Holy Diver, toinen otos

Muistatteko Holy Diverin? Se on kertaalleen vilahtanut blogissani osana liukuvärjäystä lakkauksessa, joka oli yksi kivoimpia ikinä.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Tekipä tuossa mieleni jälleen turkooseja kynsiä ja kaivelin esille tämän kaunokaisen. Tarkistin aiemmasta postauksesta, että lakka kaljuuntuu jonkin verran ja niinpä laitoin alle kerroksen Essien Make Some Noisea tuomaan peittävyyttä. Näin toimien pääsinkin tosi helpolla ja kaksi ohutta kerrosta Holy Diveria levittyi ongelmitta.

Päälle tietenkin tuli leimailut – mistäpä muustakaan kuin Über Chicin laatasta. Tällä kertaa käytin nelossetin laattaa 4-01.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
Kivat peruskynnet ilman ihmeempiä kommervenkkeja, joten näistä oikein enempää irtoa tekstiä. Lörpöttelen taas pitemmin sitten kun on jotain asiaa:)

26 thoughts on “Holy Diver, toinen otos

  1. Vau! Holy Diverin turkoosin sävy on kyllä ihan mieletön :) Ollaan näemmä molemmat siirrytty skittlettelakkauksista näihin kaikki kynnet leimaten -lakkauksiin :D

  2. Tällainen turkoosirakastaja on aivan haltioissaan. Aivan ihana lakka. Ja lakkaus. Ja biisikin pyörähti päänsisäisellä soittimellani käyntiin heti otsikon luettuani.

  3. Mä alan vakavasti harkita ton lakan hommaamista. Ihanat on, kuten aina! Ja noi perhanan yybertsikit kyllä kans houkuttais, kun ne näyttää aina niin kivoilta. Huoh. :D

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *