Icy Lilacs

Ongelmat Bloggerin kanssa jatkuvat, pahoitteluni siis kaikille kommentteja jättäneille, en pääse vastaamaan niihin:( Jokaisen olen kuitenkin lukenut ja ymmärtänyt:) Uusia postauksia saan sentään jätettyä.

Vaihteeksi itse asiaan eli kynsiin. Isadoran Icy Lilacs oli lakka, josta tiesin heti swatchit nähtyäni, että tuo on PAKKO saada. Sitä joutuin hieman etsiskelemään kun tuntui olevan loppu monestakin kaupasta mutta Jumbon Prismassa lykästi. Ostin yhden pullon ja nyt tällä lakattuani tiedän, että minun on pakko rohmuta ainakin yksi lisää koska tästä tuli välittömästi lempparini. Tykkään tosi paljon liloista ja kylmistä pinkeistä ja koska en ole saanut aikaiseksi tilata esim. OPIn Panda-monium Pinkiä, tämä toimii oivallisena korvaajana. Sävy on abt sama, mutta Isadorassa on mukana hieman sinistä shimmeriä.

Kynsillä on lakkaa kolme kerrosta. Peittävyys oli kohtuullisen hyvä, levittyvyys erinomainen ja kuivumisajastakaan ei ole huomauttamista. Tämän innoittamana tekee kyllä mieli ostaa Pearls of Passion -kokoelmasta myös kauniin vihreä Marzipan Extra.

Icy Lilacs on niin kaunis, että melkein teki mieli jättää se ilman mitään koristeluja. Leimasin kuitenkin yksinkertaiset kukat jotka menivät vähän vinksinvonksin, mutta onko se nyt niin justiinsa…. ;)

Kynteni alkavat olla niin pitkät, että jos nyt olisin fiksu, lyhentäisin kaikkia. Kun kohta lähden kolaamaan pihalta metrin sinne satanutta lunta, on ihme jos yksikään ei katkea. Lisäksi on ärsyttävää, kun tietyillä näppiksillä kirjoitettaessa tulee jatkuvasti hutilyöntejä kynsien osuessa väärille näppäimille. Töissä on vielä kaiken lisäksi joku aataminaikuinen näppäimistö jossa kynnet juuttuilevat näppäinten väliin.
Huomasin oikeassa pikkurillissä pienen lohkeaman sivussa, ihan siellä juuressa mistä ne aina katkeavat.

Kaksi ensimmäistä kuvaa on otettu sisällä salaman kanssa.

Loput ulkona ilman salamaa. Kivaa, kun pääsee välillä ottamaan kuvia ihan päivänvalossa. Vähän epätarkkoja näistä tuli kun nappasin kuvat ovenraosta käsivaralta mutta sävyt toistuvat silti luonnollisemmin.

Käytetyt lakat ja tarvikkeet:
-Seche Base -aluslakka
-Isadora 730 Icy Lilacs
-Sally Hansen Insta Dry -pikakuivattaja
-leimaukset Konadin violetilla laatasta m20
-Konad Top Coat
* * *
Toivotan rentouttavaa hiihtolomaviikkoa kaikille onnekkaille, joilla sellainen on edessä. 
Täällä jatkuu taas arkinen aherrus mutta tänä iltana ajattelin käydä katsomassa Vuosaari-elokuvan, ellei sankka lumipyry ole jo tukkinut kotitietämme.

6 thoughts on “Icy Lilacs

 1. Voi harmi, ettet pysty vastaamaan kommentteihisi! Vitsit tuo väri on ihana ja se on pakko saada! just ostin itse tuon Marzipanin ja olis tarkoituksena laittaa sitä ensi viikolla kynsiin. Ja näköjään etsin ensi viikolla myös tämän Icy Lilacsin käsiini!

 2. ihana lakka ja kukat sopivat hyvin! :) sulla on kauniit kynnet (siis pituus, muoto) olen kateellinen :D

  Itsekin kävin katsomassa Vuosaaren, oli kyllä aika rankka elokuva :/ tykkäsin siitä silti:)

 3. Kokeilen, jos onnistuisi toisella selaimella koska tuo Chrome ei tavallaan päästä kirjautumaan sisään tai miten sen nyt selittäisi.

  Hani, kiitos:) Jos se lohduttaa, niin mun sormet on kauheat ja yritän viedä kynsillä huomiota pois niistä:D Haluaisin sellaiset sirot ja naiselliset sormenpäät mutta ikävä kyllä perin isältäni tällaiset lapiomalliset.
  Aina ei voi voittaa:)

  Tiia ja Jane, vähän voi joutua etsimään mutta se on sen arvoista koska tää on kerrassaan i h a n a <3

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *