Ihanat A Englandin lakat

Tänään postissa saapuivat nämä kaunokaiset, joita olin ihastellut enkä malttanut enää jättää tilaamatta kun A Englandilla oli alet. Yksittäiset lakat maksoivat vain 6 puntaa ja toimituskulujahan tuolta ei ole. Paketti tuli viikossa.

Molemmat lakat pääsivät heti kynsille. Kaverina ebaysta tilatut decalit jotka olivat ihan hyvälaatuisia, hintaansa nähden jopa oikein hyviä eli ne sai aseteltua paikalleen ilman pelkoa ruttaantumisesta. Päällyslakkaa levittäessäni huomasin kuitenkin, että jos sudin kanssa jäi aikailemaan, näistä leviää värit joten näihin pätee samat säännöt kuin leimauksiin; riittävästi lakkaa siveltimeen, levitään ripeästi eikä jäädä nysväilemään.

Guineverea on pohjalla kolme kerrosta. Kaksi olisi riittänyt peittämään mutta koska lakka kuivui hyvin, laitoin vielä kolmannen intensiivisemmän ja kestävämmän lopputuloksen takaamiseksi.
Lakka on melko ohutta mutta helppo ja ongelmaton levittää. Sävy on kynnellä ehkä hieman tummempi kuin pullossa mutta kaunis, todella kaunis. En löydä tästä kerrassaan mitään vikaa.

She Walks In Beauty on ehkä yksi kauneimpia omistamiani lakkoja. Ihania on paljon, mutta tässä on jotain erityistä ja kuten jo fb:n puolella hehkutin, se oli rakkautta ensi silmäyksellä. Tämä ei ole tavallinen glitterlakka vaan jotain paljon hienompaa. Vaikea kuvailla mutta jos mietitte tämän hankkimista, niin älkää ainakaan siinä uskossa jättäkö tilaamatta, että teillä on muka riittävästi glittereitä. Itselläni ei ainakaan n. 400 pullon kokoelmassani ole vastaavaa.

No nyt kun olen hehkuttanut näitä lakkoja kyllikseni, kävin välillä ottamassa kuvat kynsistä todetakseni, että olipas hankalat kuvattavat. Ja että päällyslakan kanssa on tapahtunut muutakin kummallista kuin värien leviäminen decaleista: se on tavallaan vetänyt glitterit ”nippuun” mitä ihmettelen ihan hemmetisti, minä näet tuputtelin ne sienellä kauniisti liukuvaksi. Ja nyt kuitenkin raja on turhan jyrkkä ja erottuva mikä kyllä näkyy kuvistakin. Saatanpa korjailla sitä hieman lisäämällä glitteriä. Syytän  tuota Essien päällyslakkaa, se on jotenkin outo tapaus:P

OPI Natural Nail Base Coat -aluslakka
A England Guinevere
A England She Walks In Beauty
Essie Let It Shine
Inm Out The Door -pikakuivattaja

Arvontaan on vielä huominen aikaa osallistua, se päättyy siis perjantaina puoliltaöin. En ole varma, pääsenkö vielä lauantaina suorittamaan arvontaa mutta yritän tietenkin ilmoittaa voittajan mahdollisimman pian. Onnea kaikille tasapuolisesti:)

EDIT: lisään tähän loppuun vielä yhden kuvan. Testasin näet kiekolle noita lakkoja, sen verran jäi vaivaamaan. Vasemmalla Essien päällyslakka, oikealla Rimmel. Kumpikin on ei-pikakuivattava. Todella erikoista, sanoisin :o Klikkaamalla suuremmaksi!

32 thoughts on “Ihanat A Englandin lakat

 1. Noi on upeita, lakat siis. Mä vähän liikaa aikailin ja pähkäilin, että tilaisinko noista aleista. Selkeesti ihan liian pitkään koska nyt jäin rannalle ruikuttamaan :S

 2. Nyt rupes mietityttään, että oiskohan sittenkin pitänyt tilata myös tuo She Walks in Beauty, kun näyttää niin nätiltä. Itse tilasin Tristamin, Dragonin, St Georgen ja Percevalin. Ja tais siinä vielä joku musta olla, mutta eipä nyt muistu nimi mieleen. Ihanaa, ettei ollut postikuluja!
  Toivottavasti mun lakat tulis huomenna. :D

 3. Oi, täydellinen rakastuminen tuohon She Walks in Beautyyn. :D Aikaisemmin ei ole törmännytkään kyseiseen glitter-ihanuuteen.

  Muutenkin todella ihanat kynnet, tykkään tosi paljon siitä miten glitter on levitetty kuvioiden sekaan.

 4. Aivan ihanan näköisiä molemmat! Mä tilasin myös pari lakkaa A Englandin alemyynnistä, maltan tuskin oottaa että tulevat perille. :)

 5. Oi kiitos uskonvahvistuksesta — mä tilasin nimittäin myöskin A-Englandin synttärialeista tuon She Walks In Beauty -lakan. Sun lakkauksessa sekä pullokuvassa se kyllä kimmeltelee todella houkuttelevasti!

 6. Ihanat lakat ja ihanat kynnet! Sopivat kyllä kauniisti yhteen. Ja tuo glitterilakka <3!

  Jännä tuo miten Essien päällyslakka kasaa glittereitä. Empä ole tuollaiseen vielä minkään päällyslakan kohdalla törmännyt. Tosin ei mulla tota Essietä olekaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *