Ilmaisia haleja

Hyvää ystävänpäivää -tai Hyvää pidetään huolta omista asioista -päivää kuten Tuomas Kyrö kirjassaan toivottaa:) Miten sen kukin haluaa kokea, itse kallistun ennemmin sille kannalle, että ystäviä pitäisi arvostaa joka päivä ja koko y-päivä on amerikkalaista hapatusta ja ilahduttaa lähinnä krääsäkauppiaan kukkaroa.

No jottei menisi ihan marmatukseksi, niin väsäsin kuitenkin teemaan sopivat kynnet. Alkuperäinen suunnitelmani meni siltä osin uusiksi, että tarkoitukseen varatut tuotteet eivät ehtineet saapua minulle ajoissa. Aloin sitten hätäpäissäni toteuttaa varasuunnitelmaa myöhään eilen illalla. Lakkasin kynsille kolme kerrosta Essien Blancia, otin esiin punaista ja vaaleanpunaista leimauslakkaa, sydämiä ja muuta söpöä sisältäviä laattoja ja ryhdyin toimeen voimain tunnossa, varmana siitä, että kun olin pari kertaa ihan onnistunutkin leimailussa, niin totta kai se onnistuu nytkin.

Katinvillat. Räpellykseni tuloksena täällä olisi voitu nähdä vain yksi kynsi koska kaikki muut menivät jollakin tavoin pieleen. Leima nousi kyllä nätisti stamperiin mutta ei tarttunut kynteen. Nyt jälkikäteen mietin, voisinko syyttää pikakuivattajaani. Minulla on näet ollut sitkeästi käytössä jokin maanantaikappale Inm Out The Doorista. Se on paksuuntunut vaikka yksikään aikaisempi pullo ei ole sitä tehnyt ja olen ohentanut sitä Seche Restorella. Muutoin Restore toimii, mutta se on vienyt kiiltoa Inmistä tehden siitä vähän sameaa ja kynsille on jäänyt hieman hmh, miten sitä kuvailisi, tavallaan nahkea pinta. Kun kuitenkin tavallisesti käytän vielä koristeiden päällä muuta päällyslakkaa, en ole antanut tuon häiritä. Ennen tätä leimailuepisodia olin taas jatkanut Inmiä muutamalla tipalla Restorea.

Nyt taidan suosiolla lakata kitsastelemasta ja nakata tuon pullon mäkeen kun uusia on parikin kappaletta odottamassa. Pullo on kaiken muun riesan lisäksi kestänyt ikuisuuden kun olen aina jatkanut sitä ohentajalla.

Näinpä ollen en enää viitsinyt ottaa riskejä vaan korkkasin uuden pikakuivattajan. Kynsien kanssa tuli kiire ja suuri yllätys oli, että decalit olivatkin läpinäkyviä. Kuvittelin, että niissä on valkoinen jänis ja siksi valitsin pohjalle Essencen purkkapinkin sävyisen Free Hugsin. Kahdella kerroksella sai onneksi kelvollisen pohjan ja lakka toimi muutenkin hyvin.

Siirtokuvia on pakko moittia sen verran, että ne olivat tosi ohuita ja sainkin pari kappaletta rutattua.

Lopuksi lisäsin vielä tuommoisia sydänpaljetteja tai mitä lie ovatkaan. Onpahan nyt ainakin pinkkiä sittten:)

Kynsinauhat on taas vähän kehnossa kunnossa, en ole ihan kauhean tunnollisesti jaksanut rasvailla niitä. Hyi minua.

Essence Free Hugs

En näköjään osaa kirjoittaa lyhyitä ja ytimekkäitä blogitekstejä joissa vain kertoisin asiani ja se siitä. Mutta jos nyt joku jaksoi tänne asti, niin viettäkäähän mukavaa ystävänpäivää kera ystisten ja raksujen:)

30 thoughts on “Ilmaisia haleja

    1. En mäkään lähetä -kuten en mitään muidenkaan päivien kortteja:) Mutta nää kynnet kyllä aiheutti tarpeen lässyttää holtittomasti vähän aikaa:D

  1. Suloisia!! Mulla kävi samanlainen yllätys jossain vaiheessa pupudecalien kanssa, olivat läpinäkyviä :/ Mut ei se ton pinkin päällä mun mielestä haittaa yhtään :)

  2. Ihanat söpöläiset! :D Munkin on tosi vaikea pitäytyä lyhyissä teksteissä, muttakun ei voi ”asiaa” jättää poiskaan ;) Hyvää Ystävänpäivää sullekkin!

    1. Mä tunnustan, että selasin äsken Kynsikoristeluja ja katoin, että ”onpas kivat” ja sit tajusin, että nehän on mun omat kynnet. Että silleen.

  3. Amerikkalaisesta hapatuksesta olen ihan samaa mieltä :)

    Puput ovat kyllä todella söpöjä! Ja valkoisella pohjalla olevista decaleista on vaikeaa tietää mikä osa on oikeasti valkoista ja mikä ei. Tosin ei muan haittaa yhtään vaikka puput ovatkin pinkkejä :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *