I Love Cesars

Tänä vuonna CesarsShop ei lähtenyt mukaan I Love Me-messuille, mutta Vuorikadun liikkeessä järjestettiin ”varjomessut” ja minun lauantaipäiväni hurahti siellä mukavasti mitä parhaimmassa seurassa. Talo tarjosi kahvia ja purtavaa ja kaiken kruunasi lämmin tunnelma.

IMG_4144 (1)
Väkeä riitti mukavasti koko päivälle ja enpäs muista toista päivää, jolloin olisin nähnyt bloggaajakollegoja ja kanssahömppääjiä yhtä sankoin joukoin. Valtaosa oli menossa messuille tai tulossa sieltä ja iloinen puheensorina sekoittui lakka- ja maalihuuruihin, kun kävijät pääsivät kokeilemaan leimausta minun ja Emman avustuksella tai käsinmaalausta Sigin toimesta uusilla RaPaint-akryylimaaleilla.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Aika paljon ehtii itsekin ostaa kun on koko päivä aikaa shoppailla. Nyt on ilmeisesti pakko opetella maalaamaan edes jotain….ainakaan se ei ole enää välineistä kiinni.
(joku saattaa nyt muistaa kaksi vuotta sitten hankkimani one stroke-sivellinsetin….vaan eipä ole hirveämmin one stroke-maalailuja tässä blogissa nähty MUTTA EI OLE AINAKAAN VÄLINEISTÄ KIINNI)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Ihanat uutuus-OPIt Give Me Space ja Ce-less-tial Is More, joka pääsikin päivän aikana loppumaan. Give Me Spacelle minulla on melko varmasti dupeja mutta tutkin jossain vaiheessa, josko joku niistä joutaisi kiertoon. Tämä peittää kahdella kerroksella. Ce-less-tial puolestaan on viehättävä holohippusilla ryyditetty tekstuurilakka.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Picture Polish nro 39. kokoelmassani on Cabaret ja tämän lakkasin kynsille heti sunnuntaina.
Looking Glass-pikakuivattajaa olen käyttänyt jo pullollisen. LG:n valttina on ohut koostumus, käytän tätä mieluiten värilakan kuivattamiseen ennen koristeluja koska en tykkää, että kynsille tulee hullun paksu lakkakerros.Ihan parasta Looking Glassissa on kuitenkin se, että se ei kutista lakkauksia.

Leimausten päälle LG ei sovi mutta muuten se jättää todella kiiltävän ja kestävän pinnan. Looking Glass ei mainittavasti paksuunnu ja sen saa käytettyä ihan viimeiseen pisaraan asti. Omaani ohensin kuitenkin loppua kohden muutamalla tipalla Orlyn thinneriä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Lopuksi vielä pari Héhén leimauslaattaa, kun ei noita testaamattomia laattoja ole vielä juurikaan *sarcasm alert*

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Sain mukaani vielä swatchattavaksi Essien talvikokoelman, joka kantaa nimeä Virgin Snow. Tästä siis swatchit kunhan ehdin.

Kerrassaan mahtava päivä, jonka jälkeen olin kuitenkin niin poikki, että vedin 11 tuntia unta kuuppaan edes heräämättä välissä:D
Taustalla painoi tietenkin varhaisen aamuherätyksen lisäksi perjantain messuhässäkät. Silti tällaiset tilaisuudet ja ihmiset ovat asioita, joista olen onnellinen ja kiitollinen ja mietin, miten paljon tylsempää elämäni olisi ilman tätä kaikkea. Kiitos ihan jokaiselle paikalla käyneelle ja toivottavasti tapaamme taas ensi vuonna!

8 thoughts on “I Love Cesars

  1. Jään odottelemaan innolla noita Essien uusien lakkojen kuvia. Siellä näkyy myös olevan monta lakkaa, joihin saa hienosti piirrettyä kukkasia ;)

    1. Mä sain just viimeisen lakattua kynsille joten hyvässä lykyssä kuvat voisi olla julkaisussa ens viikolla. Kukkia en nyt piirrellyt:DD

  2. Teidän päivä vaikuttaa kyllä kaikinpuolin onnistuneelta! :) Pitääkin tutustua talvikokoelmiin, ovat jääneet vähän huonolle huomiolle.

  3. Kuulostipa kivalta päivältä. Kovasti kyllä harmittaa, että en ehtinyt käymään mestoilla. No nyt varmaan niitä one-stroke maalauksia alkaa tulla, kun on kunnon värit, eikö?

  4. hitto mä repesin tuolle one stroke -kohdalle :D myönnän, että ihan vähän kiinnostuin maalailuhommista ruvettuani Sigin avulla kunnolla kokeilemaan, mutta enpäs silti ostanut tuota ohuinta sivellintä enkä lisää värejä. Kato voin syyttää että on nyt vaan välineistä kiinni…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *