Ihan tavallinen skittlette

Nämä kynnet eivät tarjoa oikeastaan muuta uutta kuin A Touch Of Glass-lakan, joka kuuluu KBShimmerin kevätkokoelmaan. Aikaa lakkaamiseen oli jälleen kerran niukasti ja halusin päästä myös nopeasti kokeilemaan sievää mintunsävyistä lakkaa kynsillä, sillä arvelin omistavani tälle dupen tai useitakin. Pullossa lakka oli ihan identtinen ILNP Sniffanyn kanssa mutta tikulla Sniffany oli vähän tummempi -ja kyllä noita minttulakkoja on muutama muukin päässyt kertymään, joten tämä ei tarjonnut kauheasti uutta. 
Indiecremet on aika jänniä tapauksia. Niitä ei hirveästi tule yleensä hankittua koska muun tyyppiset lakat kiilaavat kiinnostavuudessa ohi mutta esim. mainitsemani Sniffany on tosi hyvälaatuinen ja pesee monen mainstream-merkin minttulakan. Tarkoitukseni oli hankkia sille kavereita mutta muut lakat ovat taas kiilanneet kiinnostavuudessa ohi:) Bunny Tail ja Grape Taffy ainakin huutelevat nimeäni.
Ennen kuin ajaudun ihan harhateille niin palaan tähän nyt käyttämääni lakkaan. A Touch Of Glass oli ihan mukava tapaus, näissä kynsissä on kaksi kerrosta mutta valoa vasten näkyy hieman läpikuultavuutta. Jos aikaa olisi ollut enemmän, se kolmas ei olisi ollut pahitteeksi. Lyhytkyntisemmät pärjäävät varmasti kahdella. 

Nimettömässä on perinteinen skittlette-glitter/tekstuuri OPI My Favorite Ornament ja keskisormen leima on samaisesta Lily Annan laatasta kuin näissä kynsissä. Kultainen leimaus syntyi Barry M Golden Foililla ja valkoinen lakka on tietenkin Ginan White.
Tässä kohtaa haluan ylistää suorakaidestamperia, pyöreällä en ikinä olisi saanut punoskuviota suoraan. Halleluja!

Koska kaikkea ei voi pitää ja ahdistuin taas hieman lakkojen määrästä, A Touch Of Glass on jo matkalla uuteen kotiin. Kasa muitakin lakkoja ja laattoja lähti kiertoon ja saatoin hyvällä omallatunnolla tilata pari uutta Jindie Nailsilta. 20 ulos, 2 sisään – ei paha:)

36 thoughts on “Ihan tavallinen skittlette

 1. Toi leima on metka, ei oikein tiedä miten se on tehty, luulin siis ensin et se on valkoisella leimattu kultaisen päälle. Näyttää tosi kivalta. Olen kans töihin raahaamassa lakkoja tänään työkamujen hypisteltäväksi.. Harlow’lle lähtee pian tilaus ;) 20 ulos, 4 sisään….

  1. Mä tajusin sen idean vasta kun olin kokeillut leimata sillä paperille:D Se ei ollenkaan avaudu tosta laatalta ja jatkossakin pitää vähän funtsia että miten päin laittaa värit sen kanssa.
   Hyvällä omallatunnolla saat tilata muutaman uuden ja kivan:))

 2. Onpas kaikessa simppeliydessään taas kivat kynnet. Ei se tuttu kaava ja yksinkertaisuus haittaa ollenkaan, kun on taas näin siististi ja hienosti toteutettu ja tuo leima tuo kyllä jujua hienosti. Hurraan täällä itselleni, mulle on tuo sama laatta nimittäin tulossa :)

  1. Mä ihan mietin että kehtaako näitä nyt postata mutta mulla ei ollut luonnoksissa muita kuin skittlettejä:D Tämä laatta on ihan huippu ja ootan kyllä niitä kahta uuttakin kovasti.

  1. Jos ei halua ryhtyä tilaamaan niin Rimmelin Peppermint on tosi lähellä tätä myös ja sitä saa ainakin joistakin kaupoista vielä:)

 3. Oot kyllä mahtavasti saanut kohdistettua tuon leiman! :) Mä olen taas epäahdistunut lakkojen määrästä, 2 käyttämätöntä, joista toinen päätyy kynsille tänään ja toinen odottaa pääsiäistä. Tuntuu, että lisää pitäisi saada. Pieni, mutta erittäin hyvä este ostoksille on rahan puuttuminen. :D

  1. Varmaan alottelijan tuuria :o Tai jotain, mulla on perinteisesti ollut suuria vaikeuksia kohdistaa mutta kyllä tuo suorakaidestamperi auttaa ihan tosi paljon.

   Mutta siis että 2 lakkaa mustassa laatikossa? KAKSI? Olen kiitollinen, jos pääsen alle 50 itse…. :D

 4. Onpa taas upeat! Sun skittlettet on aina niin ihanan harmonisia. Ja toi suorakulmainen leimasin on ehkä yks parhaita keksintöjä ikinä, ite oon ihan onneton kohdistamaan, mut ton kanssa leimat menee edes sinnepäin. :D

  Ja nyyhkis toi Touch of Glass, mulla minttulakkoja ei oo kun kaks :o joten toi ois oiva lisä kokoelmaan ja onkin himotuslistalla :D

  1. Mä panikoin jo mistä saan uuden jos tolle nykyiselle tapahtuu joku äksidentti kun pikkulinnut laulelee, että löllöä suorakaidetta on vaikea saada mistään:o Ilman suorakaidetta olen pulassa!

   Mintut on aika vahvasti edustettuna omassa kokoelmassani joten tästä oli helppo luopua. Lakkaa kuitenkin saa vielä Harlow’lta joten ei kun tilausta naputtelemaan:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *