Hulluna karkkikynsiin

Fakta: kynsinauhani eivät kestä päivittäistä lakanpoistoa. Etenkään, kun jouduin käyttämään asetonia irrottaakseni eilisten kynsien tarrat. Joka tapauksessa minulla on niin paljon testaamattomia lakkoja että ellen kiristä tahtia, esittelen osaa viimeaikaisista hankinnoista täällä vuonna 2043.

Lupailin edellisessä postauksessa vihreitä kynsiä mutta tein silti ensin pois tämän viikon verran mielen päällä olleen lakkauksen. Karkkipäivä on vasta lauantaina mutta minäpä otin varaslähdön:

Glittersandwichissa on aluslakka, kaksi kerrosta värilakkaa, kerros glitteriä ja kerros päällyslakkaa sekä kerros pikakuivattajaa. Nopea ja helppo tehdä ja tykkään kyllä, onhan nämä varsin herkulliset tapaukset:)

-Mereneid -aluslakka
-OPI Mod About You
-H&M Rooftop Party
-OPI Don’t Touch My Tutu!
-Inm OTD-pikakuivattaja (etiketti puuttuu…)
Categories OPI

13 thoughts on “Hulluna karkkikynsiin

  1. Syötävät! Ehdit ensin ton rooftop partyn kanssa :D Mullakin on se kynsillä, mutta yritän nyhjäistä tyhjästä postauksia kun kerään teemaviikkokynsiä, niin en ole vielä postannut siitä mitään :D

  2. Hahaa kävin tänään nappaamassa oman Rooftop Partyni Menkkahaukalta! Myös se kultainen versio houkutteli, mutta koska kynsikoristekirppiksellä lähti vähän sokka irti (taas), jätin väliin tällä kertaa :)

    1. Mulla taitaa olla se kull….tainen myös, Mimosa diilasi sen mulle kun täällä ei ollut:) Mutta ei tarvita kummoisia ennustajanlahjoja kun arvaan, että ostat sen kuitenkin jossain vaiheessa xD

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *