Ihanat punaiset, Sparkle Ruby ja Payton

Ensimmäinen L.A. Girl -lakka uunista ulos. Tartuin tietenkin punaiseen joka näytti jo pullossa ja tikulla todella herkulta eikä pettänyt kynsilläkään. Laatu oli erittäin hyvä, olin tosi positiivisesti yllättynyt, sillä kyseessä oli entuudestaan tuntematon merkki eikä näitä ole suomalaisissa blogeissakaan näkynyt. Jenkkilässä lakkoja myydään Rite Aid -liikkeissä ja netistä näitä saa tilattua Cherry Culturelta.
Hyvin levittyvä crelly peitti kahdella kerroksella jopa minun ylipitkiksi venähtäneet kynteni (lyhentämistarve on ilmeinen mutta heräsin tajuamaan sen vähän turhan myöhään). Yhtään lakkaa ei valunut kynsinauhoille, toisin kuin kaveriksi valkkaamaani Zoya Paytonia. Payton on jäätävän kaunis mutta ohuehko joten sitä sai siivota varovaisesta lakkaamisesta huolimatta jonkin verran. Ikävämmän värinen yksilö saisi samalla koostumuksella äkkilähdön. Ohuudestaan huolimatta kaksi kerrosta riitti, onneksi.
Olisin halunnut laittaa jotkut pienet siirtokuvat koristeiksi mutta en mukamas löytänyt kivoja tai sellaisia, joita en olisi käyttänyt ”äskettäin” (äskettäin=alle puoli vuotta sitten). Niinpä päädyin leimaamaan kullanvärisellä Color Club Cherubicilla, joka leimasi erinomaisesti kuten saman kokoelman Eternal Beautykin. Leima on Pueenin laatasta 46.
Hololeimat näytä sisällä otetuissa kuvissa lainkaan niin upeilta kuin livenä joten kun aurinko näyttäytyi hetkeksi, ryntäsin pihalle ottamaan pari kuvaa lisää. Kalastin päivän viimeiset auringonsäteet autotallin seinustalta, kuvat postauksen lopussa.

L.A. Girl Sparkle Ruby, Zoya Payton, Color Club Cherubic

Loppuun vielä vertailukuva muutamista lakoista. Ehkä niissä on lievää samankaltaisuutta havaittavissa…

25 thoughts on “Ihanat punaiset, Sparkle Ruby ja Payton

 1. Oi, nämä ovat niin kauniit! Livenä keinovalossa tuo leimauslakka näytti ihan hennon lilalta – ihan hämmästyin kun nyt luin että se oli kullansävyinen :D

 2. ai lievää samankaltaisuutta? Minulle nuo näyttävät aivan dupeilta :D ehkä punaisissa on pientä eroa. Upea yhdistelmä ja nuo color clubin holot leimaavat kyllä hienosti. Täytyy ne sitten joskus ostaa… Ihana lakkaus kaiken kaikkiaan :)

 3. Voi että kun oppis leimaamaan noin.. =( Tuollaiset hololeimat on niin hienon näköisiä. Eikä tuota pohjalakkaakaan voi haukkua rumaksi. Upeat kynnet!

  1. Ei nää munkaan leimat ole virheettömät mutta en kehdannut marista:) Tyydyn nyt siihen jälkeen mitä osaan, kai se treenamalla alkaa sujua. Hololeimat on muuten vähän armeliaammat kynsillä kuin vaikka leimauslakalla leimatut, niistä on hyvä aloittaa opettelu:) *vink*

 4. Kauniit kynnet! Ja tosi onnistuneet leimaukset :) Tosin palautetta pitää antaa, että tää blogi aiheuttaa akuuttia rahanmenetystä. Paytonkin voisi löytää täältä kodin :D

  1. Voi ei, olen ”tosi pahoillani” rahanmenetyksestäsi:DD Payton on kyllä sangen uniikki sävy ainakin mun kokoelmissa joten sen voinee huoletta kotiuttaa -ja mulla on noita punaisia holohässäköitä sentään ”jokunen” :D

  1. Oon kyllä iloinen siitä, että maailmassa riittää niin paljon kauniita lakkoja…aina kun luulee jo omistavansa kaikki niin taas löytyy uutta:)

 5. Voi ihanuus <3
  Minäkin leimasin viimeksi omiani CC:n Harp on it -lakalla ja onnistui yllättävän hyvin. Nuo hololakat ovat aivan ihania tuollaisen tumman leimaamiseen :-)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *