Ihana luonnonkosmetiikan putsari

Kaksoispuhdistus on kuulunut jo pitkään omiin ihonhoitorutiineihini enkä voisi enää kuvitella puhdistavani kasvoja vain yhdellä tuotteella. Niinpä erilaiset puhdistusöljyt ovat tulleet tutuiksi ja kuvauksen perusteella lähdin suurin odotuksin testaamaan myös kotimaisen Flow Kosmetiikan Mustikka Puhdistusvoidetta


Muista testaamistani öljyputsareista puhdistusvoide eroaa merkittävästi, sillä yhdessä veden kanssa siitä muodostuu maitomainen emulsio. Putsarilla irtoaa niin silmä- kuin kasvomeikkikin eikä tämä ainakaan mulla kirvele silmiä. Vaikka pumppu annostelee varsin avokätisesti voidetta, sitä tarvitaan kerralla vain pieni määrä.


Voide levitetään kuivalle iholle, pyöritellään kevyesti hetki ja emulgoidaan pienellä määrällä vettä. Itse olen tehostanut vaikutusta vielä konjac-sienellä ja viimeistellyt puhdistuksen geelillä tai mitä mulla nyt kulloinkin sattuu olemaan.


Lasiseen pumppupulloon pakattu voide on kätevä, hygieeninen ja ekologinen. Inciä hallitsevat jojoba-, kookos- ja risiiniöljy ja tuote on luomu, vegaaninen ja eläinkokeeton, sekä kaikille ihotyypeille sopiva. Tykkään!


Puhdistusvoide löytyy esim. Hyvinvoinnin Tavaratalon valikoimista. Muistutan vielä, että vaikka Flow Kosmetiikalla ei ole sertifikaattia, sen tuotteet täyttävät luonnonkosmetiikan sertifioinnin vaatimukset.
Aurinkoista viikonloppua!


Tuote saatu pr-näytteenä. Postaus sisältää mainoslinkkejä, jonka kautta tehdyistä ostoista kertyvä komissio käytetään blogin palvelinkulujen kattamiseen. 

10 thoughts on “Ihana luonnonkosmetiikan putsari

    1. Olen oikein ihmetellyt, että miten sitä sai naamarustinkinsa puhtaaksi ennen öljyputsareita:o Mäkin käytin hullun kuivattavia vaahtoja, kun niillä tuntui irtoavan meikki parhaiten. Onneksi ei enää tarvi, joskin myös vaahdot ovat kehittyneet vuosien mittaan.

    1. Vahva suositus kyllä tälle tuotteelle! EkoPharman puhdistusöljy oli myös älyttömän hyvä ja pieni 100ml pullo kesti mulla käytössä puolisen vuotta.

  1. En vois kuvitellakaan meikkien poistamista muulla kuin öljyputsarilla, en tosiaan itekään käsitä miten pärjäsin ennen öljyputsareihin tutustumista. Pistän tän tuotteen mieleen, kuulostaa tosi hyvältä!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *