Ipsy Glam Plus marraskuu

Marraskuun Ipsy saapui mulle poikkeuksellisen myöhään postin ja kuljetusfirman kompuroinnin vuoksi. En saanut mitään ilmoitusta saapuneesta paketista Planet Expressiltä ja koska seuranta ei myöskään päivittynyt, mulle selvisi paketin olemassaolo vasta kun sain viestin ilmaisen säilytysajan päättymisestä. Tuosta hetkestä meni vielä yli kaksi viikkoa, ennen kuin pussukka oli hyppysissäni ja tätä hetkeä edelsi myös ihana 35 minuutin jonottelu asiamiespostissa 20-30 muun asiakkaan kanssa. Oikein kiva näin pandemia-aikana.

Katsotaan nyt kuitenkin sisältö ennen seuraavaa, toivottavasti joulukuun puolella saapuvaa boksia.


Complex Culturen Full Time Eyeshadow Palette Edit 1 oli Ipsyn ensimmäinen valinta boksiin. Yllätyin paletin koosta, sillä kuvittelin sen olevan paljon pienempi. Sävyt on tosi kauniit ja tämä sopisi mullekin, mutta taitaa kuitenkin päätyä pukinkonttiin lahjaksi jollekin, joka ei huku luomiväreihin. Siksi en viitsinyt kopeloida palettia edes swatchien vertaa. Paletti tuntuu jämältä ja näyttää arvokkaammalta, kuin hinnan perusteella voisi päätellä. Tämän arvo siis $28.


Myös tämä Trèstique Good Vibes Mascara + Lash Curler in Icelandic Black Lacquer -ripsari oli Ipsyn valinta ja onkin todella jännä. Tässä on näet taivuttaja samassa:D Taidan silti pitäytyä Shiseidon taivuttimissani. Arvo $25.


Sitten omiin valintoihini. Tällä(kin) kertaa olin vähän ongelmissa tuotteiden kanssa ja ne päätyivät boksiini kompromisseina.


Ciaté London Extraordinary Translucent Powder oli vähän tylsä, etenkin, kun juuri viime kuussa sain boksista puuterin, mutta en halunnut luomivärikyniä enkä huulinaamiota, joten…noh, onpahan nyt puuteria. Sitä kyllä kuluukin. Arvo $22.Tula Skincare Face Filter Blurring & Moisturizing Primerista googlailin arvioita ja ne olivat vähän ristiriitaisia. Tykkään meikinpohjustajista ja päätin antaa tälle mahdollisuuden, sillä tarjolla olevat vaihtoehdotkaan eivät oikein puhutelleet. Voidemaisia luomivärejä en käytä ikinä enkä liioin contour-puikkoja….ja luomiväripalettikin oli jo boksissa.
Pohjustaja tulee tuubista valkoisena ja sen pitäisi mukautua ihon sävyyn. En ole vielä testannut kuin kämmenselälle, jossa se näytti vähän tummalta, mutta kokeilen toki tätäkin. Arvo $34.


Tarten Sugar Rush™ Lip Sip Vegan Lip Oil in Fresh Pressed -huuliöljy vaikutti testatessa kivalta. Tykkään huuliöljyistä, vaikka yhden sellaisen olen jo Ipsystäkin saanut. Tämän arvo $15. Muut huulijutut eivät nyt kiinnostaneet, koska mulla on käytössä tosi hyviä tuotteita MACilta ja IsaDoralta, enkä nyt halunnut kokeilla uusia. Silmänalusnaamioden käytössä olen taas universumin laiskin, joten ei ole mitään syytä haalia niitä varastoihin.


Mun kuvat jäi jostain hutiloinnista johtuen vähän tummiksi, pahoittelut siitä. Marraskuun boksin arvoksi tuli yhteensä $124.

Joulukuun Ipsy tosiaan lähti jo matkaan kohti Suomea ja kuinka ollakaan, myös siinä tulee olemaan irtopuuteri, kiitos vaikeiden valintojen:DD Mukana on myös jäätävän kallis $140 arvoinen kasvovoide, jonka valkkasin ihan siksi, että mun on pakko kokeilla onko se jotenkin mullistavampi kuin esim. kolmanneksen siitä maksava.

Onneksi mun ystävät ilahtuvat aina kosmetiikkalahjoista, joten pääsen tarvittaessa näppärästi eroon ylimääräisistä tuotteista, joita väistämättä kertyy näistä bokseista ja myös joulukalentereista. Yritän myös huolehtia, etteivät tuotteet pääse vanhenemaan ja mieluummin etsin niille ajoissa uuden kodin, jos näyttää, etten itse ehdi niitä käyttämään.

Letkeää loppuviikkoa kaikille!

4 thoughts on “Ipsy Glam Plus marraskuu

  1. Ihana tuo luomiväripaletti! Silmä lepää jokaisessa sävyssä, värit on kuin mulle tehtyjä! Vaan ihan ku tarviis mitään luomivärejä, nykyään kun tulee käytettyä ehkä 2-3 päivänä viikossa…jotenkin ei jaksa aamulla rassata nuitten ripsien taakse luomivärejä. Varmaan jossain vaiheessa otan taukoa pidennyksistä koska nyt mulla jää käyttämättä kaikki rajauskynät ja luomivärit :/

    1. Tässähän kävi niin, että jätin sen sittenkin itselleni:D On tosi helppo arkimeikki-paletti ja kun samassa on sekä mattaisia, että hohtavia sävyjä niin en malttanut luopua. Mattaiset on hyvälaatuisia, hohtavat vähän heikompia, mutta menettelevät.

  2. Mulla oli Ipsyn puolesta täysin samat valinnat! Toi ripsarissa oleva taivutin oli vähintään mielenkiintoinen, kun noi taivuttimethan on todella pienet, joten taidan mäkin pitäytyä vanhoissa taivuttimissani :D Ipsy ilmeisesti tykkää noista irtopuutereista, kun musta tuntuu että niitä on tarjolla vähän joka kuussa. Mullekin on itse asiassa nyt joulukuun boksista tulossa taas yksi! Kiva sisältö sulla tässä, toivottavasti toi primer on hyvä :)

    1. Vähän naurattaa irtopuuteritykitys, mutta onneksi niitä kuluu kuitenkin tasaiseen tahtiin. Primer oli liian tumma ja vähän outo koostumukseltaan, joten meistä ei tullut kavereita.

      Joulukuun boksi on näköjään saapunut maahan eilen, eli hyvässä lykyssä saan sen ensi viikolla. Ainakin mulle on käynyt niin, että seuranta lakkaa toimimasta maahantulon jälkeen ja paketti kulkee maksikirjeenä ilman seurantaa ja siinä taas tuntuu kestävän.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *