Ihan vaan vertailun vuoksi

Olen ollut näillä kynsillä melkein viikon. Postasin viime lauantaina Seche Viten viheliäisestä ominaisuudesta kuluttaa lakat kärjistä. No, katsokaapa, näissä pikakuivattajana onkin Inm Out The Door. Eipä ole kärkikulumaa ja olen sentään ollut koko viikon töissä ja lisäksi siivonnut, pyykännyt ym ym.
Kuvan saa suuremmaksi klikkaamalla.

Parista kynnenkärjestä on lakka hieman lohjennut mutta muutenhan näillä voisi periaatteessa olla vielä pari päivää. Tarkemmassa ja paremmassa kuvassa näkyisi ”hiusmurtumaa” lakan pinnassa mutta ei sitäkään huomaa ellei tarkastele ihan läheltä ja kriittisesti. Aika monien lakkojen kanssa käy niin koska kynteni ovat sen verran kaarevat kärjistä. 

Suoritin tänään myös hieman ostoksia. Näistähän on kohistu blogeissa ja saiteilla jonkin aikaa ja viimein löytyi myös täkäläisestä Tarjoustalosta, tai tarkemmin sanottuna Hyrylä-Citystä.

Flormarin hololakkoja:

Holoefekti ei ole mikään ennätysnäkyvä mutta mitä voi odottaa lakoilta, jotka maksavat 1,99€/pullo? Minä tykkään näistä kyllä, ehkä eniten mieleeni ovat sävyt 801 ja 802.

12 thoughts on “Ihan vaan vertailun vuoksi

 1. Uu, sullakin on nyt noita holoja Flormarilta…mäkin haluun. Ja täällä ei ole tokmannia :D

  Hyvin on sulla sit kestäneet kynnet. Mua kanssa harmittaa kärjistä kutistuminen. Käytän itse cesarsin pikakuivattajaa ja muuten rakastan sitä mutta ärsyttää kun se vähän lakkaamisen jälkeen kutistaa millinkin joskus näkyviin kärjistä. Ja auta armias jos sattuu vielä käymään suihkussa. Siitä lähtee vielä huonossa tapauksessa toinen milli. En tiiä mikä suihkukutistuminen toi on mutta se tulee melki joka kerta.
  Ja oon tota ostanut just sen hinnan takia, kun vaikka toi inm on aika kallis (ja mulla opiskelijabudjetti.)

  1. Olen aikaisemminkin huomannut, että vesimarmoroinnit kestää kynsillä tosi hyvin. Toisaalta käytettyyn aikaan nähden se on vähintäänkin kohtuullista:D

   Ostin kans tuon Cesarsin kuivattajan mutta en ole testannut, alkoi hirvittää kun luin jostain muualtakin että kutistaisi myös lakkauksia:/ Inm on toki kalliimpi mutta edullisempi kuin Seche Vite ja kokonaisarvostelussa vetää kyllä voiton.

   Noita holoja saa nyt aika monesta paikasta, oisko sulla joku tuttu tai sukulainen joka voisi käydä ostamassa ja lähettää? Swatcheja löytyy aika hyvin blogeista ja fb:sta:)

 2. Pakko päästä tokmannille, pakko päästä tokmannille! Ihania noi holot! Ja mä en oo kokeillu sechee tai inmiä… Ne on kans liian kalliita mulle… Mulla on vaa jotain perus dependin ja lumenen päällyslakkoja:)

  1. Hih:) Onneksi nämä lakat ei ole kalliita. Testailin muuten äsken, että voisivat toimia vesimarmoroinnissakin jonkun pigmenttisen lakan (mulla ChG:n Liquid Leather) kanssa, sain aika hauskoja tippejä aikaiseksi.

   Pikakuivattaja-asia on vähän sellainen, että kun kerran on todennut, miten nopeasti kynnet saa kuivaksi, entiseen ei ole paluuta. Yksi pullo kestää kuitenkin aika kauan maksa kuin vähän enemmän kuin yksi hyvälaatuinen lakka tai 2-3 markettilakkaa:)

  2. Loppujen lopuksi esim. Seche Viten pikakuivattaja on samanhintaista tai hitusen edullisempaa verrattuna vaikka Lumenen päällyslakkaan. :)

   Seche Vite – 14ml, maksaa tarjoushinnasta 10 euroa viiteentoista euroon, vaihtelee hiukan
   = hintaa per ml jää 0,71€ – 1,07€
   Lumene – 5ml, maksaa Sokoksessa 3,90€ – 5,90€
   = hintaa per ml jää 0,78€ – 1,18€

   Eli hinta per ml on Seche Vitellä edullisempi, jos vain Kicks on jossain lähellä eikä tarvitse lähteä pelkän pikakuivattajan takia sadan kilometrin päähän. :)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *