Intiaanikesä

Neonvärit kuuluvat kesään ja kiireellä ryhdyin lakkaamaan tällä alkusyksyn aurinkoisena päivänä saapuneella Nubarilla. Kirkas, shimmerinen pinkki levittyi vaivattomasti ja peitti kahdella kerroksella. Lakka myös kuivui nopeasti joten en keksi tästä ainuttakaan huonoa puolta.

Ei kannattaisi tuhlata aikaa liruneoneihin, jotka vaativat ties mitä valkoisia alleen kun löytyy näin hyviä vaihtoehtoja. Itse en ainakaan saa ikinä sillä tavoin siistiä jälkeä vaan valkoinen puskee aina näkyviin viimeistään siistimisvaiheessa jostain.
Tulips To Kiss You With tarjosi näistä poiketen kerrassaan ilahduttavan lakkauskokemuksen.

Koristeeksi taustapaperiin jumittuvia decaleja ja kun vielä näytti vähän värittömältä, viimeistelin homman neonkeltaisilla niiteillä:)
Niitit oli vähän katalia, osasta irtosi muovinen ”pohja” ja itse niitin värillinen päälliosa lähti kävelemään kynsiltä ennen kuin ehdin laittaa päällyslakan.

Kamerat eivät yleensä oikein tallenna neonvärejä mutta kuvitelkaa mielessänne räikeä shokkipinkki.

Nubar Tulips To Kiss You With

Tällä kertaa säästän teidät enemmiltä löpinöiltä kun asiaa ei oikein ole eikä asian vierestäkään jaksa aina höpistä. Itseni tuntien olisi varmaan syytä mitata kuume:)

30 thoughts on “Intiaanikesä

  1. Mainos tulee Indiedaysin kautta enkä ikävä kyllä voi vaikuttaa siihen….mutta kieltämättä siinä määrin ärsyttää omassakin näkökentässä, että tekisi mieli laittaa palautetta sinne.

  1. Mä kyllä retkahdit tähän heti ja eilen jo kattelin, että mitkä neonlakat saa lähteä kälppimään kun sain tämän käsiini:D

 1. Lakan väri ei hurmaa mua (mutta se nyt ei varmaan ollu iso ylläri), mutta siirtikset on IHANAT ja lakkauksessa hyvä kokonaisuus! =)

  1. Meinaatko, että ei tule päivää jolloin sun kynsillä nähtäisiin neonpinkkiä? Melkein tekisi mieli lyödä tästä joku veto mutta ei sentään:D

  2. Haha! :D
   Mulla oli kokoelmassa ChG Shocking Pink, joka oli kerran yhdellä kynnellä, tykkäsin, mutta heivasin pois. Siinä on kokemus neonpinkistä tähän asti. Kassellaan si ens kesänä asiaa uudelleen :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *