Ipsy Glam Bag Plus elokuu

Postaus sisältää tähdellä (*) merkittyjä mainoslinkkejä

 Mä olen ihan täpinöissäni saatuani käsiini elokuun *Ipsy Plussan! Olen varmaan vuosia miettinyt jonkun hankalasti Suomeen saatavan kauneusboksin tilaamista ja viimein homma eteni toteutuksen asteelle kun rohkaistuin tilaamaan Ipsyn. Tää on luultavasti monille ihan arkipäivää, koska olen nähnyt meidän taloyhtiön pahviroskiksessakin Boxycharmin laatikoita, mutta mulle jostain syystä kynnys tähän oli tosi korkea, vaikka olen vuosia tilannut ulkomailta kosmetiikkaa ja kaikkea muutakin. Eniten jarrutti se, ettei tätäkään boksia saa tilattua suoraan tänne, vaan on käytettävä välityspalvelua ja se tuntui musta jo ajatuksenakin vaikealta, epävarmalta ja kalliilta.

Olen saanut runsaasti apuja tästä Lindan ohjeesta sekä Glitter addiktin Anskulta, kiitokset tässäkin vielä heille <3


Viisi täysikokoista tuotetta tarjoavan boksin hinta on $25 ja postitus Suomeen (sisältäen Planet Expressin parin dollarin käsittelymaksun) maksoi mun valitsemalla toimitustavalla $21. Euroiksi muunnettuna hinnaksi tuli yhteensä n. 39€. Elokuun alusta toimintaperiaate on muuttunut sen verran, että kaksi tuotetta tulevat aina Ipsyn valitsemina oman kauneusprofiilin mukaan ja loput kolme saa valita kolmesta eri kategoriasta. Koko sisältö on nähtävissä etukäteen ja vaikka tykkäisinkin periaatteessa yllättyä, niin n. 40€ on kuitenkin sen verran paljon rahaa mulle, että ihan sikaa säkissä en haluaisi ostaa. Lisämaksusta on mahdollista lisätä extratuotteita mukaan, mutta tällä kertaa siellä ei ollut mitään mua kiinnostavaa. Boksi toimitetaan nykyään kangaspussukassa, joka oli pakattu kuplamuovikuoreen.

Esittelen ensin kaksi vakkarina tullutta tuotetta ja sen jälkeen itse valitsemani.


Arvokkain tuote on 111SKIN Cryo ATP Sports Booster -boosteri/seerumi. 20ml pullon arvo on peräti $135 ja se lupaa tehdä iholle lähes kaikkea mahdollista, kuten pienentää huokosia, virkistää ja kirkastaa. Syytä onkin tähän hintaan:D Tän testaamista odotan kovasti, mutta säästän ehkä kuitenkin tämän talvisaikaan, kun iho on kovilla.

Luomivärikynät tuntuvat vilahtelevan melkein jokaisessa mun katsomassa instastoryssa. En oikein ole osannut käyttää niitä, mutta nyt on pakko kokeilla.
Beauty For Real Shadow STX 24-7 Eyeshadow Duo Midnight Marathon + Ever Starstruck -kynien sävyt ovat aivan ihanat ja helpot. Mä swatchasin nää kämmenselkään ja touhusin sitten jotain hetken, jonka aikana väri ehti jymähtää ihoon oikein kunnolla. Sain siis hinkata näitä puhdistusliinalla ihan tosissani ja internetin tutkailu kertoi, että kynät ovatkin vedenkestäviä. Ainakin pysyvyys on kohdallaan, mutta häivytys kannattanee suorittaa vikkelästi.
Näiden yhteisarvo on $38.


Inn Beauty Project Glaze #1 Lip Oil in Candy Apple oli vähän sellainen kompromissivalinta. Muistaakseni vaihtoehtoina oli mm. Ciaten puuteri, josta totesin, että kivipuuterit kuluvat niin hitaasti, että valitsen mieluummin jotain, mitä ehkä tulee käytettyäkin. Huuliöljyt ja -kiillot ovat kesän aikana syrjäyttäneet punat ja vielähän tässä on kesää jäljellä. Tässä oli tosi iso applikaattori, makeahko tuoksu ja varsin kiva koostumus. En huomannut mitään plumping-efektiä, vaikka tän pitäisi kai olla huulia pullistava. Öljy ei myöskään tunnu huulilla kihelmöivältä, kuten huulia täytelöittävät tuotteet yleensä. Tämän arvo on $15/5ml

Dr Brandt Skincare Pores No More® Luminizer Primer oli tietenkin primerhullun itsestäänselvä valinta. Voidemainen primer on hieman hohtavaa ja koostumus on kermaisen täyteläinen. Primerilla on myös ihonhoidollisia ominaisuuksia, sillä se sisältää mm. teepuuöljyä. Täysikokoisen 30ml tuubin arvo on $38Viimeinen valintani oli Purlisse Beauty Blue Lotus 4~in~1 Cleansing Milk. En yleensä oikein välitä puhdistusmaidoista, mutta tämä oli saanut varsin ylistäviä arvioita, joten päätin kokeilla. Lisäksi putsarit ovat sellainen kategoria, jota mulla ei ole ihan tungokseksi asti varastoissani. Tuubissa on 150ml ja sen arvo on $36.

Tuotteiden yhteisarvoksi tulee peräti 262 dollaria. Sisältö oli mulle erittäin mieleinen ja lyö laudalta aiemmin tilaamani kauneusboksit mennen tullen. Myönnän, että oli fiilikset vähän kuin jouluna pakettia availlessa, vaikka sainkin itse valitsemani ja maksamani ”lahjan”:D
Mitään muuta boksia mulle ei nyt enää tulekaan. Jos vertaan hintaa vaikkapa Goodieboksin 24,95€/kk niin valinta ei todellakaan ole vaikea. Paketin matka kestää tietenkin aikansa etenkin nyt korona-aikaan ja edellyttää vähän puuhastelua rahansiirtoineen (Planet Expressille on siirrettävä rahaa esim. Paypalilla, ennen kuin paketti postitetaan eteenpäin) ja tuotteiden valintoineen. Toisaalta sisältö on näin todennäköisesti mieluisampi. Itse arvostan myös erityisesti sitä, että tällä tavoin pääsee tutustumaan itselle uusiin merkkeihin matalalla kynnyksellä.

Kuinka moni teistä tilaa jotain ulkomaista kauneusboksia?


Postaus sisältää mainoslinkin/suosittelulinkin, jonka kautta tehdyistä tilauksista kertyy koodin haltijalle pisteitä, joilla voi tilata tuotteita

14 thoughts on “Ipsy Glam Bag Plus elokuu

 1. Vaikuttaapa kivalta. Tosi monta hyvää tuotetta, varmasti se, että itse pääsee vähän valitsemaan, auttaa. Todellakin hintansa väärti. Oliko nuo siis vielä pääsääntöisesti täysikokoista tuotteita?

  1. Joo tässä on aina täysikokoiset tuotteet, mikä on kyllä kiva kun aika monta vuotta on tullut tilattua bokseja, joissa on pääosin matka- tai testerikokoja.

 2. No se Boxycharm tulee tänne :D
  Ipsyssä on se hyvä puoli, että ne lisäostokset tulee samassa lähetyksessä, verrattuna esim. Boxycharmiin jossa he lähettävät lisätuotteet hieman myöhemmin ja tietty erikseen. Paitsi nyt tuli kaksi ostamaani ostossa samassa lähetyksessä, jota ihmettelin.

  Tuo Purlissen putsari vaikuttaa kiinnostavalta! Dr Brandtin primer tuli joskus itselleni, mutta taisin laittaa sen eteenpäin.

  1. Hyvä tietää, jos joskus innostun ostamaan jotain lisätuotteita. Mä olen niin uusi vielä tässä boksihommassa, että kaikki on vähän opettelua. Ensi viikolla pääsee jo tutkailemaan syyskuun juttuja, jee!

 3. No mullehan tulee sekä Ipsyt että Boxyt, ja ne on tosiaan paljon mielenkiintosempia kun täkäläiset boksit. Täytyy vaan laittaa ne taas kohta tauolle, kun alkaa olemaan taas varastot tulvillaan ja seuraavaksi alkaa taas joulukalenterisesonki. :D

  1. Aika menee ihan hullun nopeasti, koska ihan vasta mun mielestä availtiin kalenteriluukkuja ja kohta se on taas edessä. Olin tosi tyytyväinen Originsin kalenteriin, mutta jostain syystä olen pihtaillut tuotteita ja niitä on aika paljon vielä jäljellä. Ajattelin tulevana jouluna mennä samalla maltillisella kalenterilinjalla, eli yksi tai korkeintaan kaksi kalenteria, muuten niihin minituotteisiin hukkuu:D

 4. Onneksi tuo välityspalvelun kautta tilaaminen on itselle sen verran hankalaa, että tyydyn kotimaisiin bokseihin :) eihän ne lyö näille vertoja mutta…hyvin vähän tilaan muutenkaan ulkomailta. Kiva sisältö tässä, ei ehkä mulle oikein kiinnostavia mutta hintansa arvoisia kyllä ja hyviä merkkejä! Semmonen laadukas meikkiboksi olisi ihan mieluisin :)

  1. Luulen, että tota oppii nopeasti käyttämään. Mulla oli aluksi olo, että näinköhän se boksi oikeasti sieltä löytää tiensä tänne asti, mutta niinpä se vaan saapui perille:D Seuraava kerta on jo huomattavasti helpompi varmasti. Mua ei oikein toi Goodiebox innosta ja Glossybox vielä vähemmän eikä oikein muita taida ollakaan. Jaa no LF, joka tuli mulle pari vuotta ja siinä ajassa ehdin vähän jo kyllästyä siihen. Tässä on kivaa just se, että sisältöön pystyy niin paljon vaikuttamaan itse, tosin miinuspuolena sitten yllätysmomentti jää pois.

 5. Voi vitsit! Innostuin :D Mä en oo enää vuosiin tilannut mitään boksia (paitsi viime kesänä yhden yksittäisen korealaisen kosmeboksin) enkä edes viime vuonna ostanut joulukaltsua. Mut nyt kyllä jäi vähän kutkuttelemaan tämä Ipsy :o Ja kohtahan se joulukalenterisesonkikin jo alkaa vaikka mulla on vielä kesälomakin pitämättä :D Tänä vuonna joulukalenteri hommattava, kun alkaa olemaan minikokoset tuotteet lopussa :’D

  1. Tää on kyllä jotenkin niin hillitöntä, että me aletaan jo elokuussa intoilla joulukalentereista:D Aion kans ostaa jonkun kivan, todennäköisesti vain yhden kalenterin. Origins oli viime vuonna oikein mieleinen, mutta samaa ei viitsi kahtena vuotena peräkkäin hankkia, koska tuotteissa on kuitenkin toistoa. Täytyy pitää silmät auki ja suorittaa huolellinen vertailu:)

 6. Tää on kyllä kiva konsepti, että osan tuotteista voi valita itse! Tosi kiva sisältö kyllä. Ehkä mä joskus viiden vuoden kuluttua herään näihin välityspalveluihin, toistaiseksi tuntuu liian työläältä :D

  1. Ei se sit oikeasti ole kun toimet jakautuu useampaan rupeamaan. Ens viikolla valitaan tuotteet syyskuun boksiin, sitten parin viikon kuluttua boksi saapuu välityspalvelun varastolle ja se laitetaan matkalle kohti Suomea. Musta sisältö on niin kiinnostava, että olen valmis näkemään vähän vaivaa ja näköjään käyttämään myös rahaa tähän:D Mun tähän asti tilaamissa bokseissa tuli aina tuotteita, jotka lähti suoraan eteenpäin, kuten silmänrajaustusseja ja väärän sävyisiä huulipunia. Puhumattamaan nyt jostain hammastahnoista tai intiimipesuaineista, joita en tosiaankaan välitä vastaanottaa kauneusboksista. Tykkään, kun vaihtoehdoissa on lähinnä vain ihonhoitoa ja värikosmetiikkaa <3

 7. Tosi kiva tämä sun sisältö<3 Mulla odottelee toi primer testailua, en muista sainko sen just Ipsysta vai Boxycharmista aiemmin tänä vuonna! Ainakin se kuulostaa erittäin hyvältä :D

  1. Mä ehdin testaamaan kerran ja vaikutti ihan ok:lta, vaikea tietty yhden käyttökerran perusteella tehdä kovin tarkkaa arviota:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *