Ideasta toteutukseen

Esittelen nämä kynnet vain siksi, että haluan romuttaa joillekin syntyneen virheellisen käsityksen siitä, että minulla aina onnistuisi kaikki;)

Mallin tähän lakkaukseen olen näpistänyt täältä ja koska samoja lakkoja ei ollut käytössä, piti vähän mukailla.
Käytin rajaukseen tavallista askarteluteippiä josta leikkasin sopivia ohuita suikaleita. Olipas yllättävän haastavaa sekin, kun halusin täsmälleen saman levyisiä tietenkin kaikista.

Ensimmäinen virhe oli käyttää röpelöistä lakkaa mustan lakan alla. WWT:ssa on pientä hippusta jotka jäävät koholle ja näkyivät rumasti mustan lakan läpi. Ehkä sen olisi voinut korjata kahdella kerroksella mustaa mutta olin siinä uskossa, että teippi pitää irrottaa lakan ollessa vielä märkää ja järkeilin, etten näin ollen voi odottaa mustan kuivumista lakatakseni toisen kerroksen. Toinen virhe oli käyttää liian läpikuultavaa lakkaa mustan lakan alla. Kuvissa nyt ei taida juuri näkyä, mutta WWT ei peittänyt kunnolla kahdella kerroksella ja kärjet jäivät läpikuultaviksi.

Kolmas virhe oli lakata WWT ihan koko kynnen leveydelle koska en saanut reunoilta ujutettua mustaa ihan kaikilta osin peittämään sitä ilman, että musta olisi levinnyt kynsinauhoille ja ollut mahdoton siistiä sieltä. Mietin tätä tosin etukäteen, mutta ajattelin että lakka on pakko levittää koko kynnelle ettei mustan alle jää näkyviin rajaa tai ”kynnystä”.

Varmasti tulen kokeilemaan tätä tekniikkaa vielä joskus mutta virheistäni oppineena teen asioita hieman toisin (=en käytä WWT:a).

Näillä saatesanoilla vielä kuvat, sitten uusien kynsien tekoon…

Essie Liqorice & Color Club Wink, Wink, Twinkle

Loppuyhteenveto: tulipahan kokeiltua:)

18 thoughts on “Ideasta toteutukseen

 1. Näin tuon saman postauksen kuin mistä itsekin olit inspiksesi saanut, ja ajattelin että pakko itsekin testata jossain välissä :) Nää sun tekemät on todella kauniit ja onnistuneet! Kenties oot hieman ankara ja vaativa itseäsi kohtaan? ;)

  1. ”Hieman” :D Mutta oli vähän liiaksi ehkä tuota haastetta, ne olivat upeat ja se Shimmerin lakka jäi vähän polttelemaan…. :) Kiitos kommentista, I-M :)

  1. Ja mä olen varsinkin todella kriittinen, välillä ihan liian. Eikä se rajoitu vain kynsiin vaan kaikkeen tekemääni:D
   Kiitos paljon, Suvinen:)

 2. Onneksi edes kuvissa näyttää hyvältä ;) Ja väriyhdistelmä on kiva!

  Itse lakkasin just kans saman kokoelman lakalla, ja kynsi kuulsi vielä kolmenkin kerroksen läpi. Kun taas muistaakseni edelleen saman sarjan Space Case olisi peittänyt jo kahdella kerroksella.

  1. Eikä ne nyt livenä normaalilta katseluetäisyydeltä tarkasteltuna olleet pahat, kamera vaan tuo kaiken liian lähelle:)
   Mulla tää on ainoa kokoelmasta mutta olisi kyllä sietänyt laittaa jonkun peittävämmän alle. Tietääpä ensi kerralla:)

  1. Se vaatii muuten ihan tolkutonta ravistelua! Ja kuten tuostakin pullokuvasta näkyy, suurin osa glitteristä tai mitä tuo onkaan, on kiinni pullon kyljissä. Mä yritin irrottaa niitä pinseteillä yms mutta niihin on hankala päästä käsiksi ja ne hakeutuvat takaisin sinne saman tien. Tosi outo lakka.

  1. Olisin niin halunnut onnistua. Mutta! Seuraavalla kerralla laitan myös jotain hilettä tms noihin saumakohtiin, näyttää heti ihan toisenlaiselta kun raja ei ole noin terävä ja lisäksi pikkuvirheet saa piilotettua alle:)

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *