Ipsy Glam Plus helmikuu

Helmikuun Ipsy taittoi matkaansa tuskastuttavan hitaasti, mutta saapui lopulta perille n. viiden viikon jälkeen. Tästä ajasta yli kaksi viikkoa boksi palloili Suomen Postin huomassa ja ehdin jo kysellä perään pariinkin otteeseen. Postilla oltiin sitä mieltä, ettei asia kuulu heille mikä taas kerran vahvisti mielipidettäni siitä, että jos nettiostoksissa vain suinkin on mahdollista valita jokin toinen toimitusvaihtoehto, suosin taatusti sitä.

Postin lisäksi harmaita hiuksia on tuottanut blogi, joka oli palveluntarjoajan vaihdoksen vuoksi useamman päivän alhaalla ja ehdin hetken jo uskoa, että näinköhän näen tätä enää ikinä. Tuntuupas kivalta taas pitkästä aikaa päästä kirjoittelemaan!

Ipsyn puolesta helmikuun boksiin oli valittu nämä kaksi tuotetta.
The Crème Shop Ethereal Glow Ampoule Serum – Crèmecoction Peach + Argan Oil lupaa tasoittaa ihon sävyä, kirkastaa ihoa ja häivyttää ikääntymisen merkkejä. Mun piti ihan hieraista silmiäni tarkistaessani pullon arvoa, sillä se on vain $12 (30 ml) eli todella halpa seerumiksi.

Sen sijaan Goldfaden MD Vital Boost Even Skintone Daily Moisturizer onkin $75 (60 ml) hintaisena varsin kallis kasvovoide. Tuubiin on pakattu karviaismarjauutetta, D-vitamiinia, roobois-uutetta ja greippiöljyä kirkastamaan ihoa, tasoittamaan ihon tekstuuria ja suojaamaan vapailta radikaaleilta.

Kumpikin tuote kiinnostaa kovasti, mutta mulla on aika paljon ihonhoitotuotteita jonossa odottamassa testausta enkä ihan heti pääse näihin käsiksi.

Kauniit Farah-merkkiset siveltimet olivat ensimmäinen oma valintani boksiin. Highlighter-sivellin tulee varmasti käyttöön, sillä mulla on Zoevalta vastaavan mallinen sivellin, jonka olen todennut käytössä kivemmaksi kuin esim. monen suosiman RT:n. Toinen on viistopäinen coutour-sivellin, jota ehkä testailen jossakin muussa tarkoituksessa tai annan eteenpäin. Siveltimet vaikuttavat tukevilta ja ihan laadukkailta. Näiden yhteisarvo $30.

Käsivoide on ehkä vähän tylsä mutta erittäin tarpeellinen valinta. Ahava Mineral Hand Cream in Cactus Pink Pepper tuoksuu ihanalle ja myös koostumus ja imeytyminen miellyttivät parin kokeilun perusteella. Glyseriini on melko korkealla incissä ja sen huomaa iholla. Tehot eivät ehkä riitä yökäyttöön, mutta päiväkäytössä varmasti kiva ja 150 ml tuubista riittää pitkään. Tämän arvo on $36.

Viimeisenä tuotteena tuli Benton Deep Green Tea Cleansing Foam-kasvoputsari. Olen tykännyt korealaisista puhdistustuotteista ja testasin tätä pikaisesti käsiin jotain tuntumaa saadakseni. Ainakin kädet jäivät yllättävän pehmeiksi. Tuote ei vaahdonnut kovinkaan paljon vaan oli ehkä lähinnä maitomaista veden kanssa emulgoituessaan. Tuoksu oli aika kummallinen, en oikein osaa määritellä sitä. Arvo $12.

Helmikuun Ipsy Glam Bagin arvoksi kertyi yhteensä $165.

Tää oli mun toiseksi viimeinen boksi tällä erää, eli maaliskuun Ipsy on vielä tulossa. Laitoin tilauksen tauolle ja tilasin vaihteeksi Boxycharmin muutamastakin syystä. Ipsyssä on tosi paljon ihonhoitotuotteita ja niitä alkaa nyt olla mulla ruuhkaksi asti. Kaipaisin vähän enemmän värikosmetiikkaa, vaikka niissäkin on aina pieni riski esim. sävyjen puolesta. Monet Ipsyn tarjoamat merkit ovat myös ihan vieraita ja jos johonkin tuotteeseen ihastuisikin, sitä voi olla vaikea hankkia jatkossa. Boxycharmissa vaikutti ensivilkaisulla olevan myös kivemmat add ons-tuotteet. Mä en ole kertaakaan valinnut Ipsyyn mitään lisätuotteita, koska ne eivät yksinkertaisesti ole olleet riittävän kiinnostavia.

Ipsyssä on toki paremmat mahdollisuudet vaikuttaa itse boksin sisältöön, kun tuotteita saa itse valita peräti kolme. Boxycharmissa on enemmän jännitysmomenttia, sillä suurin osa tuotteista tulee yllätyksenä. Yritin täyttää kauneusprofiilin huolella saadakseni mahdollisimman hyvin kohdennettuja tuotteita.

Jännityksellä odotan, miten käy:) Jotain boksia mä kuitenkin haluan tilata eikä Suomesta löydy tällä hetkellä riittävän mielenkiintoisia vaihtoehtoja.
Goodiebox nosti hintojaan reippaasti hiljattain ja vanhatkin tilaajat saavat nyt pulittaa peräti 24,90 € boksista. Ainakaan mua sisältö ei ole vakuuttanut. Lookfantasticia tilasin taas sen verran pitkään, ettei sitäkään tehnyt mieli ottaa.
Herääkö jollakin jotain ajatuksia kauneusbokseista?

13 thoughts on “Ipsy Glam Plus helmikuu

 1. Oi, Bentonin tuotteet on ihan loistavia! Ja nuo meikkisiveltimet kiinnostavia. Kaikki muukin olis kelvannut :D harmi kun suomesta ei saa tämän tasoisia bokseja, se Boxycharm olis ihana mutta niin hankala tilata etten jaksa perehtyä. Jos suomesta saisi kauneusboxia jossa tulis vaikka joka kuukausi joku ihana paletti tai laadukasta sisältöä ( vaikka K-Beautyä ja hyviä ihonhoitotuotteita ), olisin valmis maksamaan boksista jopa 40 e. Glossybox on nyt houkuttanut enemmän kuin Goodiebox joka toistaiseksi tulee pisteillä, en tiiä alanko maksamaan siitä jatkossa kun ihonhoitotuotteistakin oikeestaan kaikki lähtee aina etiäpäin.

  1. Mä olen pariin otteeseen testannut tota putsaria ja se on kyllä aika pesevä ja kirvelee herkästi myös silmiä. Tutkimukset jatkuvat!
   Olis kyllä hienoa, jos Suomesta saisi vastaavia bokseja ettei niitä tarvisi tilailla hankalasti ja kalliilla muualta. Onhan tarjonta toki vähän monipuolistunut viime vuosina, mutta siltikään en löydä tämän hetkisistä vaihtoehdoista itselleni sopivia.

 2. Tykkään kyllä lukea näitä boksiesittelyjä :) Välillä kuulostaa kyllä hankalalle nämä ulkomaan boksien tilaukset, vaikkei se nyt Suomessakaan aina niin putkeen mene toimitusten osalta :’D Jäädään jännäämään miten seuraava boksitilaus sitten sulle seikkailee!
  Mua vähän kiinnostaisi se koreakosmeboksi, mitä Nenasofia esitteli joku aika sitten. Siinä kyllä varmaan myös pääpaino on ihonhoidossa. Jään kuitenkin vielä vähän tarkkailemaan tulevia sisältöjä ennen kuin tilausta lähden itse mahdollisesti tekemään. On kuitenkin eka potentiaalinen boksiehdokas pitkiin aikoihin :)

  1. Se Chok Chok Box vaikutti kyllä ihan mielenkiintoiselta! Hintakin on aika hyvässä linjassa sisällön kanssa, vaikka se olikin kalliimpi kuin muut myynnissä olevat boksit täällä. Kiva, että tulee uusia yrittäjiä:)

 3. Mulle tuli sama seerumi ja voide ja valitsin samat siveltimetkin. :D Mullakin menee nyt sekä Ipsy että Boxy tauolle, koska kaapit on niin ääriään myöten tavaraa ettei niitä ehdi käyttää sitä tahtia kuin niitä tulee.

  Boxysta varoitan sen verran, että vaikka siellä on se kysely, niin ne ei sillä tavalla personoi niitä bokseja, vaan sieltä tulee ihan mitä sattuu, halusit tai et. ;)

  1. Jahas:D Mä ajattelin, että noin kattavalla kyselyllä saisi kohdennettuja valintoja, mutta nythän tää menee jännäksi:D Olen toki pitkään seurannut muiden tilaajien bokseja ja ihan tykännyt kyllä sisällöistä. Onneksi tilauksen voi katkaista jos näyttää, ettei boksi miellytä tai laatikot alkaa täyttyä varastokosmetiikasta.

 4. Ihan kiva sisältö! Lipstickloven Lindan versio näytti kyllä houkuttelevammalta sen ihanan poskipunapaletin takia. Hassua, että sulle tuli noin paljon edullisempi seerumi sen tilalla.

  Mäkin oon nyt kovasti pohtinut sitä Boxycharmia. Siinä on ihan huikea sisältö, mutta vähän jännittää se sähläys. Paljonko sen tilaus kustantaa kaikkine lisämaksuineen ja mitä lähettipalvelua käytit sen tilaamiseen? :)

  1. Mie tilaan Planet Expressin kautta, siirryin itse Shipitolta pois, kun toimituskulut alkoi tuplaantua. Itse Boxycharmia tilaan kuukausittaisena eli hinta 25 $ (euroissa 22-26 €, riippuen valuuttakurssista), jos maksaa kerralla useamman kuukauden boksit, niin hinta hieman tippuu.

   Planet Expressillä hinnat menee painon mukaan, mitä painavampi boksi sattuu tulemaan, sitä kalliimmat hinnat. Ja aina käsittelymaksu 2 $ lisätään vielä postikulujen päälle. Itselläni on tainnut kallein toimitus olla siinä 30 $ kieppeillä, kun oli niin painava boksi.

   Oma maaliskuun Boxycharmin postitus kustansi 23.89 $ (josta 2 $ on sitä käsittelymaksua) ja tämä oli se halvin vaihtoehto, jossa seuranta loppuu USA:han ja tulee maksikirjeenä kotiovelle. Se toiseksi halvin, joka sisältää seurannan myös Suomessa ja jää miulla aina myös tulliin, on about 25-28 $ kieppeillä eli about 30 $ saa sen seurannan. Sitten on ne DHL:n toimitukset jne. jotka tulee parissa päivässä kotiin, mutta ne onkin sitten jo siinä 40-70 $ kieppeillä :D

  2. Mä tilaan boksit Planet Expressin kautta ja ilmeisesti suurin osa bokseja Suomeen tilaavista käyttää sitä myös. Hinnat on ehkä pikkuisen edullisemmat kuin Shipitolla. Karkeasti voisi sanoa, että boksi maksaa n. 25€ (tulee edullisemmaksi jos ottaa suoraan pitemmän tilauksen, mutta kuukausiveloituksella näin) ja postitus noin 20€. Jos paketin haluaa nopeammin, postituksen hinta nousee aika merkittävästi. Ilman koronaa paketit varmaan kulkisi nopeammin, nyt ne tulee monen mutkan kautta ja siinä sitten kestää.

 5. Kiva sisältö sulla tässä! Toi Bentonin putsari kuulostaa tosi hyvältä :) Boxycharm on ehdottomasti mun mielestäni parempi kuin Ipsy Plus, vaikka molemmissa toki on omat puolensa – Ipsyssä just ne paremmat tuotevalintamahdollisuudet. Mutta toisaalta oon itse niin kaikkiruokainen kosmetiikan käyttäjä, etten oo pettynyt vielä yhteenkään saamaani Boxycharmiin :D Kannattaa muuten muistaa, että Boxylla ne add-onit lähetetään erillisenä tilauksena, kun Ipsyllä pakattiin ne samaan boksiin. Eli niistä joutuu maksamaan vielä erilliset kuljetusmaksut.

  Goodieboxista oon sun kanssa samoilla linjoilla, ei todellakaan tee mieli maksaa siitä 25 euroa, varsinkaan kun aluksi sain sen 16 eurolla :D Glossyboxit on viime aikoina olleet tosi kivoja, mutta mulla on niin surkea kokemus heidän aspastaan, etten sen takia lähtisi enää boksia tilaamaan. LF:n boksi on hyvä, mutta toki siinäkin tulee kuukaudesta toiseen aika samanlaisia tuotteita ja paljon samoja brändejä, eli vaihtelu varmasti virkistää :)

  1. Onpa hyvä tietää, ettei add-oneja saa samaan pakettiin! Se kyllä latistaa mielenkiintoa aika paljon, koska postitus ei ole mitään halpaa.
   Olen kuullut myös tosi paljon negaa Glossyn aspasta ja tilaus/toimitusvaikeuksista, joten se ei kyllä kiinnosta. LF:ssa alkoi parin vuoden aikana tulla myös sen verran toistoa, että jätin sen ihan mielelläni tauolle. Aluksi boksi oli tosi kiva.
   Ihan jännityksellä odotan kyllä mun ekaa Boxycharmia:)

 6. Tää sisältö ei olisi ollut ihan mun mieleen, jos olisin tämän saanut. Oikeastaan juurikin meikkien puutteen vuoksi. Olen itse tilaillut sekä Ipsyä että BoxyCharmia ja aivan aluksi Ipsy oli mun suosikki. Jossain vaiheessa BoxyCharm kuitenkin kiilasi ohi ja päädyinkin sitten Ipsyn tilaamisen lopettamaan toistavuuden ja laadun heikkenemisen vuoksi. Mulle tuli aina välillä tosi meikkipainotteisia bokseja (joita kyselyssä toivoin), mutta välillä tuntui että sinne boksiin on heitetty vaan ihan mitä sattui. BoxyCharm on ollut mulle pääosin tosi hyvä ja olen tykännyt juurikin siitä, että meikkejä on usein aika paljon :) Tällä hetkellä tosin molemmat tilaukset ovat tauolla, vaikka juuri helmikuussa päädyin itseasiassa taas yhden kuukauden verran BoxyCharmia tilaamaan. Toivottavasti sä tykästyt myös BoxyCharmiin :)

  1. Musta on kiva, että Ipsyssä pääsee itse vaikuttamaan sisältöön niin paljon, mutta välillä vaihtoehdot vähän turhauttaa, kun haluaisi ehkä valita samasta kategoriasta pari tuotetta ja toisesta ei yhtään. On muutama kategoria, jonka tuotteita en käytä ollenkaan, esimerkiksi värikkäät luomivärit ja rajaustussit, joten toivottavasti niitä ei tule kovin paljon. Tosiaan kaipaan nyt vähän vaihtelua ja siksi päädyin Boxycharmiin. Jenkeissä taitaa olla vielä jotain muitakin boksivaihtoehtoja, ainakin Allure tulee mieleen, mutta niitä ei näy täällä suomalaisissa blogeissa. Mahtaako siinä olla joku toimituksellinen juttu takana. Jotkut firmat ei ilmeisesti huoli maksuja muuta kuin sen kyseisen maan korteilla.
   Kiva jokatapauksessa saada vähän vaihtelua ja pientä yllätysmomenttiakin boksirintamalle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *