Ihana Essien syksy

Sain ilokseni maahantuojalta Essien syyskokoelman tutkailtavaksi. Koska moni on jo julkaissut lakoista swatchit, päätin skipata sen osuuden ja käyttää lakkoja ihan vain osana lakkauksia. Tai no, tässäkin postauksessa on mukana swatch-kuva mutta siis erillistä postausta en tee swatcheista.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kokoelman nimi on Leggy Legend ja nimikkoyksilö on tuo lämmin pronssinsävyinen lakka kolmantena vasemmalta. Itse odotin näistä eniten Forck’n Rollia ja siksi päädyinkin lakkaamaan sillä ensimmäisenä -ja se todellakin on wou!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Yhtään liiottelematta sanoisin, että Frock’n Roll peittää oikeastaan jo yhdellä kerroksella. Itse laitoin silti vielä toisen saadakseni sävyn mahdollisimman intensiivisenä ja täyteläisenä esiin ja koska ajatus vain yhdestä lakkakerroksesta on itselleni aika vieras. Moni kuitenkin ilahtunee tällaisesta kiireen pelastajasta, jota tarvittaessa riittää se yksikin kerros.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Väri on ehkä lähinnä tumma munakoiso. Se ei ole selvästi violetti, ruskea eikä harmaa vaikka sopivassa valossa kaikki sävyt ovat löydettävissä. Lakassa on tyypillinen Essien shimmer, joka toistuu hyvin myös kynsillä. Laatu on erinomaisen hyvä, kynsinauhoille ei jäänyt juuri siistittävää.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Leimasin päälle China Glazen syyskokoelman vähän samanhenkisellä Wood You Wanna?-lakalla simppelit leimat Pueenin laatasta 114. Laatta toimi hyvin, ainoastaan lakka aiheutti vähän otsan rypistymistä, sillä en alkuun huomannut siinä olevia isompia glitterhippusia ollenkaan. Ne näkyvät pullokuvassa kun tarkkaan katsoo. Glitterit kuitenkin aiheuttivat vähän reikiä leimoihin niiden tukkiessa kuviota laatalla, mutta onneksi se ei tällaisessa epämääräisessä kuviossa haittaa.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain kokoelman mukana myös uuden Gel Setter-päällyslakan ja testasin sitä ensimmäistä kertaa tässä lakkauksessa. Leimojen päälle en uskaltautunut sitä vielä laittamaan mutta kuulemani mukaan se ei levittäisi leimauksia. Ainakin lakkauksen se kuivatti hyvin ja jätti kiiltävän, geelimäisen pinnan.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Pidin taas kerran lakkoja nelisen päivää kynsillä eikä mitään lohkeamisia eikä juuri kärkikulumaakaan ilmestynyt tuossa ajassa.

essie_frockn_roll_8

Mikä kokoelman lakoista on sinun suosikkisi?

Essien lakat saatu.

22 thoughts on “Ihana Essien syksy

 1. Suosikki Essien syyskokoelmasta on tietenkin juurikin tämä Frock ’n Roll, aivan ihan glass fleck shimmer lakka! Ja kylläpäs tuo CG:n lakka sopii hyvin Essien lakan kaveriksi, harmi että siinä on niitä isompia glitterhippuja leimauksia vaikeuttamassa kun muuten näköjään leimaa oikein hyvin.

  1. Mua vähän harmitti noi hippuset, en tajunnut niiden olemassaoloa aiemmin. Saman kokoelman Silver Fox onneksi on ilman niitä ja siitä onkin tullut lempi-hopeinen leimauslakkani:)

 2. Frock’n Roll puuttuu vielä mutta toivottavasti ei enää kauaa! Upeita syyslakkoja Leggy Legend ja Frock enkä hitikseen tiennyt että toi CG leimaa! Ihanat!

 3. Oi miten ihanat suklaa kynnet !
  Tulee ihan mieleen joku suklaakonvehti <3

  Mitä aluslakkaa muuten käytät ?
  Itse olen huomannut että myös se vaikuttaa lakkojen pysyvyyteen ja kestoon aika paljonkin.

  1. Kiitos! Kyllä aluslakka (ja päällyslakka myös) vaikuttaa lakkojen kestoon todella paljon. Laitan itse ennen värilakkaa kerroksen Trindin Nail Repairia ja sen päälle kerroksen Essien First Basea jonka olen todennut itselleni parhaaksi käytyäni tosi paljon eri vaihtoehtoja läpi. Moni muukin kyllä vannoo sen nimeen joten uskallan mielihyvin suositella:)

 4. Kyllä mun on pakko tuo Frock’n Roll ostaa itselle jos se sattuu leveäsutisena tulemaan vastaan. Jos ei tule, niin sitten kapeasutinenkin saa kelvata. :D Ihanat kynnet!

  1. Vielä ehtii, ihan kaikkiin kauppoihin ei edes ole tullut tätä syyskokoelmaa:) Suosittelen kyllä jos tummista, täyteläisistä sävyistä tykkää!

 5. Itse ostin nimikkolakan tästä kokoelmasta, mutta tää Frock’n roll jäi vielä kummittelemaan.. On nimittäin todella nätti lakka ja tosi kiva lakkaus! :)

 6. Ihana tuo Frock’n Roll! Jotenkin tummemman oloinen kynsillä kuin pullossa ainakin kuvien perusteella. Mä säästelen kyllä vähän niitä messuja varten, että voin sitten ostaa useampia lakkoja ja muita juttuja. =)

  1. Tämä oli myös aika hankala kuvattava sekä pullossa että kynsillä, toivottavasti sain kutakuinkin sinne päin lakan ikuistettua kuviin:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *