Iltakahvilla

Nyt sorrun itse selittelyyn, josta varoittelin taannoisessa kirjoituksessani.

Blogissa on ollut tavallista hiljaisempaa, mikä johtuu pitkälti siitä, että jälkikasvuni vietti mummolaviikkoa ja kynsien lakkailun sijasta pyhitin vapaa-aikani aktiivisesti seuraelämälle. Pilkkuhässäköiden jälkeen kävin kaverin laatikolla, mutta niiden kynsien kanssa kävi niin ohraisesti, etten jaksanut ottaa edes kuvaa. Picture this: punainen lakka (Kiko Sun Pearl 430, joka muuten pääsi Kiko-wishlistilleni) ja valkoiset höyhendecalit koristeina. Jouluista? Erittäin jouluista.
Näillä pukinpartakynsillä viipotin menemään pari päivää ilman, että jaksoin edes erityisesti häiriintyä asiasta:D

Muutamia lakkajuttujakin viikon aikana on kotiutunut. Jo edellisessä postauksessa viittasin Kynsisirkuksen postaukseen ja toteutin nyt toisen osan Kaisan kynsistä lakkaamalla IsaDoran Macchiatolla. Maitokahvin värinen ihanuus oli helppo lakattava ja peitti kahdella kerroksella. Olen myös aina tykännyt IsaDoran siveltimestä joka on tukeva ja sopivan leveä.

Miinusta näissä lakoissa on vain pieni pullokoko ja suhteessa siihen korkea hinta. Yksi millilitra IsaDoraa (7,95€) maksaa 1,33€ kun OPIn (17,20€) hinta on 1,15€.

Tykkään siitä, että IsaDoralta tulee oikeat kausikokoelmat ja myös erikoisuuksia kuten tekstuureja.
Nythän retkahdin kauppareissulla pitkän harkinnan jälkeen ostamaan yhden Sugar Crushin ja kotona sain huomata sen olevan dupe jo omistamalleni Kikolle. No, ehkäpä sillekin ottaja löytyy:)

Mieli kai alkaa kääntyä jo syksyyn ja hillitysti yhdistin lakkaan mustavalkoiset decalit. Purkissani olisi kyllä vielä vaikka kuinka monta ns. kesälakkaa, saapa nähdä missä vaiheessa ehdin niillä lakkailemaan.

Kamera taikoi tänään ihostani keltaisen ja jotenkin pinkeän näköisen. Mukavaa vastapainoa maltillisen väriselle lakkaukselle:)

IsaDora Macchiato

En tiedä, johtuuko höyryävän maitokahvin ja suklaapalan äkillinen himo tästä lakasta vai dieetistä, jolle olen itseni pakottanut mutta lähdenkin tästä nyt kaivelemaan keittiön kaapeista jotain hyvää…kuten pätkän kurkkua ja pari tomaattia….

18 thoughts on “Iltakahvilla

  1. Ah. Tuo lakka. Mä vaan rakastan sitä, mutta se jo tiedettiin.

    Papua lainatakseni, näistä tuli todella tyylikkäät!

    Was worth waiting for? ;-)

  2. Erittäin kauniit ja tyylikkäät kynnet! Mulla ei ole yhtäkään Isa doraa, tuo sävy on kyllä niin omaan makuuni että pitää ehkä marssia kauppaan sitä ihmettelemään.. :)

  3. Todella upeat kynnet. :) Ja tuo Macchiato on kyllä upea väriltään, oon sitä aiemminkin ihaillu. Pitäs varmaan lisätä ostoslistalle.

    1. Hm, pitäsköhän vilkuilla Color Clubin seuraavaa julkaistavaa kokoelmaa sillä silmällä, siellä oli parikin tällaista maitokahvisävyä…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *