Ihana Eerie

Minulla on kynsijutuissa muutamia heikkouksia ylitse muiden. Yksi on valkoiset aksenttikynnet, en vain saa tarpeekseni niistä. Toisena tulevat lilat lakat ja ehkä kolmantena voisi vielä nostaa esiin indielakat. Alan olla pelottavan syvällä indiesuossa ja Picture Polishin uusin kokoelma sai taas kammiovärinää aikaan. Tilasin kokoelmasta kaksi lakkaa, Stormin, joka on valkoinen glitter -ja ehkä hieman talvinen- sekä tämän Eerien, jonka kaveriksi paritin kaksi valkoista aksenttikynttä.

Erinäisten sattumien johdosta ehdin ottaa kuvat kynsistä vasta kun valkoiset oli pahasti ränsistyneet kärjistä, ei siis kannata katsoa kuvia kovin tarkasti niiden osalta. 

Eerietä on kynsillä kolme kerrosta. Lyhytkyntinen tai vähemmän nipo olisi taas päässyt kahdella mutta nopeasti kuivuva ja helposti levitettävä lakka ei tuskastuttanut kolmellakaan. Itsehän sihtaan kynsiä valoa vasten ja eri kulmissa ja jos kynsissä näkyy läpikuultavia kohtia, sudin lisäkerroksia vaikka äkkiä vilkaisten peittävyys olisikin riittävä. Joskus blogeja lukiessa vähän kyllä ihmetyttää täysin toisistaan poikkeavat kokemukset joidenkin lakkojen kanssa; siinä missä joku kokee tarvineensa neljä lakkakerrosta, toinen on tyytynyt kahteen. Osittain peittävyys taitaa olla subjektiivinen kokemus mutta tietenkin kynsien pituuskin vaikuttaa.

Takaisin Eerieen: tykkäsin lakasta ihan possuna. Lilassa crellypohjassa on aavistuksenomainen holoefekti sekä ainakin pinkkiä, sinistä ja hopeista shimmeriä. Etusormiin laitoin pinkit niitit, koska luonnossa pinkki shimmer tulee parhaiten esiin.

Nimettömissä ja keskisormessa on kaksi kerrosta Ginan Whitea sekä jämälaatikosta kaivamani decalit, jotka osoittautuivat tosiaan vähän eriparisiksi; toisessa kädessä olevissa on paksummat viivat koukeroissa, hups. Ehkä se ei haittaa eikä niitä kukaan niin tarkkaan katso.

Vielä lopuksi nailie bussissa kun sattui kerrankin olemaan kynsiin mätsäävät vaatteet ^.^

Tällä viikolla on luvassa jotain ihan uutta ja ennenkokematonta Suomessa, sillä CesarsShop julkaisee bloggareiden suunnitteleman ja Dollish Polishin valmistaman kuuden lakan kokoelman, jossa myös allekirjoittaneella on näppinsä pelissä. Tätä kirjoittaessani ihan 100% varmuutta julkaisuajankohdasta ei ollut, mutta lisään tiedon tänne heti kun se varmistuu. Tässä vaiheessa jännittää jo ihan toden teolla!

EDIT: Kokoelman julkaisuaika on tiistaina 24.6. klo 18:00

40 thoughts on “Ihana Eerie

 1. Kauniit kynnet! Ja tuo Eerie on kyllä nättimys. Ja samaa mieltä tuosta peittävyydestä, monet lakat joiden on kehuttu peittävän kahdella kerroksella, eivät kyllä minun kynsiäni ole sillä peittäneet. Yleensä joudunkin lisäämään arvioihin vähintään yhden kerroksen. Eli joko olen nipo tai kynteni ovat omituiset :D

  Ja en malta odottaa tuota Dollis Polish-bloggaajat yhteistyökokoelmaa! Teidän lakka ainakin nätti ihan super herkulta.

  1. Kiitos! Mulla on sama kokemus, melkein joutuu sen yhden kerroksen enemmän aina laittamaan. Tosi harvoin käy päinvastoin eli ollaan nipoja tai sitten meillä vaan on omituiset kynnet:D

   Huomenna! :))))

 2. Mulle on tullut myös erittäin paha tapa lakata valkoista jokaiseen lakkaukseen… Juuri eilen mietin lakatessani, että nyt en kyllä laita valkoista vaikka mieli teki. Laitoin sitten mustaa ja valkoinen olisi ehkä ollut kyllä kivempi… :D

  Mä oon huomannut saman lakkakerroksien kanssa, ihmiset lakkaa niin eri tavalla. Mä kuulun niihin, jotka lakkaa paksummin ja vähemmillä kerroksilla. Kaveri taas lakkaa samalla lakalla lähes poikkeuksetta kerroksen enemmän kuin minä. :)

  1. Ennen kun ei ollut oikein kunnon valkoista niin siihen ei tehnyt mieli tarttuakaan kuin pakon edessä:P
   Mä lyhensin kynsiä aika paljon ja kuvittelen nyt seuraavalla lakkauskerralla pääseväni vähemmillä kerroksilla – saapa nähdä:D Kynsien pituus vaikuttaa mutta niin kyllä kerrosten paksuuskin. En aina arvaa laittaa kovin paksuja ettei lakat sit kupli tai jotain muuta pöljää.

  1. Tällä kertaa Llarowelta (www.llarowe.com) mutta usein myös Harlow’lta ja kerran suoraan Picture Polishilta, mutta se ei oikein kannata sillä postikulut ovat hyytävät ja paketeista pitää maksaa vielä alvitkin.

 3. Tosi ihana yhdistelmä! :) Mäpä näin noi Dollish Polishin lakat jo viime viikolla, olin nii innoissaan :D se oli ihana se sun ja emman lakka, harmi että lompakko oli silloin turhan kevyt :(

 4. Juuri tämän takia en itse koskaan mainitse mitään levittyvyydestä tai peitosta, ne vaihtelevat kuitenkin niin suuresti eri lakkaajien kesken. Jotkut laittaa paksumpaa kerrosta, toiset tykkää lirusta koostumuksesta ja mitä kaikkea.

  Mutta tosi kiva lopputulos yhtä kaikki! Minä jäin ainakin huokaillen ihastelemaan noita siirtokuvia, ihan sama vaikka kuinka olisivat muotopuolia :)

  1. Se on totta että peittävyys on yksilöllistä mutta jotain on kuitenkin mainittava kun se kiinnostaa lukijoita. Kun itse mietin jonkun lakan hankkimista, katson kokemukset useammasta blogista ja teen jonkinlaisen yhteenvedon sitten niistä. Tai jos löytyy blogi, jonka kirjoittajan mielipiteet tuntuvat käyvän yksiin omieni kanssa, luotan siihen:)

   Ei muakaan häirinnyt kuvien muotopuolisuus enää sitten käytössä, harvoinpa sitä tulee kynsiä niiiin tarkkaan tiirattua enää myöhemmin – onneksi:D

 5. Ompa taas ihanat kynnet, ihan sun näköiset kyllä! :) Ja mä niin odotan niitä huomenna julkaistavia lakkoja. Minä odotan innolla, lompakko kauhulla. :D Meinaan sen verran hienoilta on kaikkien lakat näyttäneet pienissä sneak peakeissa, että pelkäänpä ostavani aika monta… :)

 6. Ah Eerie <3 Oon sitä instagramissa monestikin ihaillu ja voisin jopa kotiuttaa 8)

  Tuleeko tuo teidän kokoelma huomenna ihan myyntiin jo? :)

  1. Kannatan lämpimästi ajatusta eli hanki ihmeessä:)
   Kokoelma tulee myyntiin tiistaina klo 18 eli päästään kyttäilemään launchia ihan suuren maailman tyyliin:))

 7. Oi, miten ihana violetti!

  Ja tosiaan lakkakerrosten määrä tuntuu olevan kovin yksilöllinen juttu, samoin se minkä lakan kokee hankalaksi levittää ja minkä ei. Ihmisillä vaan on erilaisia tapoja lakata :)

 8. Makean näköinen tuo eerie. Harmi vain kun ei näy se pinkki shimmer. :/ Olisi voinut olla vielä mielenkiintoisempi katsella. Kivat kynnet decaleineen. :)

 9. Mua sitten hotsituttaa nämä Picture Polishin lakat, mutta vielä en ole uskaltautunut sille tielle lähteä. :)
  Tänään klo 17.58 alkaa sitten armoton päivitys-nappulan hakkaaminen – aion todellakin saada Dollish Polishin suomibloggarilakat :D

  1. Toivottavasti sait haluamasi lakat! Suosio vähän yllätti kyllä muutamankin, itseni mukaan lukien. PP:t on kans ihania mutta ärsyttävän kalliita….ja silti niitä tulee aina hankalasti ostettua jostain maan ääristä… :D

 10. Ihanat kynnet taas, tykkään! Mä sihtaan kans valoa vasten kynsiäni ja varmaan siitä johtuen joudunkin lakkaamaan useampia kerroksia mitä muut. Joskus tuntuu, että sudin neljättä kerrosta lakkaa ja toiset kehuu lakkaavansa kahdella. Sen takia uutta lakkaa ostaessani j(a useammista eri blogeista peittävyyttä tutkiessani) oon päätynyt kaavaan n+1 kerroksia, kun n=blogeissa mainittu kerrosmäärä tai niiden keskiarvo pyöristettynä ylöspäin lähimpään kokonaislukuun. Ei harmita niin paljoa sutia ylimääräisiä kerroksia, kun tiedostaa asian ennalta ja joskus voi yllättyä kun selviää oletettua vähemmällä ;)

  1. Sun kaava on hyvä ja toimiva:) Loppujen lopuksi sillä ei ole juurikaan väliä peittääkö lakka kahdella vai kolmella mutta tarvitaanko kerroksia kahden sijasta esim. viisi niin se merkkaa jo aika paljon:D Hyvälaatuista lakkaa sutii ihan kevyesti kolme kerrosta. Neljässä menee mulla sellainen kipuraja, että se on jo liikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *