IDK

Moni blogeja seuraava potee todennäköisesti pahaa holoähkyä mutta ei voi mitään, tämä kesä on ollut varsinaista hololakkojen kulta-aikaa ja minunkin syntipurkissani odottaa testausta vielä useampi yksilö.

Kohdalleni osui sangen huono kynsipäivä, olin puuhastelemassa mansikkakynsiä jotka eivät onnistuneet ja poistin lakkaukset jo keskeneräisinä. Sen jälkeen askartelin hyvän tovin paikkaa revenneelle keskisormen kynnelle. Olin laittanut siihen edellisenä iltana silkkinauhapaikan joka jäi ärsyttävästi näkyviin useammankin lakkakerroksen alta (olisi ehkä pitänyt viilata enemmän?) ja päädyin sitten fiksaamaan kynttä akryylillä. Tarina on liian pitkä kerrottavaksi mutta luulenpa, että paikkaräpellykseni ei kestä eikä toimi joten seuraavassa postauksessa esittelen nysäkynttä:P

Tässä vaiheessa lakkasi huvittamasta koko homma ja helepolla piti päästä joten sudin kynsille kerroksen aqua basea ja päälle kolme kerrosta China Glazen IDK:ta. Kaksikin olisi menetellyt mutta lakka kuivui niin nopeasti että laitoinpa sitten kolmannenkin.

IDK on toinen omistamani OMG-kokoelman lakoista ja suosikkini on kyllä tummempi LOL.
Tilasin lakat keväällä Adeninalta josta ovat peräisin myös kynsillä näkyvät siirtokuvat. Arkissa oli myös mustat versiot riikinkukonsulista mutta en raaskinut käyttää molempia:)
Kuvien päälle lisäsin vielä värilliset niitit joihin olen kovin ihastunut ja senpä vuoksi niitä on näkynyt aika monessa postauksessa. Kuten decalejakin:)

Siirtokuvia saa Adenininalta kuuden kappaleen setissä hieman normaalihintaa edullisemmin ja settiin voi valita haluamansa arkit.

Ensimmäisen kuvan nappasin ulkona mutta ilta-aurinko teki kuvista turhan keltaisia joten loput otin lightboxissa.

China Glaze IDK
Water decalit on saatu blogiyhteistyön kautta. Postaus ei sisällä mainoslinkkejä.
Tämän pitemmittä puheitta hauskat jussit kaikille. Olkaahan ihmisiksi:)

18 thoughts on “IDK

 1. Jaahas, ei oo sielläkään suunnalla meinannut juhannuskynsien teko sujua ykkösyrittämällä – sympatiani, sama vika täällä…
  Pitäisiköhän itsekin tarttua hololakkaan ja menestyä siten?!

  Mukavaa Juhannusta sinnekin!

 2. Holoa täälläkin kynsillä. ChG Virtual Violet. Tule aurinko takaisin, tää on niin upea aauringossa. =)
  Pitää vissiin saada toi LOL… Here I come eBay… =D

 3. Oikein kauniit kynnet! :) Hololakat on vaan niin upeita, pitäs itekki varmaan ostaa pari lisää kokoelmiin näin kesän kunniaks :D

  Ja hyviä juhannuksia sinnekin!

  1. Mulla on noin miljuuna ja muutama on vielä tulossakin:DD En tiedä tuntuuko se vaan siltä, vai onko nyt julkaistu poikkeuksellisen paljon hololakkoja kun niitä tulvii ovista ja ikkunoista:)

 4. Ainakin mun holokiintiöön mahtuu vielä ihan hyvin :D Tosi jännä väri, onko harmaa, onko violetti, ken tietää.. Näihin pohdintoihin on hyvä vaieta, Hyvää Juhannusta!

  1. Jouduin tässä taannoin järjestelemään Helmerin holo-osaston uusiksi kun tarvittiin lisätilaa:D
   Tää IDK sopisi kyllä talvellakin käytettäväksi koska on kaunis kynsillä ilman auringonvaloakin, vaaleaksi kylmäksi lilaksi sanoisin, mutta kieltämättä tietyssä valossa jopa harmaa.

 5. Ihanat kynnet, katsotaan holoähkyä sitten vasta elokuun lopuilla. :D Postissa tulossakin lisää tulokkaita helmerin holoperheeseen. ^^ Itse tykkään tästä vaaleammasta IDK:sta enemmän kuin LOL:ista, tosin Tronicoissa on toisin päin ja Virtual Violet on paljon kauniimpi kuin Gamer Glam.

  1. Mulle on kans tulossa noita indie-osaston holosia vieslä useampia:)
   Virtual Violet sen sijaan uupuu, mutta järkeilin, että koska mulla on Color Clubin Wild At Heart, niin pärjään sillä mutta silti tuo houkuttelisi. Gamer Glam kyllä löytyy:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *