taitamattomissa käsissä. Sävy on äärimmäisen kaunis ruusukulta, joten ainakin aion testata tätä. Arvo $28.

Kolmantena tuotteena boksiini päätyi Firma Beauty Flat Oval Blending Brush and Round Blending Brush Duo -sivellinkaksikko, joiden yhteisarvo on $27,98. En ole vielä ehtinyt kokeilla näitä, sillä hain paketin vasta tänään tiistaina. Näppituntumalla siveltimet vaikuttavat ihan laadukkailta.

Sellainen oli tammikuun Ipsy. Osittain kiva, osittain vähän tylsä, mutta näinhän se on aina näiden boksien kanssa. Helmikuun tuotteetkin olen jo valinnut ja boksi on matkalla välitysfirmalle, mutta saapunee Suomeen vasta reilusti maaliskuun puolella. Aika kivalta tuntuu ajatus, että sitten ollaan jo ihan oikeasti keväässä <3

4 thoughts on “Ipsy Glam Plus tammikuu

  1. Mä olen ton luomiväripaletin saanut jo joskus aiemmin, tosin en muista tuliko se mulle automaattisesti vai valitsinko sen itse. Oon samaa mieltä, ettei paletti ole hintansa arvoinen, vaikka sinänsä tossa on tosi kauniit sävyt ja tolla saa nättejä meikkejä. En ikinä maksaisi tosta kuitenkaan tollasta summaa :D Noi siveltimet on olleet mun mielestä tosi hyviä, toivottavasti säkin pidät niistä!

    1. Siveltimet oli kyllä kivoja, olen pari kertaa ehtinyt niillä nyt meikkailla. Mulle tulee jotain siveltimiä myös helmikuun boksissa, toivottavasti ne on yhtä kivoja.
      Tossa paletissa tavallaan se itse paletti oli vaikuttavampi kuin nuo pannut sen sisällä:D

  2. on kyllä jäätävä hinta tommoselle nevöhööd-paletille :D mutta onneksi kuitenkin käyttissävyt, joskin niitä toki riittää ennestäänkin. Arvio Anastasian ripsarista kiinnostelee!

    1. Musta tuntuu, että arvostan palettia jopa enemmän tavallisena magneettipalettina kuin noiden pannujen kanssa:D Pari kertaa meikkasin tuolla, eikä luomivärien laatu nyt sitten kuitenkaan päätä huimannut käytössä. Siis hinta ja laatu ei missään tapauksessa oikein kohtaa. Noh, ainakaan mulle ei ehkä enää jatkossa tyrkytetä tätä:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *