Ipsy Glam Plus syyskuu

Kalenterit käännettiin jo lokakuun puolelle, mutta söpöön viininpunaiseen samettipussukkaan pakattu syyskuun Ipsy saapui vasta nyt. Lentoposti amerikkalasta näkyy kulkevan Sveitsin kautta ja sehän kestää. Pääsen itse asiassa jo tänään valitsemaan lokakuun boksin tuotteita:D
Otin nyt kuvakaappaukset noista vaihtoehtotuotteista, niin näette mitä muuta olisi ollut mahdollista valkata. Sanon heti alkuun, että tällä kertaa Ipsy ei ollut aivan niin mieleinen ja osa tuotteista oli kompromisseja vähän kehnoista vaihtoehdoista.


Illamasqua Hydra Veil Primeria olen käyttänyt parin pikkupurkin verran enkä ole tuotteen ihan suurin fani. Tiedän, että moni tästä tykkää ja ajattelin, että annan tuotteelle nyt vielä mahdollisuuden. Ottajia varmasti on, jos jää mulla käyttämättä. Kyseessä on siis sellainen hyytelömäinen kosteuttava primer, jonka pinta palautuu tasaiseksi hetken päästä, kun olet sormella tai spaattelilla kuopaissut tuotetta purkista. Purkki on täysikokoinen eli 30ml ja sen arvo on $45.



Ehkä eniten päänvaivaa aiheutti tämä sektori. Googlailin arvioita luomiväreistä ja päädyin lopulta tähän Space Case Cosmetics-pikkupalettiin. Sävyt ovat ihan sieviä, etenkin toisena vasemmalta oleva ruusukultainen, mutta hyvin samankaltaisia keskenään eikä pigmentti näissä ei ole kummoinenkaan. Arvo $32.


Toisena vaihtoehtona olevassa paletissa oli sävyt, joita mulla on muutenkin kaikki paletit väärällään. Ehkä näin jälkikäteen se olisi sittenkin ollut parempi valinta. Huulijutuissa ei ollut mieleiset sävyt ja kulmakynä on sen mallinen, jota ei tule käytettyä. Että huoh.



Jep, mun boksissa oli kaksi silmänympärysvoidetta. PureHeals Centella 80 Eye Cream tuli vakiona ja peräti 30ml kokoisena. Tuubin arvo on $29.
Mun oma valinta oli Air Repair Skincare Super Hydrating Eye Cream (15ml) joka oli saanut ihan hyvät arvostelut. Mikään kallis tämä ei ole $24,50 hintaisena. Alla olevassa kuvassa vaihtoehdot. En halunnut noita kyniä enkä random-siveltimiä, joten nyt on ainakin silmänympärysvoidetta.

Goldfaden MD. Brightening Elixir Protect + Repair Brightening Serum oli sitten se kiinnostavin tuote tässä kuussa. Seerumi lupaa tehota pigmenttimuutoksiin ja ikääntymisen tuomiin merkkeihin. Vaikuttavina aineina on B3-, B5-, C- ja E-vitamiineja sekä ferulahappoa, jonka jouduin itselleni tuntemattomana ihan googlaamaan. Kyseessä on UV-säteilyn aiheuttamien vapaiden radikaalien vaikutuksilta suojaava happo, joka myös tehostaa C- ja E-vitamiinien vaikutusta. Tää olis siis ollut kesällä käytettynä erityisen hyödyllinen. 30ml pullo on varsin arvokas, $80.


Tässä vielä koko syyskuun kattaus, jonka arvoksi laskin $210,50. Seerumin osuus tästä oli huomattava.

Kiinnostaako teitä jatkossa nähdä nuo vaihtoehtoiset tuotteet? Mitäs muuten olisitte tykänneet tästä boksista?

Mun kaikissa kuvauspöydällä otetuissa blogi- ja somekuvissa on nykyään mukana Kassu, sillä heti kun sytytän valot, Kassu hyppää pöydälle. Varsinainen linssilude, joka takaa myös kissankarvojen riittävyyden kaikissa tuotteissa:)

8 thoughts on “Ipsy Glam Plus syyskuu

 1. Ihan mielenkiintoinen kyllä nähdä nuo vaihtoehdot. Mulla on nyt tuo Illamasquan primer käytössä ja en tykkää yhtään. Onneksi on minipurkki. Silottaa kyllä ihohuokosia mutta rullaa meikkivoiteen alla, antoi sitten imeytyä minä aikaa tahansa. Ja kulmakarvat on ärsyttävä harjata ja meikata kun tuon primerin riekaleita on tiellä. Pitkin hampain käytän loppuun…

  1. Damn, saas nähdä miten mulle käy tuon primerin kanssa. En muista, että olisi rullaillut, mutta varmuuden vuoksi täytyy ottaa nätisti spaattelilla, että saan annettua tuotteen tarvittaessa eteenpäin.

 2. Mä valitsin kanssa tuon Illamasquan primerin kun en muistanut että olin samanmoisen jo lunastanut pisteillä.. eli mulle on tulossa nyt sitten kaksi niitä. *facepalm*

 3. Kiva nähdä nuo vaihtoehdot. Näköjään niissäkin on tilaajien välillä eroja, koska mulla oli ihan eri vaihtoehdot. Itse tykkään tuosta Illamasquan primerista tosi paljon. Ihanan kosteuttava ja nopeasti imeytyvä. Tuo paletti oli kyllä minustakin aika pettymys. Ei kovin kummoinen ja sävyt liian lähellä toisiaan.

  1. Testasin juuri tuon paletin sävyjä kostutetulla siveltimellä ja silloin ne toimi varsin hyvin. Tiedän, että toi jää mulla kuitenkin käyttämättä, joten saa lähteä uuteen kotiin.
   Ensi kuun Ipsy v*tuttaa jo valmiiksi, sillä mulle kävi pikku moka kun selasin tuotteita puhelimella ja kaiken lisäksi ilman rillejä ja sitten tulin vahingossa painaneeksi sitä vaihtoehtoa, etten halua itse valita tuotteita. Kone arpoi mulle randomit ja ne ei tosiaankaan olleet mieluisimmat. Kesti ikuisuuden löytää yhteystiedot ja saada joku oikea ihminen sähköpostin päähän ja lopulta vinkumisen jälkeen lupasivat auttaa kun selitin tilanteen. Noh, sitten meni monta päivää ja sain viime yönä vastauksen, että ikävä kyllä boksit on jo pakattu, joten mun on nyt vaan tyydyttävä siihen mitä saan. En pysty edes kuvailemaan ketutuksen määrää:DD

   1. voi ei mikä tuuri!!! Tuossa tapauksessa on vaan harmi että on ehtinyt nähdä ne vaihtoehdot :D näin lukijan näkökulmasta on kiva nähdä vaihtoehtoja kyllä. Mä olisin napannut noi sinkkuluomivärit ainakin, näytti kivoilta sävyiltä!

    1. Nyt se saakelin boksi on jo lähetetty, vaikka mun teki mieli laittaa sinne viesti että en halua sitä ollenkaan:D Mä en onneksi ehtinyt nähdä kuin vilaukselta ne vaihtoehdot, mutta siellä olisi ollut esim. Ciaten irtopuuteri joka vaikutti kiinnostavalta. Jatkossa sitten kieli keskellä suuta koneelta vaihtoehtoja selaamaan, eikä mitään pikaista sähläämistä puhelimella. Kalliit oppirahat:D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *