I’m So Very….matryoshka doll

Leikkisällä teemalla jatketaan, Vaaleanpunaiset pantterit saivat väistyä venäläisen nukkerivin tieltä.

Essence I’m so Very kotiutui loppuviikosta Beautycosmeticsin tilauksessa ja ensimmäinen siitä tullut mielikuva oli tomaattikeitto. Se ei ole kirkas punainen vaan taittaa oranssiin ja on hieman murrettu. Retrohenkinen jollakin tavalla. Kun sain sen kynsilleni, ajattelin, että onpas kaunis mutta ei kyllä yhtään minun oloiseni väri. Vaan nyt kun olen sitä hetken ihastellut ja se sai ylleen somat siirtokuvat, olen ihan <3 :)

Kauneutensa lisäksi lakka toimi teknisesti moitteettomasti peittäen kahdella vaivattomasti levittyvällä kerroksella ja kuivuen mainiosti. Loistavaa.

Ei kai muuta lisättävää? :) Kuvia!

Eiköhän näillä taas pari päivää patsastele. Mukavaa viikonlopun jatkoa itse kullekin!

45 thoughts on “I’m So Very….matryoshka doll

  1. Mun on kyllä edellisen kohtelusta toivuttuani tehtävä uus tilaus tonne bulgarian dextereille.. Kaikkia ihania värejä täällä, ja mä olen tilannut pelkkää violettia *facepalm*

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *