Inspiroiduin omistani

Tein pitkästä aikaa kirppisostoksia kun ostin Sinneyltä pari ylimäärälakkaa pois ja niistä toinen nähdään tänään tässä huipputurvallisessa mutta juhlavassa skittlettessä. Idea on tuttu jo aiemmasta lakkauksesta joka oli niin kovasti mieleinen, että toteutin sen uudelleen. Käyköhän tässä niin, että juutun tälle levelille vähän kuin kävi kesällä seilorikynsien kanssa? Taisin tehdä kolmet:)

OPI First Class Desires on tosi tumma luumunvärinen lakka voimakkaalla kultaisella shimmerillä. Sitä on niin paljon, että se miltei onnistuu hämäämään lakan omaa väriä joka ei kyllä minua haittaa. Riittävä peittävyys saavutettiin kahdella kerroksella ja lakka oli muutenkin helppo. Kynsinauhoja varoin huolella kuten tummien lakkojen kanssa tavallisestikin.

Sitten siihen kirppislöytöön. Lakkasin nimettömien pohjalle kerroksen OPI Love.Angel.Music.Babya ja päälle reilun kerroksen Cirquen Ica Valleyta. Lakka on kummitellut ostoskoreissa aiemminkin mutta olisi jäänyt hankkimatta ilman kynsikoristekirppistä. Laitoin jo ennen lakkaamista pulloon runsaalla kädellä ohentajaa mutta siitä huolimatta koostumus oli aika paksua ja venyvää. Ei mikään unelma siis, mutta tasoittui onneksi kohtuullisen hyvin.

Keskisormen leimaus on tällä kertaa MoYoun laatasta, kävin pienen jaakobinpainin itseni kanssa koska olisin oikeasti halunnut käyttää samaa leimaa kuin aikaisemmissa kynsissä:D Kiva leima tämäkin ja molemmissa käsissä kohdistuskin meni ihan nappiin, oikein yllätyin itsekin. Lopuksi vielä kultaiset niitit kynsille ja kopiokynnet olivat valmiit.

Talvista alkanutta viikkoa!

16 thoughts on “Inspiroiduin omistani

  1. Voi miten kauniit lakkaukset! Varsinkin tuo OPI First Class Desires alkoi kutkuttamaan. Mä olen lähes koko syksyn suosinut ruskean, luumun ja punaisen värisiä lakkoja :) Jostain syystä käytän kultaa kynsissä todella harvoin (ja niinä harvoinakin hetkinä enemmän kesällä), mutta nyt tuli ihan sellainen olo, että voisihan tuota kultaakin kokeilla. Vaikka juhlakauden kunniaksi ;)

    MS / Beauty Highlights

    1. Kultaan joutuu vissiin totuttelemaan koska itsekin aikanaan vierastin sitä ja sitten vaan opettelin käyttämään. Sama on kyllä monen muunkin värin kohdalla ja nykyään tulee aika rohkeasti kokeiltua melkein mitä vaan. Kaikki ei kyllä kaikille sovi mutta kokeilemalla sekin selviää joten anna mennä vaan:)

    1. Ei mullakaan ole kuin tämä ja inspiraation lähteenä toiminut Red Fingers & Mistletoes mutta nämä on kyllä kumpainenkin säilyttämisen arvoisia lakkoja <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *