Ideat hukassa ja vähän taidotkin

Tulipas sössittyä! Näitä kynsiä edelsi lakkaus samalla Lumene Natural Code -lakalla ja epäonnistunut leimailu. Leimat meni vinksinvonksin, turhauduin, poistin kaikki ja aloitin alusta. Toisella kerralla laitoin alle kerroksen Golden Rose -mattalakkaa koska Lumene ei ole kovin peittävä.

No juu. Koska pelkkä yksivärinen lakka on tylsä, päätin pitkällisen pähkäilyn jälkeen käyttää noita hankalia tarroja jotka alkavat hetkessä repsottaa terävistä kulmista. Siis huolimatta useammasta kerroksesta päällyslakkaa. Kynsillä on nyt liikaa lakkakerroksia (tuntuu ahdistavalta), tarrat jotka eivät pysy ja Lumenen kaunis holoefekti jää piiloon. Vaan enpä ehtinyt ulos kuvaamaankaan kun tähän kaikkeen säätämiseen paloi tuhottomasti aikaa:D

Lumene Natural Code sävy 11 Make Impact on tosi kaunis lakka, joka pitäisi ehdottomasti kuvata ulkona auringossa. Eikä ensimmäistä kertaa kokeilemani GR:n mattalakka ollut lainkaan hullumpi, tosin kovin mataksi se ei kuivunut, vaan lähinnä puolihimmeäksi. Mutta sävy oli hyvin kaunis ja levittyvyydessä eikä kuivumisajassa ollut moittimista.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Golden Rose matte velvet sävy 106
-Lumene Natural Code 11 Make Impact
-Inm Out The Door -pikakuivattaja
-tarrat MiMax
Toivottavasti kaikki ovat toipuneet vappuhulinoista. Me vietimme eilisen Hämeenlinnassa piknikillä sekä paikallisiin nähtävyyksiin tutustuen. Toki tämä on kynsiblogi mutta laitan kuitenkin pari kuvaa koska tuota valokuvausta on tullut harrasteltua enemmän ja vähemmän aktiivisesti ja nyt oli kamera matkassa pitkästä aikaa.

Oho, tulikin neljä. Koettakaa kestää ja mukavaa viikon jatkoa kaikille:)

16 thoughts on “Ideat hukassa ja vähän taidotkin

  1. Kiitos! Saisivat olla ohuempaa matskua nuo. Nyt tilasin Cesarsshopista kasan hopeisia tarroja, saa nähdä miten niiden kanssa käy:)

  1. Kiitos Inkku:)

   Mä olen kans kahlannut muiden blogeja läpi urakalla että saisi ideoita mutta tuntuu, että kaikki on jo kokeiltu ja teen aina samanlaisia kynsiä:/

 1. Olitko vappuna Aulangolla vai näinkö väärin noista kuvista? :D Itekin nimittäin käväsin siellä myös vappuna :) Asuks sä siis Hämeenlinnan lähellä? Ihanat kynnet!! <3

  1. Oltiin vapunpäivänä siellä ihan turisteina vaan. Asun Klaukkalan nurkilla eli en nyt ihan lähellä vaikka ei tästä aja kuin vajaan tunnin:)
   Kiitos kommentista:)

 2. Juuh se IsaDora on aiiivan ihanan värinen. Ne kaksi sinisen sävyistä ostin Kicksistä ja harmittelin, kun tuo vihreä oli loppunut. Onneksi Anttilasta löytyi!

  1. Mä kotiutin sen tänään:D Oli vika Kicksissä -missä muuten saa nyt 2 IsaDoraa 11,50. Kaikkia kokoelman lakkoja ei ollut joten otin kaveriksi semmoisen metallihohtoisen lilan (en muista sävyä enkä jaksa nousta tarkistamaan:D)

 3. Kauniit kynnet, sävy on oikein söpö. Mulla on kans vaikeuksia tulla toimeen tarrojen kanssa :) En ole niitä pitkään aikaan edes yrittänyt käyttää, vaikka niitäkin tuolla ”jokunen” on.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *