Ikkunanpesukynnet

Bf väittää, että olen lupautunut pesemään hänen ikkunansa. Tämä ei pidä alkuunkaan paikkansa; olen luvannut auttaa niiden pesemisessä, en suinkaan pestä niitä. Muistikuvamme ovat siis hivenen eroavaisia mutta varmuuden vuoksi päädyin lyhentämään pitkäksi venähtäneitä kynsiäni ennen pesupuuhiin ryhtymistä.

Lyhennyksen jälkeen kaivelin purkistani tikkuja pöydälle ja päädyin kokeilemaan seuraavaa pinkkiä If You Moust, You Moustin aiheuttaman pienen pettymyksen jälkeen.

Misan Fresh and Fruity SUMMER 2013 -kokoelman Ripe Raspberry (tai Rashberry, kuten minun pullossani lukee:D) peitti mukavasti kahdella kerroksella ja kuivuminen oli keskitasoa. Lakka oli hivenen paksuhkoa työstää mutta tasoittui onneksi itsekseen. Väri on kirkas purkkapinkki ja ehdottomasti enemmän minun sävyni kuin Moust sillä sävy on kylmä.

Koristeiksi lätkin ohuen ohuita decaleja (joista onnistuin ruttaamaankin pari) ja värillisiä niittejä, jotka tilasin Born Pretty Storesta.

Kyllä näillä kehtaa ikkunoita lähteä pesemään, joskin ajattelin verhota näppini talouskäsineisiin pahimpien vaurioiden välttämiseksi:)

Misa Ripe Raspberry

Leppoisaa tai toimeliasta viikonloppua itse kullekin!

EDIT 12.5.2013 Erinäisten sattumien summana ikkunat ovat yhä pesemättä. Palataan asiaan ensi viikonloppuna;)

23 thoughts on “Ikkunanpesukynnet

 1. Ah, juuri jotain tuon sävyistä lakkaa mä olen tarvinnut jo tovin.
  Ikkunat kaipaisivat myös täällä pesemistä, olet tervetullut hoitamaan myös meidän ikkunat :D

 2. Söpöt kynnet. Nätin värinen tuo pinkki, itsekin tykkään tuollaisista kylmän sävyisistä.
  Ai niin, pitäis varmaan meidänkin talossa pestä ikkunat. Ikävät asiat ne tuppaa unohtumaan.

  1. Saapas muuten nähdä, miten käy….tuli pari muuttujaa kuvioihin ja nyt tuo ikkunoiden omistaja potee ankaraa itseaiheutettua sohvalla:D
   Mutta kiitos:)

 3. Uijui, kun on sulkut <3. Näistä ja Moust-kuvista muutes huomaa hyvin tuon auringonvalon värin vaihtelevuuden. Moustit taisi olla otettu kellertävässä ilta-auringossa ja nämä päivällä? Kivat kuvausrekvisiitat sulla, ihana kesä on melkein täällä :).

  1. Piti ihan käydä metatiedoita tarkistamassa:) Moust-kuvat on otettu alkuillasta ja nämä taas päivällä puolipilvisessä säässä. Vähän tulee hajontaa kuviin kun ulkona räpsii mutta silti tykkään enemmän näistä ulkona kuvatuista, ovat jotenkin elävämpiä:) Kesä <3

 4. Ihanat kynnet meinasit riskeerata, onneksi ei sitten tarvinnutkaan :D Kivasti käytetty niittejä! Kuivuuko muuten tuo Raspberry yhtä huonosti, kuin Grey Matters? On niin nätti väri, että voisin melkein harkita ;)

  1. Juu ei tarvinut:) Kyllä tää paremmin kuivui kuin Grey Matters mutta huonommin taas jos vertaa johonkin hyvään China GLazeen tai OPIin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *